Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-24@18:26:31 GMT

تعداد واقعی مبتلایان به کرونا فاش شد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۴۶۲۷

تعداد واقعی مبتلایان به کرونا فاش شد

به گزارش اقتصادآنلاین، اسپوتنیک نوشت: از در یک مطالعه در دانشگاه گوتینگن (آلمان) مشخص شد که احتمالا تعداد افراد بیمار به کرونا بسیار بیشتر از تعداد اعلام شده باشد.

محققان برای شناسایی تعداد واقعی بیماران مبتلا به کروناویروس از تخمین میزان مرگ و میر کوید-19 و میانگین زمان شروع بیماری تا مرگ استفاده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق نتیجه گیری آنها، از اواخر ماه مارس، تنها 6 درصد از کل افراد آلوده در جهان شناسایی شدند. تشخیص ناکافی و دیر در مورد بیماران، به این سوال مهم پاسخ می دهد که چرا در بعضی از کشورها تعداد قربانیان کرونا زیاد است و مقیاس واقعی این بیماری اینقدر کم گرفته می شود.

 به گزارش لنست،محققان آلمان را به عنوان استاندارد در نظر گرفتند، جایی که طبق برآوردهای آنها حدود 15.6 درصد افراد آلوده به این ویروس شناسایی شده اند، این آمار در کره جنوبی تقریبا 50 درصد می باشد. علاوه بر این، در ایتالیا و اسپانیا، جایی که میزان مرگ و میر بر اثر کرونا بالاست به ترتیب تنها 3.5 و 1.7 درصد از کل مبتلایان شناسایی شده اند. در ایالات متحده و بریتانیا نیز به ترتیب 1.6 و 1.2 درصد از کل مبتلایان در این کشور شناسایی شدند.

محققان با استفاده از روش خود تعداد واقعی افراد مبتلا به کرونا را اعلام کردند که در ایالات متحده بیش از 10 میلیون نفر، در اسپانیا بیش از پنج میلیون، در ایتالیا حدود سه میلیون، در انگلیس حدود دو میلیون نفر می باشند. آنها نشان دادند که تعداد بسیار زیادی از بیماران واقعی کرونا هنوز شناسایی نشده و تهدیدی بالقوه برای جامعه می باشند.

براساس آخرین آمار رسمی، تعداد مبتلایان به کرونا در جهان به یک میلیون و 347 هزار نفر رسیده است، تقریبا 75 هزار نفر جان خود را از دست داده اند و 286 هزار نفر نیز بهبود یافته اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آلمان ویروس کرونا شیوع کرونا تست کرونا ابتلا به کرونا کرونا در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۴۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات پلیس فتا درمورد کنکور؛ ۲۰ نفر بازداشت شدند

سردار وحید مجید در تشریح جزئیات این خبر گفت: با توجه به حساسیت مربوط به ایام کنکور و پیرو مجموعه اقدامات سال گذشته از ابتدای سال جاری پلیس فتا فراجا ضمن هدایت و نظارت عملیاتی کلیه رده‌های پلیس سایبری در سراسر کشور در زمینه ارتقاء امنیت آزمون‌های کنکور سراسر نوبت اول اردیبهشت ۱۴۰۳ اقدام کرده است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی و رصد‌های تخصصی بالغ بر ۳۰۰ نشانگاه مجرمانه مورد شناسایی قرار گرفته است که از این تعداد ۸۰ مورد موضوع تحت اقدام عملیاتی بوده و تعداد ۲۰ نفر از مدیران و گردانندگان اصلی این صفحات، کانال و اکانت که مدعی فروش و واگذاری سوالات کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ با قبولی تضمینی در کنکور و آزمون و یا واگذاری ادوات تقلب افزار بوده‌اند دستگیر شده و برای سیر مراحل قانونی پرونده‌شان به مرجع قضایی ارجاع شده است.

مجید با اشاره به اینکه اقدامات لازم برای شناسایی سایر مرتکبان و مجرمان در این رابطه در حال اجرا است، افزود: برابر رصد‌های صورت گرفته و تحلیل روش‌های کلاهبرداری افراد مذکور مشخص شده است دریافت رمز ارز و مسکوکات طلا و سکه نیز یکی از روش‌های دریافت وجوهات از سوی مجرمان بوده است. تا کنون در این رابطه بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال معادل رمز ارز و تعداد ۵۰ قطعه انواع سکه طلا از این افراد کلاهبردار، کشف و ضبط شده است.

وی با اشاره صریح به این موضوع که تا کنون هیچگونه نمونه سوال از متهمان و مجرمان مرتبط با کنکور سراسری کشف نشده است، گفت: یکی از شگرد‌های این افراد واگذاری نمونه سوالات ادوار گذشته است.

رئیس پلیس فتای فراجا خاطرنشان کرد: این افراد کلاهبردار در بسیاری از موارد پس از دریافت وجوهات از پاسخگویی به متقاضیان و مالباختگان امتناع می‌کنند، لذا هموطنان گرامی ضمن حفظ هوشیاری به هیچ عنوان فریب این افراد را نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه فروش سوالات کنکور
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • اقدامات پلیس فتا درمورد کنکور؛ ۲۰ نفر بازداشت شدند
  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه تبلیغ فروش سوالات کنکور/ ۲۰ نفر دستگیر شدند
  • بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری + جزئیات | شناسایی ۳۰۰ فقره تارنمای فعال در این زمینه
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد
  • ۶۲ نفر به دلیل واژگونی قایق جان باختند
  • عجیب، اما واقعی؛ دولت پرسپولیس و استقلال را قسطی فروخت
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟