Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نکاتی برای حفظ آمادگی جسمانی در روز‌های کرونایی گفت: ما برای داشتن یک استایل سالم در طول روز نیازمند راه رفتن به میزان ۶ هزار قدم هستیم.

او افزود: هر چه بیش از ۶ هزار قدم راه رویم باعث کاهش وزن اضافی خواهد شد که بسیار نکته مهمی است؛ بنابراین یکی از مهم‌ترین کار‌هایی که افراد می‌توانند در این روزهای کرونایی انجام دهند این است که در منزل حتی در فضای بسیار کوچک پیاده روی خانگی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوزدانی تصریح کرد: توصیه بنده این است که فضای بسیار کوچک یا اتاق برای پیاده روی افراد هم کفایت می‌کند و لازم نیست از همان ابتدا به راه رفتن‌های ۶ هزار قدمی اقدام کنیم بلکه می‌توان از ۱۰۰۰ قدم شروع کرد و چند روز یک بار مقداری آن را افزایش داد یاحتی می‌توان با تقسیم بندی تعداد قدم‌ها را به دفعات افزایش داد، مانند اینکه ۵۰۰ قدم راه رویم و به انجام برخی از کار‌های منزل اقدام کنیم و دوباره ۵۰۰ قدم بعدی راه رویم و آن را به حد استانداردی که در طول روز تعیین کرده ایم، برسانیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: فرد سالم در طول روز‌های عادی می‌تواند ۶ هزار قدم راه برود و یا با انجام ورزش‌های هوازی می‌توانیم از اضافه وزن در روز‌های کرونایی و خانه نشینی جلوگیری کنیم.

جوزدانی تصریح کرد: ماندن در منزل یا خانه نشینی در این روز‌ها علاوه بر درگیر کردن سلامت روحی باعث نابودی سلامت جسمانی مانند مبتلا شدن به یبوست، آسیب به دستگاه گوارش، اختلال در هضم و جذب غذا و بهم خوردن ترکیب بدن خواهد شد؛ بنابراین انجام فعالیت‌های ورزشی می‌تواند تا حدود بسیار زیادی از بروز چنین اتفاقاتی پیشگیری کند.

او افزود: وقتی بسیار زیاد بنشینیم به خصوص در این روز‌های کرونایی باعث می‌شود تا عضلاتمان را از دست دهیم و انجام فعالیت‌های هوازی باعث می‌شود تا عضلاتمان حفظ شود، اما توصیه بنده این است که در کنار فعالیت‌های هوازی و قدم زدن حتما به ورزش‌های قدرتی هم بپردازند.

بیشتر بخوانید: چگونه کودکانی شاد داشته باشیم؟

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به ورزش‌های قدرتی اظهار کرد: ورزش‌های قدرتی ورزش‌هایی هستند که به عضله مربوط می‌شوند و افراد اگر روزانه ۴۵ دقیقه ورزش هوازی انجام دهند باید یک سوم از آن تایم یعنی یک ربع به ورزش قدرتی بپردازند.

جوزدانی تصریح کرد: اگر دمبل در خانه موجود نیست به خصوص برای خانم‌ها از دو بطری آب معدنی کوچک به میزان ۵۰۰ سی سی را در دست بگیرند و با انجام این روش‌ها عضلات دست خود را تقویت سازند یا نرمش‌هایی انجام دهند که به نواحی پا‌ها یا شکم مربوط شوند.

او افزود: انجام حرکات دراز نشست به معنای صحیح آن هم گزینه خوبی برای کاهش وزن است. در ورزش‌های خانگی بنده توصیه می‌کنم حتما شرایط آن را مهیا سازند، برای مثال با شستشوی کتونی و استفاده از موزیک تایم بیشتری برای انجام فعالیت‌های ورزشی سپری خواهد شد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: انجام فعالیت‌های قدرتی باعث جلوگیری از دست دادن ماهیچه‌ها خواهد شد و زمانی که میزان بافت چربی در بدن افزایش می‌یابد علاوه بر خارج شدن بدن از فرم باعث ایجاد افسردگی هم خواهیم شد.

جوزدانی گفت: اگر افسردگی در افراد افزایش یابد بعد از قرنطینه باید شاهد انسان‌هایی باشیم که از اختلالات روانی رنج می‌برند و در صورتی که می‌خواهیم روحیه خود و خانواده را حفظ کنیم، حفظ استایل بدن و ورزش کردن نکاتی ضروری و مهم هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس متخصص تغذیه و رژیم درمانی انجام فعالیت انجام دهند ۶ هزار قدم خواهد شد روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۴۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی رژیم صهیونیستی برای تخلیه رفح و آغاز عملیات زمینی

رفح، جنوبی‌ترین منطقه غزه و هم مرز با مصر است که پس از آغاز حمله رژیم صهیونیستی به این باریکه در هفتم اکتبر شاهد استقرار گسترده آوارگان بوده است. اکنون نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار فلسطینی در این منطقه مستقر شده اند و همین موضوع باعث نگرانی مقامات بین المللی درباره هر گونه عملیات زمینی تل آویو در رفح شده است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، مقامات صهیونیست امروز (چهارشنبه) علی رغم هشدار‌های بین المللی درباره وقوع فاجعه انسانی، از آمادگی ارتش این رژیم برای تخلیه رفح و حمله به مواضع حماس در این منطقه خبر دادند. 

یکی از سخنگویان کابینه جنگ رژیم صهیونیستی بدون ارائه جزئیات تاکید کرد: اسراییل به حرکت رو به جلوی خود برای انجام عملیات زمینی در غزه ادامه خواهد داد. 

وزارت جنگ اسراییل از خرید ۴۰ هزار چادر بزرگ که هر کدام گنجایش ۱۰ تا ۱۲ نفر را دارند به منظور تخلیه غیرنظامیان از رفح و آغاز عملیات نظامی در این منطقه خبر داده است. با این حال، با توجه به حجم بالای غیرنظامیان، بعید است این جمعیت عظیم را بتوان به سهولت جابه جا کرد به ویژه آنکه برخی از این آوارگان فلسطینی پیش از این چندین بار جابه جا شده اند. 

یک منبع صهیونیست که نخواست نامش فاش شود، اعلام کرد: کابینه جنگ نتانیاهو در نظر دارد طی ۲ هفته آینده برای صدور مجوز تخلیه غیرنظامیان تشکیل جلسه دهد. برآورد می‌شود فرآیند تخلیه غیرنظامیان از رفح حدود یک ماه طول بکشد. 

این مقام صهیونیست از انجام عملیات زمینی بلافاصله پس از عملیات تخلیه رفح خبر داد، گرچه این امر منوط به چراغ سبز نتانیاهو به عنوان نخست وزیر اسراییل خواهد بود. 

نتانیاهو از حضور ۴ گردان حماس در رفح خبر داده و تاکید کرده است تنها با انجام عملیات در این منطقه است که می‌توان به پیروزی قطعی در جنگ رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • آمادگی هما برای انجام پرواز حج عمره از فرودگاه بندرعباس
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • آمادگی رژیم صهیونیستی برای تخلیه رفح و آغاز عملیات زمینی
  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره گشت ارشاد، حجاب و توجیه نیروهای فراجا
  • استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود
  • آمادگی شهرستان گلوگاه جهت برگزاری همایش صبح و نشاط
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • دلیل اصلی بستری شدن ترانه علیدوستی در بیمارستان
  • نکاتی که باید در مورد کلسترول بدانید/ اینفوگرافیک