Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ در پی شیوع موج ویروس کرونا در سراسر کشور و به‌تبع آن در استان سیستان و بلوچستان تلاشی همه‌‌جانبه از سوی مسئولان و مردم جهت مقابله با این بیماری فراگیر آغاز شده ‌و تقریباً همه مردم به‌نحوی درگیر موضوع هستند. ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم  از  زاهدان، در پی شیوع موج ویروس کرونا در سراسر کشور و به‌تبع آن در استان سیستان و بلوچستان تلاشی همه‌جانبه از سوی مسئولان و مردم جهت مقابله با این بیماری فراگیر آغاز شده و تقریباً همه مردم به نحوی درگیر موضوع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستان و بلوچستان با 4 بحران جدی روبه‌روست / "سیل، کرونا، زنگ گندم و حمله ملخ ها" مردم را تهدید می‌کندآخرین اخبار کرونا در سیستان و بلوچستان|فعالیت شبانه‌روزی ستاد هدایت درمان علوم پزشکی زاهدانسیستان و بلوچستان| تشریح مهمترین اقدامات مردمی در مقابله با ویروس کرونا

موارد مثبت آزمایشگاهی کرونا در استان حالت فزاینده گرفته است

سیدمحمد هاشمی شهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: همانگونه که پیش‌بینی می‌شد تعداد موارد مثبت آزمایشگاهی کرونا در استان در چند روز اخیر برخلاف بسیاری از نقاط کشور حالت فزاینده‌ای گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: مدیریت این همه‌گیری اقدام‌ مشترک و هماهنگ مردم و دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد.

وی ادامه داد: به موازات درخواست‌هایی که از مردم برای رعایت بهداشت فردی و بهداشت اجتماعی داریم، شرایط تشخیص و درمان بیماری و مهمتر از آن شرایط غربالگری و شناسایی موارد مشکوک را نیز فراهم کرده‌ایم.

غربالگری 99 درصد مردم سیستان و بلوچستان

هاشمی شهری گفت: بعد از غربالگری تلفنی 99 درصد از  جمعیت تحت پوشش  دانشگاه که با تماس تلفنی مراقبان سلامت از طریق تلفن 4030  با سرپرستان خانوار انجام شد، منتظر تماس‌های مردم‌ هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: در این مرحله لازم است تا مردم با برقراری تماس با تلفن 4030 و یا مراجعه به سامانه salamat.gov.ir نسبت به ثبت علائم و در صورت نیاز اعلام تغییرات علائم خود و اعضای خانواده اقدام کنند.

وی ادامه داد: هر یک از اعضاء خانواده که به اینترنت دسترسی دارد، می‌تواند  به راحتی اطلاعات همه اعضای خانواده را در سامانه salamat.gov.ir  ثبت و سپس راهنمایی‌های دریافتی از سامانه را به سرپرست خانواده منتقل کند.

هاشمی شهری اضافه کرد: علاوه بر این مردم می‌توانند به جای مراجعه به بیمارستان‌ها در صورت داشتن علائمی مانند سرفه خشک، گلودرد، تب و به خصوص تنگی نفس به مراکز غربالگری که همه روزه از  ساعت هشت صبح تا 24 فعال هستند مراجعه کنند.

نیازهای استان جهت مقابله با کرونا در حال ارزیابی است

ملک فاضلی منتخب مردم شریف سراوان، سیب و سوران و مهرستان در جلسه ستاد مدیریت بحران کرونای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: خوشبختانه هماهنگی و همگرایی  خوبی میان نمایندگان مردم استان در مجلس بعدی وجود دارد و امیدواریم تا از این فرصت برای توسعه استان استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد:  با توجه به نقش قوه مقننه در تامین امکانات و منابع مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی در مرحله ارزیابی و جمع‌بندی این نیازها هستیم.

فاضلی گفت: اقدام ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در تامین دستگاه سی تی اسکن جدید در شهرستان سراوان علاوه بر تاثیر کلی که در وضعیت بهداشت و درمان شهرستان دارد نقش بسزایی در شناسایی و درمان بیماران حاد تنفسی و کرونا مثبت خواهد داشت.

در حال تکمیل...

انتهای پیام/392/ ع

R7843/P1494/S6,65/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا سیستان و بلوچستان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان ویروس کرونا سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت

بهرام ربیعی   بیان کرد: اواخر سال ۶۶ بود که تهران در انتهای بمباران بسر می‌برد و مسوولیت ساخت پناهگاه‌ها و پدافند غیرعامل را در سازمان هواپیمایی برعهده داشتم، آن موقع هنوز شرکت فرودگاه‌ها تشکیل نشده بود و تمام تشکیلات زیر مجموعه سازمان هواپیمایی کشوری انجام می‌شد.

وی افزود: اوایل انقلاب بود، به یاد دارم روزی محمدجواد رعنایی فر، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری وقت دعوت کرد که می‌خواهیم سفری به بهترین نقطه داشته باشیم، در سر فکر ترکیه و اتریش داشتم تا اینکه به زاهدان آمدیم؛ این شد که سال ۶۷، ۶۸ و اوایل ۶۹ به عنوان مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در این استان مشغول به فعالیت شدم.

مدیرکل سابق فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در خصوص تغییراتی که در طول حداقل چهل سال گذشته رخ داده است، گفت: در آن سال‌ها روزی یک پرواز به تهران داشتیم، در مسیر مشهد به زاهدان نیز یک پرواز در هفته با مصیبت و گرفتاری زیادی به علت اینکه در اواخر جنگ بودیم انجام می‌شد، تا اینکه ترمینالی در سال ۶۸ در چابهار ساخته و اولین پرواز آن اوایل تابستان ۶۸ بر فراز آسمان انجام شد.

وی ادامه داد: پس از آن شرکت هواپیمایی ساها را در سیستان و بلوچستان تشکیل، و اولین پرواز از زاهدان - ایرانشهر- چابهار را به عنوان پرواز مسافری انجام شد؛ چرا که در آن سال‌ها این شرکت مختص به فعالیت‌های نیروی هوایی بود، همچنین در آن سال‌ها زمان فعالیت فرودگاه‌ها از طلوع تا غروب خورشید بود که توانستیم مجوز را بری فعالیت تا ساعت ۲۲ انجام دهیم.

انجام متوسط هشت پرواز روزانه

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در این باره اظهارکرد: هم اکنون شرایط بسیار تغییر کرده به گونه‌ای که سالن‌های جدید در بخش‌های فرودگاهی ایجاد و ترمینال‌ها تغییر کرده، امکانات، تجهیزات و خدمات مورد نیاز حرکت مسافران و نیز جابجایی بار بر اساس استانداردها و قوانین موجود فراهم شده است.

مهدی خسروی بنجار افزود: امروز در سطح فرودگاه بین المللی زاهدان روزانه متوسط هشت پرواز به مقاصد تهران، مشهد، اهواز، شیراز، اصفهان، گرگان و چابهار انجام می‌شود که نسبت به آن سال‌ها که تهران یا گاهی مواقع مشهد بوده، این تغییرات حاصل شده است.

وی ادامه داد: به پاس خدمات صورت گرفته در طول این سال ها، سیستان و بلوچستان شرایط ممتازی نسبت به فرودگاه‌های کشور دارد که وجه تمایز آن نیز انجام پرواز در مسیر داخل استانی زاهدان - چابهار و همچنین وجود ۶ فرودگاه است که پنج فرودگاه فعال بوده و یک فرودگاه در خاش نیز برای پدافند غیرعامل در نظر گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • فرودگاه بین‌المللی زاهدان میزبان زائران سرزمین وحی شد
  • ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان - بیرجند در حال ساخت است
  • ۱۵ هزار متر از اراضی ملی زاهدان رفع تصرف شد
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت
  • ۵۰ طرح از سیستان و بلوچستان به عنوان ایده برتر ملی انتخاب شد
  • جابجایی مسافر در پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان ۴۶ درصد افزایش یافت
  • برگزاری دوره بازآموزی داوری برای ورزشکاران کوراش استان سیستان و بلوچستان
  • انتخاب ۵۰ طرح از سیستان و بلوچستان به عنوان ایده برتر ملی