Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-24@07:49:57 GMT

اپلیکیشن آزمایشی برای تشخیص کرونا از صدای کاربر

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۳۸۶۶

اپلیکیشن آزمایشی برای تشخیص کرونا از صدای کاربر

ایتنا- به‌تازگی یک از یک اپلیکیشن آزمایشی رونمایی شده است و دانشمندان می‌خواهند ببینند که آیا می‌توانند به کمک این برنامه، از روی صدای کاربر بیماری کووید-19 را در وی شناسایی کنند. آزمایش‌ها و تست‌های مربوط به بیماری کووید-19 که از ویروس کرونا ناشی می‌شود، واقعاً مهم و حیاتی است. هر روز شاهد افزایش چشمگیر تعداد مبتلایان به بیماری همه‌گیر ناشی از این ویروس هستیم و اگر این بیماری مهار نشود، ممکن است اتفاقات ناگواری در جهان بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین تمام پزشکان و متخصصان جهان دارند تلاش می‌کنند که راه‌های آسان و مطمئن برای تشخیص این بیماری را کشف کنند.
 
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اوبرگیزمو، تست کرونا به دولت‌ها کمک می‌کند که بتوانند افراد مبتلا را خیلی راحت شناسایی و برای کمک به جلوگیری از شیوع این بیماری آن‌ها را قرنطینه کنند. مشکلی که بیماری کووید-19 دارد این است که ممکن است فردی به این بیماری مبتلا باشد ولی هیچ علامتی از خودش بروز ندهد. این موضوع باعث می‌شود که فرد آزادانه وارد جامعه شود و بیماری را به اعضای خانواده و سایر دوستان خودش منتقل کند.
 
به‌‌‌تازگی  پژوهشگران دانشگاه کارنگی ملون به نتایج خوبی دست پیدا کرده‌اند. آن‌ها یک اپلیکیشن آزمایشی را طراحی کردند که با ضبط صدای افراد تلاش می‌کند که احتمال ابتلای وی به بیماری کووید-19 را بررسی کند و در نهایت اعلام کند که آیا وی به این ببماری مبتلا شده یا سالم است.   شیوه کار کردن این اپلیکیشن به این صورت است که از کاربران می‌خواهد که صدای خود را ضبط و پس از آن مجموعه از دستورالعمل‌ها را دنبال کنند. به عنوان مثال کاربر باید یک سری پیام صوتی ضبط و همچنین در میکروفون سرفه کند. در نهایت کاربر باید به سوالاتی پیرامون سلامتی خود پاسخ دهد.
 
هنوز مشخص نیست که این طراحی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا یا مرکز کنترل و پیشگیری بیماری این کشور انجام شده است. باید منتظر بمانیم تا این برنامه مراحل آزمایشی را طی کند و کارایی خود را نشان دهد. پژوهشگران این طرح اظهار داشته‌اند که این تست در حال طی مراحل تجربی است و به هیچ عنوان نباید جایگزین آزمایشی پزشکی تأییدشده و معتبر شود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اپلیکیشن سرفه کرونا کووید 19 تشخیص کرونا بیماری کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع

سید امیر محسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران در نشست خبری گفت: رشته جراحی مجاری ادرار و کلیه پیشرو در کشور است و بسیاری از کارهای غیر تهاجمی از این رشته شروع شده است و در منطقه بهترین خدمات جراحی کلیه و ادرار در ایران ارائه می شود. 

وی بیان کرد: با توجه به محدودیت های واردات تجهیزات و منابع مالی به دلیل تحریم ها ایران در تراز جهانی، از جایگاه خوبی در حوزه اورولوژی برخوردار است. 

ضیایی ادامه داد: سنگ های ادراری و بیماری های پروستات همچنین عفونت های دستگاه ادراری از جمله بیماری شایع محسوب می شود. 

سطح سواد سلامت تاثیر زیادی بر تشخیص به هنگام بیماری ها دارد. امروزه دسترسی به خدمات در کشور افزایش یافته و همین موضوع سبب تشخیص به هنگام بیماری ها می شود. 

وی گفت: در کنگره امسال تازه های اورولوژی مطرح و کارشناسان تجربیات خود را به اشتراک می گذارند. در این کنگره دستیاران رشته اورولوژی در این همایش شرکت خواهند داشت. 

در ادامه مراسم محمد علی زرگر استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: الان ۱۴۰۰ متخصص اورولوژی در کشور داشته و ۲۰۰ دستیار در ایران در حال تحصیل هستند. 

وی بیان کرد: بیماری پروستات در همه دنیا شایع است و با تشخیص بموقع قابل درمان بوده و بیماران زندگی طبیعی را خواهند داشت. 

زرگر ادامه داد: اکنون جراحی ها در کشور به صورت بسته و به صورت لاپاراسکوپی نیز انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • اپلیکیشن AirChat: آینده‌ای روشن یا سرنوشتی مشابه کلاب‌هاوس؟
  • ۷ اپلیکیشن انحصاری اندروید که آیفون از آن‌ها محروم است