Web Analytics Made Easy - Statcounter

"برنی سندرز" سناتور مستقل ایالت "ورمونت" و یکی از نامزدهای حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا دیشب اعلام کرد از ادامه رقابت‌ها کنار کشیده است.

به گزارش عصرایران، سندرز که شروعی طوفانی در رقابت‌های درون حزبی دموکرات‌ها داشت در ادامه رقابت‌ها از جو بایدن یکی  دیگر از نامزدهای امیددار کسب عنوان نامزدی نهایی حزب، آرای کمتری به دست آورد و شانس احراز نامزدی نهایی خود را از دست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیروز ستاد انتخاباتی سندرز در خبری فوری اعلام کردند این نامزد انتخاباتی از گردونه رقابت‌های درون حزبی دموکرات‌ها کنار کشیده است.

سندرز نیز ساعاتی پس از این اطلاعیه در یک سخنرانی از هواداران خود تشکر کرد و خبر کناره‌گیری خود را تایید کرد.

او با اشاره به اینکه مبارزه ادامه خواهد یافت تاکید کرد او به جای پیروزی در احراز نامزدی نهایی حزب، مبارزه ایدئولوژیک را بُرده است و اکنون بسیاری از مواضع او مانند حداقل دستمزد 15 دلار برای هر ساعت کار که پیشتر افراطی تلقی می‌شد تبدیل به موضع جریان اصلی حزب دموکرات شده است.

سندرز با تبریک پیروزی به بایدن وعده داد با او برای پیشبرد اهداف ترقی‌خواهانه و در مبارزه با ترامپ همکاری کند.

سندرز تاکید کرد با وجود کناره‌گیری اما نام او همچنان روی برگه تعرفه رای‌گیری داخلی حزب دموکرات خواهد بود تا بتواند "دلگیت‌های" بیشتری کسب کند.

او در این باره گفت:" بایدن نامزد حزب خواهد بود اما باید تلاش کنیم بیشترین دلگیت ممکن را کسب کنیم تا در کنوانسیون حزب بر روی محتوای پلتفرم حزب و سایر کارکردها تاثیر بگذاریم. این به متحد کردن حزب برای شکست دادن ترامپ هم کمک می‌کند."

توییت اعلام کناره گیری سندرز از انتخابات

برخی رسانه‌های آمریکایی مدعی شده‌اند باراک اوباما طی روزهای گذشته تماس‌های تلفنی با سندرز داشته و اختمال می‌دهند رییس جمهوری سابق آمریکا سندرز را به کناره‌گیری به نفع معاون سابق خود ترغیب کرده است.

با کناره‌گیری سندرز نامزدی نهایی حزب دموکرات جو بایدن خواهد بود؛ کسی که ترامپ برای تحقیر به او " جو خوابالو" می‌گوید.

بعضی ناظران معتقدند جوبایدن قابلیت بیشتری برای متحد کردن همه جناح‌بندی‌های (راست، مرکز و چپ) داخلی حزب دموکرات برای وحدت علیه ترامپ دارد در حالی که سندرز به دلیل افکار و سیاست‌های سوسیالیستی فاثقد چنین توانی بود.

جوبایدن دیروز در واکنش به خبر کناره‌گیری سندرز از این اقدام رقیب سابق خود تمجید کرد و سندرز را نه تنها رهبر یک ستاد انتخاباتی بلکه رهبر یک جنبش بزرگ اجتماعی خوانده که میلیون‌ها هوادار جوان و پرانگیزه دارد.

بایدن به هواداران پرشور سندرز وعده شنیدن نظرات‌شان را داده و از آنها خواسته در برابر ترامپ و برای شکست دادن ترامپ در یک جبهه واحد به او یاری رسانند.

ترامپ هم دیروز در واکنش به خبر کناره گیری سندرز چنین درخواستی را از هواداران سندرز کرده و از آنها خواسته با حق خوری حزب دموکرات از نامزد مورد حمایت آنها، این هواداران از او حمایت کنند. او در توییتی نوشت:" به لطف الیزابت وارن، برنی سندرز (از انتخابات) کنار کشید! اگر به خاطر او (وارن) نبود، برنی می‌توانست درانتخابات  سه‌شنبه بزرگ تقریباً در همه ایالت‌ها پیروز شود. قضیه درست همان طوری که دموکرات‌ها و کمیته ملی حزب دموکرات می‌خواستند، به پایان رسید؛ مانند افتضاح هیلاری کلینتون حقه‌باز. طرفداران برنی باید به حزب جمهوری‌خواه ملحق شوند."

بیشتر بخوانید:

" سه شنبه بزرگ" به کام بایدن

حمایت "برنی سندرز" از ایران در ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در تهران

برنی سندرز: تحریمی که به توانایی ایران در مقابله با کرونا آسیب می‌زند،لغو شود

 

لینک کوتاه: asriran.com/0031zY

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انتخابات 2020 آمریکا سندرز کناره گیری سندرز نامزدی نهایی حزب دموکرات برنی سندرز رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۵۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ غزه با هدف از بین بردن بافت زندگی فلسطینی ها انجام می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سناتور «برنی سندرز»، عضو مجلس سنای آمریکا در سخنانی به مخالفت افکارعمومی آمریکا با کمک‌های بی قید و شرط به اسرائیل اشاره کرد و گفت: مخالفت آمریکایی‌ها با کمک نظامی بیشتر به اسرائیل ممکن است به دلیل اظهارات برخی از رهبران اسرائیل باشد. آمریکایی‌ها متوجه شده‌اند که نه فقط افراط گرایان، بلکه این متعصبان مذهبی هستند که حکومت اسرائیل را در دست دارند.

به گفته سندرز، بسیاری از مقامات اسرائیلی علناً در مورد بازسازی شهرک‌های اسرائیلی در غزه صحبت کرده‌اند که این به معنای اشغال دوباره غزه است و «بن گویر»، به عنوان وزیر امنیت فعلی اسرائیل خواستار اخراج اجباری فلسطینی‌ها از منطقه شده است.

سناتور آمریکایی افزود که اسرائیل امروز با دوران گذشته خود بسیار متفاوت است و اسرائیل نه تنها در حال جنگ با حماس است، بلکه با مردم فلسطین به شیوه‌ای بی پروا و غیراخلاقی در حال جنگ است.

به گفته سندرز، ۲۶ بیمارستان از ۳۷ بیمارستان در غزه به طور کامل از دسترس خارج شده‌اند و بیمارستان‌های باقی مانده تنها به طور جزئی کار می‌کنند، چون اسرائیل به طور سیستماتیک سیستم مراقبت‌های بهداشتی در نوار غزه را نابود کرده است.

سندرز این را نیز افزود که این جنگ دیگر جنگی علیه یک سازمان به نام حماس نیست، بلکه جنگ با هدف از بین بردن بافت زندگی فلسطینی‌ها انجام می‌شود.

انتقاد سندرز از اسرائیل همزمان با تصویب کمک مالی بزرگ آمریکایی‌ها به اسرائیل در مجلس سنا صورت گرفته است. ساعاتی پیش، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد سنای آمریکا بسته کمکی ۲۶ میلیارد دلاری این کشور به اسرائیل را تصویب کرده است.

۴ روز پیش، قانون گذاران مجلس نمایندگان آمریکا با وجود اختلافات در تأمین کمک مالی با غلبه بر مخالفان، یک بسته قانونی کمک ۸۷ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و اسرائیل را در جریان یک رأی گیری گسترده دو حزبی ارائه کرد و شبکه خبری الجزیره در خبری دیگر اعلام کرد که مجلس نمایندگان با ۳۶۶ رأی موافق و ۵۸ رأی مخالف به لایحه حمایت مالی از اسرائیل به ارزش ۲۶.۴ میلیارد دلار رأی داد.

گفتنی است این طرح ماه‌ها بود که به دلیل مخالفت شدید برخی قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در کنگره بلاتکلیف مانده بود.

تصویب این طرح در سنا در دویستمین روز جنگ علیه غزه صورت گرفته است. در همین ارتباط نیز دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه آمار مربوط به تجاوز و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را در دویستمین روز جنگ علیه نوار غزه به‌روزرسانی کرد.

بر اساس آمار این مرکز، رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ روز گذشته مرتکب ۳۰۲۵ مورد جنایت کشتار جمعی با ۴۱ هزار ۱۸۳ شهید یا مفقود شده که از این تعداد پیکرهای ۳۴ هزار ۱۸۳ شهید به بیمارستان‌ها انتقال یافته است و ۷۰۰۰ نفر هنوز مفقود هستند. ۷۷ هزار ۱۴۳ نفر هم مجروح شده‌اند.

۱۴۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند که ۳۰ کودک بر اثر قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و ۹۷۵۲ نفر از شهدا زن هستند. بر این اساس ۷۲ درصد شهدای غزه زن و کودک هستند. ۱۷ هزار کودک در نوار غزه پدر و مادر یا یکی از آنها را از دست داده‌اند.

۴۸۵ نفر از شهدا کادر درمان و ۶۷ نفر آنها از نیروهای دفاع مدنی هستند.

در این مدت ۱۴۰ خبرنگار هم به شهادت رسیده‌اند.

کد خبر 6087121

دیگر خبرها

  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • جنگ غزه با هدف از بین بردن بافت زندگی فلسطینی ها انجام می شود
  • سندرز: کمک‌های آمریکا به اسراییل باید مشمول اصلاحیه شود
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی