Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@22:44:45 GMT

شایعه است: حذف لبنیات برای پیشگیری از کرونا

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۶۴۵۲

شایعه است: حذف لبنیات برای پیشگیری از کرونا

یکی از عوامل تاثیرگذار در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها، سبک و الگوی تغذیه درست است. در این میان مصرف انواع ویتامین‌ها و غذاهای مفید می تواند توان افراد را در مقابل ویروس کرونا مقاوم کند. البته به گفته متخصصان غذایی، تغذیه باید متعادل، متناسب و متنوع باشد یعنی از همه گروه‌های غذایی به میزان کافی و متنوع،  طبق هرم غذایی استفاده شود تا بدن افراد دچار کمبود برخی از ریزمغذی‌ها نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این روزهایی که همه نگران از شیوع بیماری کرونا هستند، در برخی شبکه های اجتماعی معاند مشاهده می شود که هرازگاهی در خصوص مصرف مواد غذایی اخباری کذب را از زبان مسوولان منتشر می کنند. خبری نادرست مبنی بر حذف مواد غذایی همچون لبنیات که از طرف کارشناسان تغذیه تکذیب شد.

شایعه: حذف لبنیات برای پیشگیری از کرونا

پاسخ به شایعه: مهتاب شاهماری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، در مورد نقش مواد غذایی در ابتلا به کرونا گفت: حذف غذاهای سرد از قبیل شیر و ماست از رژیم غذایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا که اخیرا شایعه شده است علمی نیست و هر فرد باید در روز ۲ تا سه سهم از لبنیات مصرف کند. تاکنون ماده غذایی خاصی که خاصیت پیشگیری یا درمان داشته باشد ثابت نشده است و مصرف همه گروه‌های غذایی برای پیشگیری و یا در موارد ابتلا توصیه می‌شود و به حذف یکی از گروه‌های غذایی تاکید نشده است.

برچسب‌ها کرونا اخبار جعلی تغذیه سالم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اخبار جعلی تغذیه سالم کرونا اخبار جعلی تغذیه سالم برای پیشگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۶۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از اندازه میوه

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، در اینجا ۴ نشانه‌ای که به شما هشدار می‌دهد روزانه بیش از اندازه نیازتان میوه دریافت می‌کنید، معرفی شده است

احساس نفخ مداوم: میوه یک ماشه برای ابتلا به نفخ است. میوه‌ها غنی از یک نوع قند به نام فروکتوز هستند که متاسفانه بسیاری از ما قادر به جذب و هضم موثر مقادیر زیادی از فروکتوز نیستیم. محققان بر این باورند که ۴۰ درصد از مردم از یک بیماری به نام سوء جذب فروکتوز در روده کوچک رنج می‌برند. عدم جذب فروکتوز با علائمی مانند ایجاد گاز و نفخ در دستگاه گوارش همراه است. دریافت فروکتوز بیش از حد با واکنش‌های التهابی در بدن نیز همراه است.

ابتلا به اسهال یا وخیم شدن علائم سندرم آی بی اس: سوء جذب فروکتوز موجود در میوه منجر به نفخ، گرفتگی عضلات شکم، درد و اسهال و حتی گاهی سردرد نیز می‌شود. علاوه بر این، بسیاری از میوه‌ها مانند سیب سرشار از پکتین هستند؛ یک نوع فیبر که مبتلایان به سندرم روده تحریک پذیر یا آی بی اس، برای شکستن کامل آن مشکل دارند.

افزایش وزن: حتی اگر مواد غذایی حاوی قند و کربوهیدرات‌های تصفیه شده، غذاهای فراوری شده و محصولات چرب حیوانی را نیز کنار بگذارید، مصرف بیش از حد میوه باز هم می‌تواند برای از دست دادن وزن، مشکل آفرین باشد. مصرف روزانه ۵ میوه متوسط توصیه شده است. یک میوه متوسط درحدود ۶۰ کالری انرژی دارد بنابراین برای حفظ وزن بدن در محدوده طبیعی باید اعتدال در مصرف میوه‌ها هم رعایت شود.

احساس ضعف و گرسنگی: فروکتوز نه تنها جلوی گرسنگی را نمی‌گیرد بلکه برعکس میل به مصرف مواد غذایی پرکالری را افزایش می‌دهد. محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی پس از زیر نظر گرفتن ۲۴ داوطلب که گروهی نوشیدنی‌های حاوی گلوکز و برخی نوشیدنی‌های حاوی فروکتوز مصرف می‌کردند اعلام نمودند، وقتی داوطلب نوشیدنی حاوی فروکتوز می‌خورد احساس گرسنگی بیشتری دارد و میل به مصرف مواد غذایی پرکالری مثل موز و بیسکوییت بیشتر می‌شود. متخصصان می‌گویند، گرچه فروکتوز قند میوه است، اما به هرحال قند ساده تلقی می‌شود و عامل ذخیره چربی در بدن است. گرچه این قند سبب مقاومت به انسولین نمی‌شود، اما برای حفظ تناسب اندام باید مراقب مصرف متعادل آن در طول روز باشید.

دیگر خبرها

  • حذف قند از رژیم غذایی چه عوارضی دارد؟
  • جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر در شهرستان پیرانشهر
  • اصول تغذیه سالم در خانواده + فیلم
  • عوارض مصرف بیش از اندازه میوه
  • پیشگیری از مسمومیت غذایی
  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • هفت هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی در بوکان از چرخه مصرف خارج شد
  • ویژگی رژیم غذایی سالم چیست؟
  • اگر هر روز نوشابه بخوریم چه اتفاقی در بدن ما می‌افتد؟