Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن رضایی با اشاره به ظرفیت‌های صنعت سلامت کشور گفت: پس از کنترل کرونا می‌توان میلیون‌ها دلار از طریق فروش تجهیزات و وسایلی مثل دستکش و ماسک و کیت‌های تشخیص کرونا به کشور‌های منطقه صادرات صورت گیرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو روابط عمومی مجمع، دکتر محسن رضایی عصر روز چهارشنبه ۲۰فروردین پس از برگزاری جلسات کمیسیون های مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال جهش تولید گفت: جلسات کمیسیون های مجمع تشخیص مصلحت از این هفته فعال شده اند، امروز دو کمیسیون اقتصاد و کمیسیون زیربنایی و تولیدی، تشکیل جلسه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موضوع جلسات کمیسیون‌های اقتصاد و زیربنایی مجمع، به آثار اقتصادی شیوع ویروس کرونا در کشور بود. گزارشات خوبی از پیامدهای کرونا در سطح جهان ارایه شد. تاثیرکرونا در اقتصاد اروپا و هم اقتصاد آمریکا و اقتصاد آسیا گزارش خوبی داده شد. معلوم شد که این بحران، بحرانی بسیار جدی است و هنوز هم همه ی ابعاد آن مشخص نشده است چون معلوم نیست تا چه مدت دیگر این همه گیری ادامه پیدا کند. همچنین در این جلسه آثار این بیماری در بخش های مختلف کشور خودمان مورد بحث قرار دادیم. انطباق این اقداماتی که دولت محترم و قشرهای مختلف انجام داده اند را از نظر اقتصادی با اقتصاد مقاومتی بررسی کردیم.
وی با اشاره به سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی افزود: اقتصاد مقاومتی بیش از پنج شش سال است که برای مدیریت بحران هایی از این نوع و بحران اقتصادی مثل تحریم ها، تنظیم ابلاغ شده است. بندها و پیش‌بینی ها و راه کارهای خوبی در این سند هست که ما بر اساس همان سند داریم به وضعیت و کارکرد دولت و مجلس نگاه می کنیم که بعد نظارتی خودمان را انجام دهیم ولی مهمتر از بعد نظارتی این است که کمک کنیم به دولت و مجلس و به همه قشرهایی که دارند زحمت می‌کشند و تلاش می کنند.

دکتر رضایی افزود: فعالیت های دولت، وزارت بهداشت و نیروهای مسلح، گروه های جهادی گزارشهایی ارائه شد، مشخص شد که تلاش های بسیار زیادی صورت گرفته است هر چند که تاخیرهایی هم درماههای قبل بوده است. در دو هفته اخیر، فعالیت های خوبی صورت گرفته است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: نکته مهمی که وجود دارد این است که نحوه برخورد کلان با این حادثه از این به بعد چگونه باید باشد. عده ای معتقد هستند که باید به اقتصاد اولویت داد. بعضی معتقدند باید جان مردم را اولویت قرار داد. خوشبختانه معیار شناخته شده ای وجود دارد که یک تصمیم درست در کشور اتخاذ شود. این حادثه بیماری کرونا، یک معیار مشخصی دارد که فعالیت های اقتصادی از چه زمانی شروع شود. البته آن نقطه زمانی باید دقیق تعیین شود. نقطه مطلوب زمانی است که سیر نزولی این بیماری شروع می شود. این سیر باید به جایی برسد که اسمش را می گذاریم «نقطه قطعی عدم بازگشت کرونا». مهم این است که اولین نقطه قطعی عدم بازگشت کرونا، مشخص شود وگر نه ممکن است بعضی ها بگویند صبر کنیم تا به کلی بیماری ریشه کن شود. اولین نقطه که کارشناسان بهداشت و درمان مشخص کنند که دیگر کرونا بر نمی گردد، می شود در مورد فعالیت ها، بحث کرد که به چه صورت باشد چون اگر عجله ای در کاهش کنترلها صورت بگیرد و ما با بیماری دو کوهانه مواجه بشویم یعنی تعداد بیماران پایین بیاید و دوباره افزایش پیدا کند، آن موقع ممکن است خسارت جدی به کشور وارد شود. لذا بخشی از بحث ما از نظر اقتصاد مقاومتی این بود که آن نقطه را چگونه می شود تعیین کرد که قرار شد جمع بندی ها را به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه کنیم تا به دوستان در تصمیم گیری کمک شود.

دکتر محسن رضایی با اشاره به مزیت های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران گفت: موضوع دیگری که مورد بحث قرار گرفت این بود که کشور ما چند مزیت مهم اقتصادی دارد. غیر از منابع، معادن و نفت، اولین مزیت اقتصادی ایران بعد از منابع و نفت، صنعت سلامت است. یعنی ایران می تواند در مساله سلامت، بالاترین مزیت را در منطقه داشته باشد و ما می توانیم هاب سلامت در منطقه باشیم. لذا تقاضا می کنیم از مسولان دولت که این حرکتی که در تجهیزات و دارو و در روش های سلامت در کشور پیدا شده را تعطیل نکنند و ما در خود مساله سلامت می توانیم صادرات کننده باشیم. به محض اینکه ما مساله کرونا را در اینجا به کنترل کامل دربیاوریم، میلیون ها دلار می توان از طریق فروش تجهیزات و وسایلی مثل دستکش و ماسک و کیت های تشخیص کرونا به کشورهای منطقه داشته باشیم.

دکتر رضایی بر موضوع فضای مجازی و نقش دورکاری و کنترل هوشمند در کاهش شدت همه گیری کرونا تاکید کرد و افزود: نکته سومی که ما به آن توجه کردیم این بود که فرصتی در فرهنگ استفاده از فضای الکترونیکی و سایبری و دور کاری و استفاده از فضاهای هوشمند پیدا شده، یک فرصت تاریخی برای ما است. در حقیقت این کرونا می تواند در زمینه مسائل سایبری، کشور را ده سال به جلو سوق دهد. ما وقتی توجه کنیم به این که دو تا موفقیت خوب در دنیا حاصل شده است. یکی در چین که از طریق انضباط توانست مساله کرونا را حل کند و دیگر کره جنوبی بود که از طریق سیستم های الکترونیکی موفق شد. یعنی افرادی که آلوده بودند اگر از خانه خارج می شدند، تحت کنترل بودند و هر جایی که می رفتند دوربین ها و سیستم های هوشمند او را کنترل می کردند. لذا سیستم های هوشمند در کره جنوبی بسیار موفقیت بالایی را به همراه داشته است. بنابراین بعد از این حادثه می توانیم بسیاری از مشکلات فضای مجازی را حل کنیم. الان در برخی زیرساخت ها مشکل داریم و برخی امورات دیگر کشور در زمینه فضای مجازی باید حل و فصل شود.

وی با تاکید بر استفاده از فرصت ها در کشور گفت: ما وارد یک تهدید جدی شده ایم ولی فرصت های تاریخی هم برای ما به وجود آمده است که می‌توانیم از این فرصت های استفاده کنیم. یکبار دیگر از زحمات کادر درمانی، پرستاران عزیز، پزشکان فداکاری که با همه وجود خودشان را فدای دفاع از سلامت مردم کشور کرده اند، تشکر می کنیم و امیدوار هستیم که این رستاخیز و جهاد بزرگی که در کشور صورت گرفته، به خوبی مدیریت شود که ما ضمن غلبه بر تهدیدات از فرصت ها حداکثر استفاده را به عمل بیاوریم.

دکتر رضایی در خصوص عملکرد رسانه ها و رسانه ملی در بحث اطلاع رسانی گفت: صداوسیما حقیقتا کار بسیار خوبی در مساله اطلاع رسانی انجام داد. هم حضور خبرنگاران صداوسیما در صحنه های پر ریسک و خطرناک در ارتباط با کسانی که مبتلا به این بیماری بودند، در موضوع برقرار معنوی بین جهادگران سلامت با مردم و اقشار مختلف خیرین، در انعکاس فعالیت های اجتماعی و خیریه‌ای که در کشورصورت می گیرد، در فعالیت های گروه های جهادی که به صحنه آمده اند، انعکاس فعالیت های نیروهای مسلح که نیروهای مسلح اعم از سپاه، ارتش و بسیج هم انصافا کار بزرگی را انجام داده اند، عملکرد خوبی داشت. از همه زحمات خبرنگاران بدون حد و مرز و با روحیه جهادی صداوسیما و سایر رسانه تشکر می کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محسن رضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام ویروس کرونا کمیسیون اقتصادی اقتصاد مقاومتی مجمع تشخیص مصلحت اقتصاد مقاومتی فعالیت ها فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۳۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید

تازه‌ترین آمار جهانی واکسیناسیون، مبتلایان، فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا امروز _پنجشنبه نهم فروردین_ منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، طبق آخرین آمارهای جهانی، ابتلاء به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۵۵۳۷ نفری شمار مبتلایان به این ویروس، تاکنون به ۷۰۴ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۶۰۱ نفر رسیده است.

فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان، با رشد ۳۳ نفری در یک روز، به ۷ میلیون و ۸ هزار و ۳۳۴ نفر رسیده است.

آمار بهبودیافتگان نیز به ۶۷۵ میلیون و ۳۶۰ هزار و ۲۰۶ نفر رسیده است.

آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا و ایران به شرح زیر است: (اعداد درون پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است)

۱. آمریکا، ۱۱۱ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۶۵۳ نفر (۳۳۳۲ ابتلای جدید)

۲. هند، ۴۶ میلیون و ۳۳ هزار و ۸۹۳ نفر (۷۱ ابتلای جدید)

۳. فرانسه، ۴۰ میلیون و ۱۳۸ هزار و ۵۶۰ نفر (بدون ابتلای جدید)

۴. آلمان، ۳۸ میلیون و ۸۲۶ هزار و ۳۰۴ نفر (بدون ابتلای جدید)

۵. برزیل، ۳۸ میلیون و ۶۹۴ هزار و ۲۲۱ نفر (بدون ابتلای جدید)

۶. کره جنوبی، ۳۴ میلیون و ۵۷۱ هزار و ۸۷۳ نفر (بدون ابتلای جدید)

۷. ژاپن، ۳۳ میلیون و ۸۰۳ هزار و ۵۷۲ نفر (بدون ابتلای جدید)

۸. ایتالیا، ۲۶ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۱۴۳ نفر (بدون ابتلای جدید)

۹. انگلستان، ۲۴ میلیون و ۹۱۰ هزار و ۳۸۷ نفر (بدون ابتلای جدید)

۱۰. روسیه، ۲۴ میلیون و ۸۲ هزار و ۶۷۱ نفر (بدون ابتلای جدید)

۱۹. ایران، هفت میلیون و ۶۲۷ هزار و ۸۶۳ نفر (بدون داده جدید)

آمار ۱۰ کشور اول از لحاظ شمار جان‌باختگان ناشی از کرونا و ایران به شرح زیر است: (اعداد داخل پرانتز شمار جان‌باختگان جدید هر کشور است.)

۱. آمریکا، یک میلیون و ۲۱۸ هزار و ۷۶۳ نفر (۳۳ فوتی)

۲. برزیل، ۷۱۰ هزار و ۹۶۶ نفر (بدون فوتی)

۳. هند، ۵۳۳ هزار و ۵۴۰ نفر (بدون فوتی)

۴. روسیه، ۴۰۲ هزار و ۶۱۲ نفر (بدون فوتی)

۵. مکزیک، ۳۳۴ هزار و ۹۵۸ نفر (بدون فوتی)

۶. انگلستان، ۲۳۲ هزار و ۱۱۲ نفر (بدون فوتی)

۷. پرو، ۲۲۲ هزار و ۱۶۱ نفر (بدون فوتی)

۸. ایتالیا، ۱۹۶ هزار و ۴۴۶ نفر (بدون فوتی)

۹. آلمان، ۱۸۲ هزار و ۸۹۱ نفر (بدون فوتی)

۱۰. فرانسه، ۱۶۷ هزار و ۶۴۲ نفر (بدون فوتی)

۱۲. ایران، ۱۴۶ هزار و ۸۳۷ نفر (بدون داده جدید)

آخرین آمار واکسیناسیون کرونا در جهان

طبق آخرین آمارهای جهانی درباره واکسیناسیون کرونا در جهان، ۱۳ میلیارد و ۲۷۰ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۳۳۲ واکسن کرونا در کشورهای مختلف تزریق شده است.

بر اساس این آمار، تعداد واکسیناسیون انجام‌شده در ۱۰ کشور اول با بیشترین دز تزریقی به شرح زیر است: (اعداد داخل پرانتز درصد واکسیناسیون کرونا به جمعیت کل است.)

۱. چین، سه میلیارد و ۴۹۱ میلیون و ۷۷ هزار دز (۹۱ درصد)

۲. هند، دو میلیارد و ۲۰۶ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۲۸ دز (۷۰ درصد)

۳. آمریکا، ۶۳۲ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۶۶۴ دز (۶۸ درصد)

۴. برزیل، ۴۸۴ میلیون و ۹۹۵ هزار و ۲۷۱ دز (۸۳ درصد)

۵. اندونزی، ۴۴۴ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۱۳۰ دز (۶۴ درصد)

۶. ژاپن، ۳۸۱ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۶۲۷ دز (۸۲ درصد)

۷. بنگلادش، ۳۵۴ میلیون و ۹۳۳ هزار و ۱۸۴ دز (۸۴ درصد)

۸. پاکستان، ۳۳۳ میلیون و ۶۶۲ هزار و ۸۴ دز (۶۴ درصد)

۹. ویتنام، ۲۶۶ میلیون و ۲۱۱ هزار و ۶۳ دز (۸۹ درصد)

۱۰. مکزیک، ۲۲۵ میلیون و ۶۳ هزار و ۷۹ دز (۶۵ درصد)

کد خبر 739872

دیگر خبرها

  • راه اندازی اولین شهرک دانش بنیان کشور در منطقه آزاد ماکو
  • استاندار:مشارکت مردم در فعال سازی منطقه آزاد سیستان
  • در روایتگری خوبی‌ها ضعف رسانه‌ای داریم/معروف گستری داشته باشیم
  • ️باید مردم را در فعال‌سازی منطقه آزاد سیستان مشارکت دهیم
  • باید مردم را در فعال‌سازی منطقه آزاد سیستان مشارکت دهیم
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • متکی: نباید در کمیسیون‌ها سرگرم رسیدن به ریاست باشیم
  • متکی: نباید در کمیسیون‌های مجلس دنبال رسیدن به ریاست باشیم
  • کارگاه‌های راکد در کردستان فعال شود
  • سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: بررسی قانون افزایش تعطیلات آخر هفته بعد از تعطیلات به جریان می افتد