Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@05:54:20 GMT

پیامدهای بحران کرونا؛ آلمان با «رکود جدی» مواجه می شود

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۲۱۳۱

پیامدهای بحران کرونا؛ آلمان با «رکود جدی» مواجه می شود

به گزارش خبرگزاری د. پ. آ. آلمان، گمانه زنی ها در مورد آینده اقتصاد جهان و اروپا پس از فروکش کردن بحران همه گیری کرونا، از چشم انداز منفی برای اقتصادهای بزرگ جهان حکایت دارد.

طبق محاسبات پنج موسسه پژوهشی اقتصادی مهم در آلمان، داده های موجود نشان می دهد این کشور در آینده نزدیک با «رکود اقتصادی جدی» روبرو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش هایی که امروز (چهارشنبه) در مونیخ منتشر شد پیش بینی می کنند تولید ناخالص داخلی این کشور در سال جاری میلادی حدود ۴.۲ درصد کاهش یابد که این رقم کمترین میزان از زمان جنگ جهانی دوم و دو برابر سه ماهه نخست دوره بحران مالی در سال ۲۰۰۹ به شمار می رود.

این موسسه های پژوهشی انتظار دارند در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰، تولید ناخالص داخلی آلمان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با ۱.۹ درصد کاهش مواجه شود.

در همین حال با توجه به تعطیلی های گسترده واحدهای تجاری و اقتصادی، این میزان در سه ماهه دوم امسال تا ۹.۸ درصد کاهش می یابد. این میزان، بیشترین کاهش در آلمان از زمان آغاز محاسبات سه ماهه در سال ۱۹۷۰ خواهد بود.

طبق این پیش بینی ها شاغلین و فعالان بازار کار به شدت از این اوضاع متاثر می شوند و طی آن در این سال از میزان دستمزدها، درآمدهای حاصل از کار و دارایی های خوداشتغالی کاسته می شود.

«تیمو وولمرشویزر» کارشناس اقتصادی موسسه IFC در این رابطه می گوید: در راس تمام اینها نرخ بیکاری امسال به ۵.۹ درصد می رسد و شمار کارگران نیمه وقت به ۲.۴ میلیون نفر افزایش می یابد. در مجموع به طور میانگین شمار بیکاران در مقایسه با سال گذشته از یک چهارم میلیون به ۲.۵ میلیون نفر می رسد.

در پی افزایش بیکاری، دولت ناچار به پرداخت های بیشتر به اقشار آسیب پذیر می شود. در این میان کاهش بهای نفت ممکن است مانع افزایش قیمت ها در بازار مصرف شود.

ارقام اعلام شده از سوی موسسات پژوهشی اقتصاد در آلمان فراتر از پیش بینی هایی است که در پایان ماه مارس (اوایل فروردین) اعلام شده بود. مشاوران دولت فدرال پیش بینی کرده بودند که محتمل ترین سناریو در حال حاضر تعطیلی پنج هفته ای و مرحله بهبودی کوتاه پس از آن است. در این حالت، طبق پیش بینی ها تولید ناخالص داخلی آلمان ۲.۸ درصد کاهش و سپس در سال بعد دوباره ۳.۷ درصد افزایش می یافت.

آلمان چند هفته است که در حالت تعطیلی سراسری مجازی قرار دارد. مدارس، مغازه ها، رستوران ها، امکانات ورزشی و سایر مشاغل غیر ضروری تعطیل شده اند و بسیاری از شرکت ها تولید را متوقف کرده اند تا به کند شدن شیوع بیماری کمک کنند.

به گفته وولمرشویزر بعید نیست که این تعطیلی بیش از حد انتظار طول کشیده و موجب توقف کامل تولیدات شود. وی می گوید: در این سناریو رکود عمیق تر و بهبودی شرایط کندتر می شود. همچنین جلوگیری از ورشکستگی مشاغل برای دولت دشوارتر خواهد بود.

بر این اساس موسسه هایی که پیش بینی های آنها اساس برنامه های اقتصادی دولت آلمان را تشکیل می دهد اعلام کرده اند همه گیری ویروس کرونا باعث رکود عمیق در این کشور می شود. آنها تاکید کرده اند که خطر قابل توجهی برای اقتصاد در پیش بینی های آنها دیده می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا یورو بحران مالی آلمان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یورو بحران مالی آلمان ویروس کرونا یورو بحران مالی آلمان پیش بینی ها درصد کاهش سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۲۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۴ درصدی نرخ تورم لرستان

سیروس ابراهیمی در جلسه با مسئولان دستگاه‌های اقتصادی استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه اردیبهشت سال گذشته لرستان با تورم ۵۸/۶ درصد رتبه اول کشور را داشت، اظهار کرد: نرخ تورم استان در ابتدای امسال به ۴۴/۶ درصد رسیده و وضعیت استان ۶ رتبه بهبود پیدا کرده است.
وی بیان کرد: با توجه به میانگین نرخ تورم کشور که ۴۰/۷ است تا متوسط کشوری حدود ۴ درصد فاصله داریم.
معاون استانداری لرستان با اشاره به این که با وضعیت اقتصادی موجود باید انتظار روند اصلاح منطقی را برای تورم داشته باشیم، گفت: لرستان طی یکسال اخیر در شاخص اصلاح تورم جزو ۲ استان برتر کشور بوده که این ماحصل تلاش و همراهی مجموعه‌های حوزه اقتصادی استان است.
ابراهیمی با تاکید بر این موضوع که اقتصاد استان در یک دوره و به یک باره شکوفا نمی‌شود، افزود: در حوزه اقتصادی استان و از ابتدای دولت سیزدهم یک برنامه‌ی ۴ ساله را تدوین کردیم که انتظار داریم در پایان آن شاهد یک رشد منطقی اقتصادی در لرستان باشیم.
وی در ادامه به تشریح نرخ بیکاری در استان پرداخت و گفت: در سال ۱۳۹۹ نرخ بیکاری استان ۱۵/۲ درصد بود که از میانگین کشوری ۵/۶ درصد بیشتر بود، در حالی که این نرخ در پایان اسفند ۱۴۰۲ به ۱۲/۳ درصد کاهش پیدا کرده است.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود نرخ بیکاری در آمارگیری آینده بهتر شود.
وی با اشاره به این که در دوسال گذشته مطابق سامانه رصد حدود ۷۰ هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شده است، عنوان کرد: فرهنگ و نگاه مردم ما باید نسبت به شغل‌های ایجاد شده منطقی باشد.
معاون استاندار ادامه داد: اقتصاد آرام آرام شکل می‌گیرد و افراد نباید از شغل ایجاد شده از همان ابتدا انتظار معجزه داشته باشند و همچنین نباید اگر در همان ابتدای کار خواسته‌های آنها به طور کامل برآورده نشد آن شغل را رها کنند.
ابراهیمی با اشاره به برنامه‌های نظارتی به عنوان پشتوانه‌های مشاغل ایجاد شده، اظهار کرد: با نظارت درست دستگاه‌های اجرایی ناظر تلاش می‌کنیم نگذاریم مشاغلی که با دریافت تسهیلات حمایتی ایجاد شده اند به راحتی از دست بروند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد جهان
  • هنر سیاستگذار ارزی این است که آثار و پیامدهای منفی بازار را کاهش دهد
  • پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۲
  • بازار رمزارز‌ها / پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین
  • روند قیمت مسکن در سال ۱۴۰۳ چگونه خواهد بود؟
  • کاهش ۱۴ درصدی نرخ تورم لرستان
  • یک پیشگویی تازه درباره قیمت مسکن در سال جدید
  • سقوط در رکود؛ روایتی از بازار ارز
  • دایره شوم تولید تورم و پیامدهای آن
  • دومین گفت‌و‌گوی تلفنی وزرای خارجه ایران و آلمان در روزهای اخیر/ امیرعبداللهیان: هدف جمهوری اسلامی ایران هشدار به رژیم اسراییل برای تفهیم پیامدهای ناشی از عبور از خطوط قرمز است