Web Analytics Made Easy - Statcounter

چالش جدیدی که مسلمانان سریلانکا با آن مواجه شده‌اند سوءاستفاده برخی از گروه‌ها از بحران کرونا برای بدنام کردن مساجد در این کشور است.

خبرگزاری شبستان،گروه مسجد و کانون های مساجد به نقل از «خبرگزاری فرانسه»، مسلمانان در سریلانکا که مدت هاست هدف اقدامات سرکوبگرانه قرار دارند حالا در حالی که مجبورند مانند مردم در سایر نقاط جهان با ویروس کرونا دست و پنجه نرم کنند با چالش های دیگری هم در همین زمینه مواجه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از جمله این چالش ها می توان به متهم کردن مسلمانان به پخش ویروس کرونا در سریلانکا اشاره کرد که ادعایی بیش نیست.

 

چندی پیش مطلبی بر روی صفحه فیس بوک و دیگر وب سایت های جدید سریلانکایی به اشتراک گذاشته شد که ادعا می کرد مسلمانان در یک مسجد جمع شده اند و وقتی مقامات سریلانکایی قصد داشتند به آنها بگویند که این کارشان نقض محدودیت های مربوط به کرونا است به خشونت متوسل شده اند.

 

این در حالی است که این ادعا کاملا نادرست بود چرا که به گفته پلیس و مقامات بهداشت عمومی از این افراد خواسته شده بود تا برای انجام دادن آزمایش کرونا در این مسجد جمع شوند.

 

این پست که مسلمانان را متهم به شرکت در نمازهای جماعت مساجد با نقض قوانین اعمال شده برای مقابله با کرونا می کرد در یکی از گروه هایی که 71 هزار دنبال کننده داشت به اشتراک گذاشته شد.

 

همچنین بر اساس گزارش های دریافت شده این پست به طور کلی 9300 مرتبه در گروهای مختلف و فیس بوک به اشتراک گذاشته شده است.

 

در این پست نوشته شده است: در زمانی که منع رفت و آمد ملی برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در سریلانکا اعمال شده است ، یکی از مساجد «برووالا» مردم را دور هم جمع کرده است.آقای رئیس جمهور،لطفا این افراد که به دستورات احترام نمی گذارند را مجازات کنید چرا که آنها زندگی همه شهروندان کشور را به خطر می اندازند.

 

این اتهام زنی ها در حالی است که مسلمانان با مشکل دیگری که سوزانده شدن اجساد عزیزانشان که مبتلا به کرونا می شوند نیز مواجه هستند.

 

 وزارت بهداشت سریلانكا اخیرا دستورالعمل های جدیدی مربوط به  ویروس «کوید 19» صادر كرد و در آن روش استاندارد در مورد اجساد کرونایی را سوزاندن آنها دانست .

 

این دستور العمل ها مغایر با دستورالعمل قبلی بود که امکان تدفین مسلمانان به طور سنتی را فراهم می کرد.

 

سازمان عفو بین الملل از مقامات سریلانکا درخواست کرده است تا سوزاندن اجباری اجساد را متوقف کنند و اطمینان بدهند که به مناسک مذهبی در راستای قوانین بین المللی احترام می گذارند.

 

مسلمانان حدود 10 درصد از جمعیت 21 میلیونی سریلانکا را تشکیل می دهند اما رابطه آنها با اکثریت بودایی این کشور در سال های پس از پایان جنگ داخلی در سال 2009 میلادی رو به وخامت گذاشت.

 

در این جنگ بودایی های تندرو حملات ظالمانه ای علیه مسلمانان و مکان های عبادی آنها در سریلانکا انجام دادند.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: مساجد جهان سریلانکا مسلمانان کرونا شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۶۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵ مرکز درمانی بیماری کرونا در ایام نوروز در مشهد فعال و به نحوی است که دسترسی برای همه مردم فراهم باشد و افراد دارای علائم می‌توانند برای انجام تست و مراقبت‌های  نخست مراجعه کنند.

دکتر زهرا نهبندانی، با اشاره به اینکه مراکز خدمات جامع سلامت شاهد، وحدت، احمدی، امام علی (ع) و سیدی در ساعات اداری به بیماران دارای علائم بیماری‌های حاد تنفسی خدمت رسانی می‌کنند، افزود: با توجه به اینکه در ایام تعطیلات نوروزی احتمال برگزاری تجمعات و دورهمی‌ها بیشتر است، توصیه می‌شود افراد دارای علائم با خود قرنطینگی در منزل و استفاده از مایعات فراوان به پزشک معالج مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه بیماری‌های حاد تنفسی می‌تواند برای سالمندان، مادران باردار، کودکان و بیماران زمینه‌ای خطر آفرین باشد، تصریح کرد: از عموم مردم نیز خواهشمندیم در صورت حضور در تجمعات از ماسک استفاده کرد و شست و شوی دست را فراموش نکنند.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: افراد دارای علائم سرما خوردگی با درمان مناسب بیماری تا حد امکان از افراد خانواده فاصله بگیرند تا در صورت ابتلا به کرونا زمینه چرخش بیماری فراهم نشود.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران سیل سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • تخصیص‌ ۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران سیل سیستان و بلوچستان
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال برای جبران سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داده شد
  • سوءاستفاده کابینه نتانیاهو از جنگ غزه برای تشدید شهرک‌سازی
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۷ فروردین؛ ۴ فوتی و ۱۰۰۰ ابتلای جدید
  • سوءاستفاده مشتریان خارجی از وضعیت فروش نفت ایران