Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق جهانگیری در این جلسه با بیان اینکه اقشار ضعیف و گروه‌های آسیب پذیر جامعه بیشترین آسیب‌ها را در جریان شیوع کرونا متحمل شده اند گفت: طبقات ضعیف جامعه مطمئن باشند که دولت با جدیت به دنبال راهکارهایی است تا با کمک نهادهای حاکمیتی و سازمان‌های مردم نهاد از آنها حمایت کند.

معاون اول رئیس جمهور از شیوع ویروس کرونا به عنوان پدیده‌ای نوظهور و معضلی جهانی نام برد و افزود: این ویروس چالش بزرگی در سطح بین المللی ایجاد کرده است و حتی به اذعان کشورهای بزرگ صنعتی، پس از جنگ جهانی، این بزرگترین چالشی است که دنیا را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری با یادآوری اینکه در همه کشورها بخشی از جامعه بیش از سایرین تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا و تبعات آن هستند، خاطرنشان کرد: اقشاری که درآمد آنها بر اساس فعالیت و کار روزانه است در این مقطع با مشکلات و گرفتاری‌هایی مواجه شده اند و مسئولین کشورها به این باور رسیده اند که اگر می‌خواهند طرح فاصله گذاری اجتماعی با موفقیت انجام شود، باید طبقات ضعیف و اقشار کم درآمد جامعه را مورد توجه و حمایت قرار دهند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به برنامه‌های حمایتی دولت از اقشار آسیب پذیر و طبقات ضعیف جامعه تصریح کرد: دولت در گام نخست اعلام کرد که با شناسایی ۳ میلیون نفر از افرادی که تحت پوشش نهادهای حمایتی نیستند اما از شرایط نامطلوب اقتصادی رنج می‌برند، از ۲۰۰ هزار تومان تا ۶۰۰ هزار تومان به هر یک از آنها کمک می‌کند.

جهانگیری افزود: عده دیگری نیز در این طرح شناسایی شدند که اگرچه به اندازه گروه قبلی مشکل ندارند اما باید از نظر معیشتی مورد حمایت قرار گیرند. به این افراد در قالب ۴ میلیون خانوار یک تا دو میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: برنامه دیگر دولت برای حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه این است که برای تمام خانوارهای یارانه بگیر، یک میلیون تومان واریز شود تا بتوانند برخی از نیازهای اولیه را تأمین کنند و اقساط آن نیز ظرف ۲۴ ماه از مبالغ یارانه آنها کسر خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به حضور و مشارکت ارزشمند برخی نهادهای حاکمیتی برای کمک به اقشار ضعیف جامعه خاطرنشان کرد: این نهادها بر اساس حساسیت‌های خودشان نسبت به معیشت مردم و نیز بر اساس رهنمودها و توصیه‌های مقام معظم رهبری، وارد میدان شدند و نسبت به ارائه کمک‌های نقدی، بسته‌های معیشتی و اقلام بهداشتی اقدام کردند.

جهانگیری همچنین با اشاره به حضور و مشارکت جدی خیرین و مردم در روند پیش گیری و مقابله با کرونا و نیز ارائه کمک‌های معیشتی تصریح کرد: مردم ایران مردمی نوع دوست هستند و علاوه بر آنکه در آموزه‌های دینی ما کمک به افراد ناتوان و نیازمند توصیه شده، فرهنگ مردم ایران نیز همواره آنها را به مشارکت در امور خیر و کمک افراد ضعیف ترغیب کرده است.

معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت سازماندهی کمک‌های نهادهای دولتی، عمومی و مردمی برای حمایت از اقشار نیازمند تأکید کرد و افزود: اگر این حمایت‌ها سازماندهی نشود ممکن است در این میان، برخی از خانوارها و گروه‌های خاص فراموش شوند.

جهانگیری تصریح کرد: باید در این احساس وظیفه مشترک یک تقسیم کار دقیق و هماهنگی مناسبی صورت گیرد تا بتوانیم در این مقطع حساس هرچه در توان داریم برای کمک به اقشار آسیب پذیر به صحنه بیاوریم.

معاون اول رئیس جمهور با قدردانی از حمایت‌های نهادهای حاکمیتی نظیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، جمعیت هلال احمر، سازمان بهزیستی و مجموعه‌ها و گروه‌های مردمی، اقدامات صورت گرفته از سوی آنها را ارزشمند توصیف کرد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد همواره در مواقعی که نیاز بوده در صحنه حاضر شده اند و طبقات نیازمند جامعه را مورد حمایت قرار داده اند.

جهانگیری ضرورت توجه به برخی مراکز نظیر مراکز شبانه روزی نگهداری از سالمندان، معلولین و شبه خانواده‌ها که متولی نگهداری از کودکان فاقد سرپرست هستند را مورد تأکید قرار داد و گفت: افرادی که تحت حمایت اینگونه مجموعه‌ها قرار دارند در واقع افرادی با آسیب پذیری بیشتر هستند که دولت و نهادهای حمایتی باید توجه دوچندان به آنها داشته باشند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به افزایش مراجعات در ایام شیوع کرونا به نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد و سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: باید سازوکاری تعریف شود تا کمک‌هایی به این افراد که در نوبت و منتظر هستند که تحت پوشش قرار گیرند، ارائه شود.

جهانگیری تصریح کرد: اگر مردم اطمینان پیدا کنند که کمک‌های آنها به نحو مطلوب در اختیار نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه قرار می‌گیرد، حتماً بیش از گذشته پای کار خواهند بود و شاهد افزایش چشمگیر کمک‌های مردمی در مقطع شیوع کرونا خواهیم بود.

در این جلسه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با بیان اینکه آمارهای جهانی نشان می‌دهد آثار و تبعات کرونا بر اشتغال و وضعیت معیشتی اقشار ضعیف جوامع بیش از دیگران است، گفت: باید همه کسانی که قادر به کمک و حمایت هستند به صحنه بیایند و با همبستگی ملی برای جلوگیری از بحران فقر در جامعه تلاش کنیم.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در ادامه این جلسه گزارشی از برنامه ریزی های صورت گرفته برای هماهنگی نهادهای دولتی، عمومی و مردمی برای حمایت از اقشار نیازمند جامعه ارائه کرد و گفت: بانک اطلاعاتی دقیقی از همه افراد تهیه شده و جامعه هدف برای دریافت حمایت‌ها و کمک‌ها به سه گروه خانوارهای نیازمند، خانوارهای آسیب پذیر و خانوارهای غیرآسیب پذیر تقسیم شده اند که این دسته بندی بر اساس میزان آسیب پذیری خانوارها از تبعات شیوع بیماری کرونا انجام شده است.

وی همچنین توضیحاتی در خصوص ساختار پیشنهادی برای هماهنگی میان نهادهای عمومی، دولتی و مردمی برای کمک به اقشار آسیب پذیر ارائه کرد و افزود: با استفاده از آمارها و دسته بندی‌های صورت گرفته می‌توان همکاری و هم افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی و مؤسسات مردمی و خیریه‌ها را افزایش داد.
 

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های این نهاد برای کمک به اقشار آسیب دیده از تبعات شیوع کرونا ارائه کرد وگفت: از روز نخست شیوع کرونا ستادی در این نهاد تشکیل شد و اقدامات خود را در سرفصل‌های مختلف نظیر تأمین دارو و تجهیزات پزشکی و نیز توزیع کمک‌های معیشتی سازماندهی کردیم.

محمد مخبر افزود: در حال حاضر ۳۱ دستگاه تولید ماسک را در کشور مستقر کرده ایم به گونه‌ای که ظرفیت بالایی در تولید انواع ماسک ایجاد شده که به زودی شاهد رفع کمبودها در این زمینه خواهیم بود.
 

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) همچنین از اقدامات صورت گرفته توسط این ستاد در حوزه درمان خبر داد و گفت: در زمینه پلاسمادرمانی کارهای خوبی انجام شده و در حوزه تولید واکسن کرونا نیز به نقاط خوبی دست یافته ایم و در این زمینه از سایر کشورها عقب نیستیم.

وی با اشاره به ضدعفونی کردن ۵۰۰ نقطه در کشور و توزیع اقلام و بسته‌های بهداشتی در میان نیازمندان خاطرنشان کرد: این ستاد ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای اجرای طرح‌های مشاغل خرد و خانگی تدارک دیده تا به سرعت بتواند ۱۶۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کند.

اختصاص اعتبار برای جهش تولید، ایجاد سه هزار فروشگاه مجازی، تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان تنخواه برای شرکت‌های دانش بنیان که در این مقطع دچار مشکل شدند، توزیع یک میلیون اقلام بهداشتی و توزیع یک میلیون بسته غذای خشک از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بود که توسط محمد مخبر گزارش داده شد.
 

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی نیز در این نشست به تشریح اقدامات و برنامه‌های این بنیاد برای کاهش تبعات شیوع کرونا پرداخت و گفت: خرید، تجویز و ارائه تعدادی آمبولانس و آماده سازی اماکن برای استقرار پرسنل درمانی و بیماران از اقداماتی است که بنیاد مستضعان در این مدت انجام داده است.

پرویز فتاح از بخشودگی دو ماهه اجاره بهای واحدهای زیرمجموعه خود خبر داد و با اشاره به اینکه این بخشودگی تمدید خواهد شد گفت: در سراسر کشور اعلام کرده ایم که نیاز بیماران به برخی مواد غذایی نظیر شیر، آبمیوه و مواد لبنی را تأمین خواهیم کرد.

وی تهیه و توزیع روزانه چندین هزار بسته غذای گرم و ارائه ۱۱۰ میلیارد تومان به کمیته امداد و سازمان بهزیستی برای کمک به اقشار آسیب پذیر ناشی از کرونا را از دیگر اقدامات این بنیاد برشمرد و گفت: از طریق هماهنگی با برخی استانداران کشور مبالغی را به صورت نقدی به کولبران پرداخت کرده ایم و مبالغی نیز از طریق شهرداری‌ها به دستفروشان، کارکنان بهشت زهرا و کارکنان حوزه پسماند پرداخت شده است.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی همچنین از اعطای کمک‌های نقدی به خیریه کهریزک و خادمین مساجد کشور خبر داد و گفت: از طریق هماهنگی با قوه قضائیه کمک‌های نقدی به ۱۰۰ هزار نفر از زندانیان پرداخت خواهیم کرد.

شهردار تهران نیز در این جلسه با اشاره به وجود بانک اطلاعات و افراد در شبکه سرای محله‌های استان تهران افزود: از طریق این اطلاعات کمک‌هایی به زنان سرپرست خانوار و افراد ساکن در گرمخانه‌ها ارائه شده و برنامه تولید ماسک در سرای محله‌ها توسط خود مردم در حال انجام است.

در این جلسه رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز با اشاره به اینکه از مجموعه‌های زیرمجموعه این سازمان در ۳۱ استان کشور فقط در ۱۳ استان آلودگی به کرونا مشاهده شده است گفت: از ۴۹ هزار نفر سالمند و معلول تحت پوشش سازمان بهزیستی، ۱۷۵ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۳۵ نفر جان باخته اند که البته ۲۱ نفر آنها بالای ۸۰ سال سن داشتند.

وحید قبادی دانا گزارشی از اقدامات حمایتی سازمان بهزیستی کشور ارائه کرد و گفت: برای کودکان کار، کارتن خواب‌ها و افراد بی خانمان با حمایت‌های بنیاد مستضعفان اقدامات خوبی صورت گرفته و از آنها حمایت شده است.

وی همچنین از فعالیت سامانه ۱۴۸۰ برای مشاوره به افراد جامعه خبر داد و گفت: در این سامانه مشاوره‌های روانشناسی در خصوص مشکلات اضطرابی و نگرانی به مردم ارائه می‌شود.

نماینده کمیته امداد امام خمینی (ره) هم در این جلسه با اشاره به اقدامات ویژه صورت گرفته در راستای پیشگیری و مقابله با شیوع کرونا توسط کمیته امداد گفت: با هم افزایی خیرین استان‌ها و با بسیج شش هزار مددکار در سراسر کشور اقدامات خوبی برای کاهش تبعات شیوع کرونا انجام شده است.

وی افزود: در راستای تأمین اقلام بهداشتی واحدهای اشتغالزای تحت پوشش کمیته امداد تغییر کاربری داده اند و در حوزه تولید اقلام بهداشتی فعال هستند.

کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر نیز در این جلسه از آمادگی این سازمان برای همراهی با دولت در جهت ارائه کمک‌ها به اقشار نیازمند خبر داد و گفت: شناسایی ۵۰۰ هزار بیمار خاص و سرطانی و توزیع کمک‌های بهداشتی و معیشتی به درب منزل این افراد از جمله اقدامات جمعیت هلال احمر در این مقطع است.

در این جلسه که سخنگوی دولت نیز حضور داشت، پیشنهادات و راهکارهای مختلف برای ایجاد هماهنگی میان نهادهای دولتی، عمومی و مردمی برای حمایت از اقشار نیازمند و کاهش تبعات شیوع کرونا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد کمک‌ها و حمایت‌های نهادهای حاکمیتی از طریق تشکیل ستادهای استانی با سازوکاری مشخص ساماندهی شود و به صورت مستقیم در اختیار اقشار ناتوان جامعه و طبقات آسیب پذیر قرار گیرد.

گفتنی است در این جلسه تعدادی از نمایندگان شبکه‌ها و مؤسسات نیکوکاری نیز ضمن ارائه گزارش از اقدامات صورت گرفته، از آمادگی همه جانبه خود برای همراهی با دولت در جهت کاهش تبعات شیوع کرونا خبر دادند.

27216

کد خبر 1374567

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا اسحاق جهانگیری دولت دوازدهم ستاد اجرایی فرمان امام برای کمک به اقشار آسیب معاون اول رئیس جمهور برای حمایت از اقشار اقدامات صورت نهادهای حاکمیتی اقشار آسیب پذیر کاهش تبعات شیوع بنیاد مستضعفان سازمان بهزیستی اقلام بهداشتی اقشار نیازمند انقلاب اسلامی خبر داد و گفت کمیته امداد ضعیف جامعه طبقات ضعیف اقشار ضعیف حمایت ها تحت پوشش بر اساس کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: نتانیاهو یک آدم حراف و طبل تو خالی از کار درآمد | باید به باتلاق غزه برگردیم

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: هاآرتص اسرائیل در گزارشی مفصل حمله اسرائیل به ایران را اقدامی ضعیف ارزیابی کرد که توسط ایران مهار شد.

در این گزارش آمده است:

حمله ضعیف اسرائیل به اصفهان حداکثر یک اقدام موقتی (از طرف دولت نتانیاهو) به حساب می‌آید؛ و این به دستور نتانیاهو بود، که با زیاده‌گویی‌هایش درباره تهدید ایران مرتکب اشتباه مکرر و همیشگی خود شد، اما وقتی لحظه حقیقت فرا رسید، چیزی برای گفتن یا عمل کردن نداشت.

سکوت صبح جمعه دولت اسرائیل پس از حمله به پایگاه هوایی ایران در نزدیکی اصفهان که مقامات آمریکایی می گویند توسط اسرائیل انجام شد، شرم‌آور بود؛ انگار کسی در اورشلیم امیدوار باشد که می‌شد وقایع ۱۹ روز گذشته به عقب برگردد - گویی این واقعیت که ایران و اسرائیل درگیر درگیری مستقیم بوده‌اند را می‌توان به راحتی فراموش کرد و همه ما می‌توانیم به جنگ نیابتی در سایه بازگردیم.

به نظر می‌رسد پنج روز بحث در کابینه جنگ، افشاگری‌های اطلاعاتی، جلسات متقابل و حتی جلسات توجیهی خاخام‌ها منجر به حمله‌ای محدود و مدون شده است که اسرائیل مسئولیت آن را بر عهده نمی‌گیرد و ایرانی‌ها نیز مشتاقند آن را کم‌اهمیت جلوه دهند.

پاسخ خاموش واشنگتن همچنین نشان می دهد که دولت بایدن در جریان بوده است. در چند روز آینده گزارش‌های ناقص و تایید نشده‌ای در مورد آنچه واقعاً در اصفهان رخ داد، مانند آنچه هفته گذشته در مورد حمله ایرانی‌ها وجود داشت.

روز پنجشنبه فاش شد که رهبران احزاب افراطی ارتدوکس در ائتلاف دولتی نتانیاهو به هشدارهایی از خاخام‌های خود پاسخ داده‌اند که خواسته بودند اسرائیل را با حمله به ایران بدون حمایت موهبت‌آمیز آمریکا به خطر نیندازند. این یک مداخله عجیب و غریب بود که به نظر می‌رسید طراحی شده بود تا برای نتانیاهو یک پوشش سیاسی برای انتقام‌جویی کمتر از قهرآمیز و قدرتمند ایجاد کند. اما این تمام نشده است.

کابینه جنگ و ستاد کل شامل افرادی است که خواستار واکنش رادیکال‌تر هستند. آنها منتظر خواهند بود تا بگویند حق با آنها بود. ایتامار بن گویر، که علیرغم عنوان بزرگ خود به عنوان «وزیر امنیت ملی» یکی از اعضای کابینه جنگ نیست و بخشی از فرآیند تصمیم گیری نبود، قبلاً دستورات نتانیاهو مبنی بر اشاره نکردن به حمله به ایران را زیر پا گذاشته است. او در توییتی تحقیرآمیز نوشت: ضربه ضعیفی که دروازه بان به راحتی آن را مهار کرد. (این حساب کاربری ممکن است شوائل، پسر بن‌گویر، یک فوتبالیست آماتور باشد که حساب‌های رسانه‌های اجتماعی پدرش را اداره می‌کند.)

راست افراطی در حال آماده‌سازی روایتی از سوی ستاد کل خیانتکار است که در ۷ اکتبر شکست خورد و می‌خواهد نتانیاهو را به‌عنوان یک رهبر ضعیف معرفی کند که جو بایدن متخاصم او را تحت فشار قرار داد. گشایش دیرهنگام غزه برای کاروان‌های کمک رسانی، کاهش جنگ در آنجا و تاخیر در عملیات رفح، همه بخشی از این روایت است. اکنون راست‌گرایان افراطی می‌توانند حمله ضعیف به ایران را به این فهرست اضافه کنند.

برای آنها (راست افراطی اسرائیل) این یک استراتژی برد-برد است؛ یا آن‌ها نتانیاهو را تحریک می‌کنند تا در غزه وارد عمل شود، که با خواسته‌های آنها برای جنگی بی‌پایان در غزه که در نهایت به آنها اجازه می‌دهد شهرک‌سازی کنند، همخوانی دارد، یا کمپین انتخاباتی خود را برای لحظه سقوط دولت آماده کرده اند. اگر فقط نتانیاهو به آنها گوش می داد، اسرائیل پیروز می‌شد.

نتانیاهو ممکن است در این هفته با مهار وزرا و ژنرال‌هایی که خواهان یک ضدحمله کوبنده به ایران بودند، توانسته باشد به موفقیت‌هایی برسد. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که او ذره ذره حرکت می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌داد که اکثریت اسرائیلی‌ها مخالف حمله‌ای به ایران بودند که منجر به یک جنگ همه‌جانبه می‌شد، اما چنین دستاوردهایی تقریبا به‌طور قطع کوتاه‌مدت خواهد بود. اگر این سطح از اقدامات واقعا مورد توجه اسرائیلی‌ها باشد، آنها به‌زودی به باتلاق غزه باز می‌گردند، گروگان‌ها همچنان در آنجا می‌میرند و بن‌بست در شمال با حزب‌الله که مانع از بازگشت ده‌ها هزار نفر به خانه‌هایشان در نزدیکی مرزهاست ادامه پیدا می‌کند.

سکوت تقریباً کامل نخست وزیر در این هفته منعکس کننده دردسرهای استراتژیک و سیاسی‌ای است که حمله ایران برای او ایجاد کرد. مردی که با زیاد حرف زدن درباره تهدید تهران اشتباه تکراری خود را مرتکب شد و در واقعیت هیچ چیزی برای گفتن در قبال حمله واقعی ایران به اسرائیل نداشت.

این فقط شخصیت مردد بدنام نتانیاهو نیست که او را از صحبت کرده باز داشته است. سرانجام پس از دهه ها سخنان توخالی، لحظه حقیقت فرا رسید و او چیزی برای نشان دادن نداشت. رژیم ایران سیاست خود را تغییر داد و به جای کار از طریق نیروهای نیابتی خود، حمله مستقیم را انتخاب کرد و نتانیاهو و جامعه اطلاعاتی اسرائیل را غافلگیر کرد. استراتژی او که ۴۰ سال در حال ساخت بود، برای این کار آماده نبود.

درست مانند مقاومت نتانیاهو در ارائه طرحی برای یک روز بعد غزه، او هیچ برنامه‌ای در قبال تغییر راهبردهای ایران نداشته است. حمله صورت گرفته به اصفهان حداکثر یک اقدام موقت محسوب می‌شود. در پاسخ به حمله ایران باید کاری انجام می‌شد و این تنها «چیزکی» بود.

یک بار دیگر این استراتژیست بزرگ ژئوپلیتیک منطقه (نتانیاهو)، یک طبل توخالی و آدم حرافی از کار درآمده است که چیزی جز صدای تقلبی شبیه چرچیل برای اسرائیل ندارد.

کد خبر 845601 برچسب‌ها دفاع - نیروی هوایی ایران و اسرائیل ایران و آمریکا خبر ویژه

دیگر خبرها

  • هاآرتص: نتانیاهو یک آدم حراف و طبل تو خالی از کار درآمد | باید به باتلاق غزه برگردیم
  • کم آبی و کاهش رشد جمعیت از چالش‌های اصلی استان سمنان هستند
  • چالش‌های پیش روی سوناک برای اجرای طرح ضد مهاجرتی رواندا
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • منظور از تاب‌آوری زنانه چیست؟
  • برگزاری ۳۷۴ پاتوق گفت وگو در گلستان
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد هجدهمین دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ است/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است