Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@01:18:37 GMT

اروپا هنوز به اوج کرونا نرسیده است

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۴۷۶۰

آژانس کنترل پیشگیری بر بیماری‌های اتحادیه اروپا روز چهارشنبه اعلام کرد: هنوز شماری زیادی از مردم در اروپا به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده و جان خود را از دست می دهند و هنوز هیچ علامتی مبنی بر رسیدن اوج شیوع این ویروس در این منطقه مشاهده نمی‌شود. ناطقان:  در گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های اروپا (ECDC) آمده است که سیستم کنترل نشان می‌دهد که مرگ و میرها در بلژیک، فرانسه، ایتالیا، مالت، اسپانیا، سوئیس و انگلیس بالاتر از پیش بینی ها و انتظار بودهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ارزیابی‌های اولیه بیانگر آن است که وضعیت مبتلایان و جان باختگان ویروس کرونا در ایتالیا و اتریش رو به کاهش است اما در حال حاضر هیچ نشانه‌ای مبنی بر رسیدن اوج این بیماری همه گیر وجود ندارد. 

آندره آمون مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای اروپا گفت: براساس شواهد موجود در منطقه و وضعیت فعلی می‌توان گسترش مداوم ویروس (کرونا) را پیش بینی کرد. 

در پی شیوع ویروس کرونا در منطقه اتحادیه اروپا، بسیاری از کشورهای اروپایی در هفته‌های اخیر در قرنطینه قرار گرفته‌اند و مدارس و مشاغل بسته شده‌اند و از شهروندان خواسته شده تا برای مهار و کنترل شیوع این ویروس در منازل خود بمانند. 

در کنار ایتالیا، آلمان چند هفته است که در حالت تعطیلی سراسری مجازی قرار دارد. مدارس، مغازه‌ها، رستوران‌ها، امکانات ورزشی و سایر مشاغل غیر ضروری تعطیل شده‌اند و بسیاری از شرکت‌ها تولید را متوقف کرده‌اند تا به کند شدن شیوع بیماری کمک کنند. 

تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۵۳ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری ویروسی مبتلا شده و نزدیک به ۷۶ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند. 
منبع: ایرنا برچسب ها: اروپا ، کنترل ، ناطقان ، اوج

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اروپا کنترل ناطقان اوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که درمان هپاتیت سی در کشور رایگان شده است؛ از تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا به این ویروس در کشور خبر داد.

به گزارش مشرق، حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

تشخیص هپاتیت سی با پیگیری مراکز بهداشتی

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیریِ بعدی جهانی
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم