Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه ها، کانال های خبری تلویزیونی و واتس اپ به عنوان رسانه اصلی برای انتشار مطالب مخرب علیه مسلمانان هند استفاده می شود. بسیاری از محله ها با اکثریت هندو به منظور بیرون راندن فروشندگان مسلمان، ورودی های محله را بسته اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ چرا کامیون‌داران و امدادگران مسلمان هند که با کووید19 مبارزه می کنند مورد حمله قرار می گیرند؟

حوادثی که در سایه کمپین شدید نفرت علیه مسلمانان رخ می دهد، اقلیت مسلمان هند را به خاطر گسترش عمدی کروناویروس در کشور مقصر دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته trt، هفته گذشته، دولت هند افزایش شدید موارد کروناویروس را گزارش داد و کانون آن را ساختمان یک گروه مبلغ مسلمان به نام "تبلیغی جماعت" در دهلی نو (پایتخت هند) معرفی کرد.

شیوع این ویروس فرصتی را برای رسانه های اصلی و احزاب راست گرای هند، به منظور شیطنت کردن علیه اقلیت مسلمان این کشور فراهم کرد.

طولی نکشید که هشتگ زننده "کروناجهاد" در توئیتر گسترش یافت و بیان کرد که صعود ناگهانی کووید19 مثبت توطئه مسلمانان علیه اکثریت هندوهای هند است. در حال حاضر، تأثیر چنین کمپین خصمانه ای اقدامات اضطراری کشور که برای مبارزه با شیوع این ویروس در پیش گرفته را به هدر می دهد.

گزارش هایی مینی بر حمله اوباش خشمگین به کامیون‌داران مسلمان، متخصصان بهداشتی و کارمندان امداد و نجات اورژانس که نقش اساسی را از حمل و نقل تجهیزات تا معاینه افراد مشکوک به کرونا ایفا می کنند از بخش های مختلف کشور منتشر می شود.

یک مقام دولتی در ایالت "آروناچال پرادش" نامه ای برای پلیس نوشت و عنوان کرد که چندین کامیون‌دار مسلمان که در منطقه کلوریانگ برنج تخلیه کردند توسط گروهی از مردان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. در این نامه آمده که کامیون های آنها در این حمله خراب شده و آنها وسایل نقلیه خود را رها کرده و به سمت آسام گریختند.

این حادثه انتقاد گروه های مختلف جامعه مدنی و تعداد انگشت شماری از سیاستمداران مسلمان از جمله "اسد الدین اویسی" که توئیتر را محکوم کرد را برانگیخت.

به گفته "سودیپتو ماندل" روزنامه نگار هندی، این حمله توسط اعضای جناح سیاسی "راشتریا سوایامسواک سانگ" (RSS) و مربی ایدئولوژیک "بهاراتیا جاناتا" (BJP) حزب حاکم هند انجام شده بود.

در حادثه ای دیگر، امدادگران به دلیل مسلمان بودن در روستای بَنگَلور، قطب اصلی فناوری اطلاعات و تکنولوژی های IT هند مورد هدف قرار گرفتند. در ابتدا یک اوباش هندو آنها را متوقف کرد و کارت شناسایی خواست. پس از فهمیدن اینکه امدادگران مسلمان هستند، آنها را به گسترش کووید19 (یک احساس سیاسی محرک که توسط کانال های خبری تلویزیونی هند منتشر شده) متهم کرد و مورد ضرب و شتم قرار داد.

جو نفرت علیه مسلمانان بر فروشندگان میوه و تره بار نیز تأثیر گذاشته است. بسیاری از محله ها با اکثریت هندو به منظور بیرون راندن فروشندگان مسلمان و ایجاد فضایی انحصاری برای فروشندگان هندو، ورودی های محله را بسته اند.

طی چند روز گذشته، روزنامه ها، کانال های خبری تلویزیونی و واتس اپ به عنوان رسانه اصلی برای انتشار مطالب مخرب علیه مسلمانان هند استفاده می شد.

برخی از مطبوعات با انتشار یک ویدئوی قدیمی از میوه فروش مسلمان، او را به آلوده کردن میوه ها به کروناویروس و بیمار کردن خریداران متهم کردند.

"نیوزلاندی" دیده بان رسانه ای مستقر در دهلی نو، این خبر را جعلی خواند و گفت که این ویدئو در ماه فوریه و هفته ها قبل از گزارش اولین مورد کروناویروس در هند ضبط شده بود.

ویدئوهای مشابهی از مناطق مختلف هند یا جهان به عنوان مدارکی از مسلمانان مبنی بر شیوع این ویروس مانند پرتاب کردن آب دهان منتشر شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: علیه مسلمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۵۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: از ابتدای امسال سطحی بالغ بر ۴۰ هزار هکتار مبارزه کنترلی و پیشگیری بر علیه زنگ زرد و ۱۴۸ هزار هکتار مبارزه بر علیه آفت سن و ۲۶۱ هزار هکتار نیز مبارزه بر علیه علف‌های هرز در مزارع گندم انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، جاوید عباسی اظهار داشت: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، بارندگی و پیش بینی‌های قبلی مبنی بر شیوع بیماری‌های برگی خصوصاً زنگ زرد و افزایش تراکم آفت سن غلات، از ابتدای بهمن ماه سال گذشته عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان شبکه مراقبت در سطح مزارع گندم استان فارس انجام شده است.

وی اضافه کرد: عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا در سطح مزارع گندم تا پایان خرداد ماه در فارس ادامه دارد. خوشبختانه با اقدامات به موقع تاکنون خساراتی ناشی از بیماری زنگ زرد در مناطق مستعد و شمالی استان فارس گزارش نشده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس، صدور اطلاعیه‌ها و ارائه دستورالعمل‌های فنی به کشاورزان، انجام مبارزه به موقع به صورت پیشگیری و کنترلی و همچنین همکاری کشاورزان خصوصاً در مناطق مستعد را از جمله اقدامات به موقع این سازمان برای کنترل بیماری زنگ زرد گندم و آفت سن غلات در فارس برشمرد. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توصیه کرد: کشاورزان استان فارسی می توانند با نظر کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و مدیران پهنه نسبت به سمپاشی مزارع خود بر علیه بیماری زنگ یا سن غلات اقدام کنند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان
  • مبارزه علیه آفت سن گندم در بهمن
  • اسرائیلی‌ها بدانند هر عملی انجام دهند با واکنش بزرگ ایران مواجه می‌شوند
  • مزدوران فرانسوی در خط مقدم جنگ علیه روسیه