Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@20:42:29 GMT

علامتی که می‌تواند نشانه ابتلا به ویروس کرونا باشد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۴۱۰۰

 همه گیری ویروس کرونا در جهان امروز تبدیل به یک دغدغه بزرگ شده است. رهبران ارشد ابرقدرت‌های دنیا هنوز نتوانسته‌اند راهی برای توقف این ویروس بیابند و مهمان ناخوانده چینی همچنان در پهنای جغرافیای جهان جولان می‌دهد.

اخبار اجتماعی - کووید ۱۹ تاکنون افراد زیادی را مبتلا و هزاران نفر را به کام مرگ برده است، از این رو شناخت علائم اولیه بالقوه می‌تواند بسیار مهم باشد از این جهت که فرد قادر خواهد بود برای جلوگیری از گسترش بیشتر بیماری، اقدامات لازم از جمله قرنطینه خود را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بیانیه سازمان جهانی بهداشت ، شایع‌ترین علائم کروناویروس جدید عبارتند از: تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات تنفسی که در موارد حاد می‌تواند باعث ذات‌الریه، سندرم حاد تنفسی و حتی مرگ شود که از یک هفته تا ۱۴ روز زمان می‌برد تا این علائم خود را در بدن فرد نشان دهد؛ اما به تازگی متخصصان از یک علامت جدید خبر داده‌اند.

همانطور که گفته شد کووید ۱۹ بیماری جدیدی است که می‌تواند ریه‌ها و مجاری هوایی فرد را تحت تأثیر قرار دهد. هنگامی که ویروس وارد بدن می‌شود، علائم شدیدی مانند: تنگی نفس، سطح پایین اکسیژن، آزمایش خون غیر طبیعی، نارسایی کلیه، نارسایی کبد، ذات الریه و بستری شدن در بیمارستان می‌تواند از عوارض آن باشد، اما در کنار آن اگر در فرد احساس احتقان و یا آبریزش بینی ایجاد شود، این نیز می‌تواند از علائم ویروس کرونا باشد.

احتقان در بینی به دلیل ورود ویروس و باکتری‌ها هنگام بیمار شدن یا ابتلا به آن ایجاد می‌شود. این مزاحمان باعث ایجاد التهاب در معابر بینی شده و با ایجاد تورم، جریان هوا را از طریق بینی بسیار کاهش می‌دهند یا حتی آن را مسدود می‌کنند. در کنار التهاب، احتقان در بینی نیز نتیجه بزرگ شدن رگ‌های خونی بزرگ در بینی است که حجم حفره بینی را کوچک می‌کند و جریان هوا را کاهش می‌دهد.

این اصطلاح بیشتر برای انسداد جریان هوا در داخل و خارج بینی به کار می‌رود در حالی که آبریزش بینی به مایعی که از معابر بینی بیرون می‌آید، اطلاق می‌شود که اغلب مایع و شفاف است، اما ممکن است کدرتر باشد. احتقان بینی و آبریزش هر دو با التهاب و تورم لایه داخلی معابر و سینوس‌های بینی همراه است. اما اگر همراه با تب یا سرفه مداوم نباشد، به احتمال زیاد از علائم سرماخوردگی است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت کروناویروس تنگی نفس ویروس بیمارستان تورم ویروس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، عطسه، آبریزش بینی، آبریزش و خارش چشم‌ها و دیگر عوارض ناشی از آلرژی‌های بهار ممکن است این فصل را به کامتان تلخ کند و مانع از این شود که از سرسبزی و هوای مطبوع بهاری لذت کامل ببرید.

حساسیت به وضعیتی گفته می‌شود که سیستم ایمنی نسبت به یک ماده حساسیت‌زا یا «آلرژن» بیش از اندازه واکنش نشان دهد. در این شرایط بدن فرد دچار حساسیت فصلی به طور مداوم آنتی‌بادی‌هایی را تولید می‌کند که وارد سلول‌ها شده و باعث آزاد شدن هیستامین و سایر مواد شیمیایی می‌شوند. هیستامین موجب گشاد شدن رگ‌ها می‌شود و با ایجاد تورم در ناحیه بینی و چشم از وارد شدن آلرژی به بدن جلوگیری می‌کند.

اگر شما هم سابقه ابتلا به آلرژی‌های بهاری را دارید، برای تسکین حساسیت خود این ۵ روش را امتحان کنید:

۱. برای ساعات طولانی بیرون از منزل نمانید

بهار، فصل گرده‌افشانی گیاهان است و این ذرات دائماً در هوا آزاد هستند. هنگامی که در محیط باز هستید، با هر تنفس، بینی و ریه‌های خود را از این گرده‌ها پر می‌کنید؛ که همین مسئله می‌تواند باعث بروز یک واکنش آلرژیک شود. سعی کنید اگر کار ضروری ندارید، بیشتر در منزل بمانید یا حداقل ساعات بیرون ماندن از خانه را محدود کنید. ماندن در خانه روشی مؤثر برای پیشگیری از ایجاد حساسیت‌های بهاری است؛ به خصوص در روزهای بادخیز و در ساعات اولیه صبح که میزان گرده‌های موجود در هوا در بالاترین سطح خود است.

بیرون از منزل از عینک استفاده کنید تا صدمات ناشی از این گرده‌ها را به حداقل برسانید. هم‌چنین استفاده از ماسک نیز به‌عنوان یک فیلتر مانع از ورود ذرات به دستگاه تنفسی شما می‌شود.

پزشکان توصیه می‌کنند در بدو ورود به خانه، همیشه دوش بگیرید، موهایتان را کامل بشویید و لباس‌هایتان را عوض کنید تا ذرات و غبار نشسته بر تن خود را از بین ببرید.

۲. داروهای ضدحساسیت مصرف کنید

آنتی‌هیستامین‌ها داروهایی هستند که می‌توانند علائم حساسیت فصلی را کاهش دهند. «لوراتادین»، «سیتیریزین» و «فکسوفنادین» نمونه‌هایی از داروهایی هستند که می‌توانید بدون نسخه از داروخانه تهیه کنید و با مصرف آن عطسه، خارش، آبریزش بینی و چشم را رفع کنید. هم‌چنین مصرف «سودافدرین» نیز گرفتگی بینی را کاهش می‌دهد.

در صورتی که مصرف دارو نتواند علائم آلرژی را تسکین دهد، پزشک ممکن است واکسن ضد آلرژی تجویز کند. این واکسن‌ها حاوی مقدار کمی گرده هستند و به بدن در ایجاد مقاومت در برابر آلرژن‌ها کمک می‌کنند.

کسانی که پوست حساس دارند فقط با این روش از ویتامین C استفاده کنند

۳. پیشگیری کنید

اگر سابقه طولانی در خصوص ابتلا به حساسیت‌های بهاری دارید، توصیه می‌شود حداقل یک هفته قبل از شروع فصل، پیش از اینکه چشم‌هایتان آبریزش پیدا کند و بی‌وقفه عطسه کنید، مصرف دارو را شروع کنید. به این ترتیب، اثر دارو در زمان عود حساسیت، در سیستم ایمنی بدن شما خواهد بود و به کاهش علائم کمک خواهد کرد.

۴. درمان‌های سنتی را دست‌کم نگیرید

درمان‌های طبیعی و سنتی به‌عنوان روش‌های ساده و در دسترس می‌توانند علائم آلرژیک را به حداقل برسانند. به طور مثال، نمک در طب سنتی به عنوان یک گندزدای قوی شناخته می‌شود. در صورت ابتلا به حساسیت فصلی، توصیه می‌شود روزانه دو مرتبه آب‌نمک رقیق قرقره کنید؛ تا گرد و غبار و ذرات حساسیت‌زا از دهان خارج شوند.

هم‌چنین برخی از داروهای گیاهی نیز به جلوگیری یا کاهش علائم آلرژی کمک می‌کنند. مثلاً استفاده از روغن بنفشه نیز حساسیت فصلی را تسکین می‌دهد. برای زدودن ذرات واردشده به بدن، می‌توانید روزانه دو قطره روغن بنفشه را داخل بینی بریزید یا روغن بنفشه را روی شقیقه‌ها بمالید و چند دقیقه ماساژ دهید. این کار در درمان عسطه‌های بی‌وقفه مفید است.

۵. این عادات سالم را اتخاذ کنید

در فصل بهار ترجیحاً پنجره‌ها را ببندید تا از ورود گرده‌ها به محیط داخل جلوگیری شود.

به جای پنکه که هوا را از بیرون به داخل می‌کشد، از کولر برای خنک کردن محیط استفاده کنید.

برای پیشگیری از گسترش و انتقال ذرات حساسیت‌زا، کفش‌های خود را پشت درب منزل در بیاورید تا آلرژن‌ها در محیط خانه انتشار پیدا نکنند.

لباس‌ها یا ملحفه‌ها را در هوای آزاد خشک نکنید، زیرا امکان جذب غبار و گرده گیاهان در الیاف آنها وجود دارد.

هم‌چنین برای کاهش علائم و عوارض حساسیت‌های فصلی توصیه می‌شود سیگار نکشید، زیرا استعمال دخانیات می‌تواند علائم آلرژی را تشدید کند.

کد خبر 846367 منبع: خبرآنلاین برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری آلرژی

دیگر خبرها

  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است