Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمودرضا مرادی عصر چهارشنبه در جمع معاونان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تدابیر لازم برای درمان بیماران مبتلا به کرونا در استان اندیشیده شده است، افزود: اکنون بیمارستان های گلستان و فارابی و در شهرستانها نیز ۱۰ درصد تخت های بیمارستانی به مبتلایان به کووید ۱۹ اختصاص پیدا کرده است.

او گفت: اگر لازم باشد در شهر کرمانشاه ۲ بیمارستان دیگر نیز آماده کرده ایم و به بیماران کرونایی اختصاص می دهیم اما فعلا نیاز نیست و ۲ بیمارستان فعلی جوابگو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همکاری خوب همه دستگاه ها برای شکست کرونا

 رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: فعالیت اصحاب رسانه، صدا و سیما و اطلاع رسانی و آموزش های ارایه شده در فضای مجازی در بحث کنترل و پیشگیری از ویروس کووید ۱۹ در استان بسیار چشمگیر و قابل توجه است و آموزش همگانی و عمومی تاکنون نقش بسزایی در کنترل این بیماری داشته است.

مرادی افزود: شیوع کرونا از اواخر سال ۲۰۱۹ در چین مطرح شد و پس از یک هفته بعداز شیوع بیماری در چین و با آگاهی از سرایت بالای این بیماری  در تاریخ ۱۳ دی ماه ۹۸ شیوع کرونا در هیات رئیسه دانشگاه مطرح و هشدارهای لازم برای آمادگی جهت مقابله با بیماری داده شد.

او گفت: از همان ابتدا کارهایی در بحث آموزش و اطلاع رسانی راه های پیشگیری، علائم بیماری، اپیدمیولوژی و  راهکارهای مقابله و کنترل بیماری در دانشگاه انجام شد.

وی اظهار داشت: یکی از مهمترین کارهای انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حساس سازی مدیران ارشد استان در خصوص این بیماری بود.

وی اضافه کرد: با هماهنگی های به عمل آمده با وزارت بهداشت ، جلسات متعددی در استانداری کرمانشاه برگزار شد و تمهیدات لازم نیز در زمینه پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در ستاد استانی کرونا اتخاذ شد.

او تصریح کرد: استاندار و امام جمعه کرمانشاه همکاری بسیار خوبی با دانشگاه علوم پزشکی داشتند و تمام ارگانها و ادارات در سطح استان موظف به رعایت دستورالعمل های مطرح شده از سوی دانشگاه در راستای کنترل بیماری و مقابله ویروس کرونا در استان شدند. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: برای  کنترل ورود ویروس به کشور از طریق مرزهای استان با همکاری نیروهای بهداشتی دانشگاه اقدامات بسیار خوب و موثری صورت گرفت.

مرادی افزود: اما متاسفانه شیوع این بیماری در مرکز کشور  مطرح شد و خیلی زود در سراسر کشور نیز شیوع پیدا کرد.

اختصاص ۲ بیمارستان به بیماران کرونایی

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین در ادامه گفت: با این حال یک هفته پیش از اینکه اولین بیمار کرونایی در استان بستری شود ، بیمارستان گلستان به عنوان بیمارستان ویژه بیماران کرونایی در نظر گرفته شد و پیش بینی لازم برای تعداد تخت های مورد نیاز انجام شد و آماده پذیرش بیمار بود.

مرادی افزود: با افزایش تعداد بیماران ، بیمارستان فارابی به دلیل داشتن فضای فیزیکی و تهویه هوای مناسب به عنوان مرکز دوم مورد استفاده قرار گرفت.

وی اظهار داشت: خوشبختانه اکنون امکانات تشخیصی در استان وجود دارد و علاوه بر افراد مشکوک بستری در بیمارستان ،برای بیمارانی که با علائم مشکوک و سرپایی مراجعه می کنند نیز تست تشخیصی انجام داده می شود.

او گفت: در این پروسه نکته ای که اهمیت ویژه ای دارد همدلی و همراهی است که در استان ایجاد شده و تمام نهادها برای همراهی با دانشگاه علوم پزشکی در راستای شکست زنجیره کرونا پای کار آمده اند و نقش استاندار کرمانشاه در ایجاد این همبستگی و همراهی کم نظیر است. 
 
وی اظهار داشت: نکته دیگری که بسیار حائز اهمیت می باشد ، همراهی و همکاری جهادگران سلامت است و فعالیت شبانه روزی و بی وقفه این عزیزان در حفظ سلامت مردم بسیار قابل تقدیر است.  

وی اضافه کرد: تمام همکاران پزشک ، پرستار ، نیروهای بهداشتی ، کادر درمانی بیمارستان ها، اعضای هیات علمی و همچنین معاونان و مدیران پر تلاش دانشگاه علوم پزشکی، در حفظ سلامت مردم با جان و دل در حال ارائه خدمت هستند .

او گفت: اگر فرایند مقابله با کرونا را در استان به صورت یک مثلث در نظر بگیریم که یک ضلع آن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و همکاران سلامت ، ضلع دیگر مردم و ضلع سوم نیز مدیران استانی باشند که همکاری بسیار خوبی را در این زمینه داشته اند ، برآیند کار روند رو به جلویی بوده است. 

 وی افزود: سعی ما بر این است که واقعیت ها را بیان کنیم و در این زمینه، نقش اصحاب رسانه جهت آگاه سازی جامعه و اطلاع رسانی صحیح حایز اهمیت است.
 
 او گفت: از اصحاب رسانه می خواهیم  تا با اطلاع رسانی صحیح، آرامش و اعتماد را  در مردم ایجاد کنند و در راستای آگاهی بخشی به مردم  و رعایت اصول بهداشتی با دانشگاه علوم پزشکی همکاری کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کرمانشاه بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرمانشاه بهداشت و سلامت ویروس کرونا کرمانشاه بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیماران کرونایی اطلاع رسانی او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۳۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان

غلامعلی جاودان  رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.

وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.

جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.

جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.

وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.

منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.

حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.

در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • کلاهبرداری با داروی مرگ
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است
  • افزایش طول عمر بیماران تالاسمی با دریافت خدمات درمانی مطلوب در بیمارستان های استان
  • داروخانه‌های منتخب برای ارایه خدمات دارویی به بیماران اوتیسم