Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد که اگرچه تاریخ دقیق نخستین گزارش هنوز مشخص نیست اما منابع به شبکه سی‌ان‌ان گفتند که اطلاعات در ماه نوامبر جمع‌آوری شدند و در هفته‌های بعد از آن هشدارهای اولیه درباره جدیت بالقوه شیوع ویروس کرونا در آمریکا ارائه شد.

اطلاعات اغلب تنها زمانی به مقامات عالی رتبه دولت ابلاغ می‌شوند که تحلیل‌گران و مقامات به آستانه مشخص اطمینان درباره ارزیابی‌هایشان رسیده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوم ژانویه نخستین روزی بود که گزارش اطلاعاتی روزانه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا شامل داده‌های جامعه اطلاعاتی آمریکا درباره شیوع ویروس کرونا در چین و شیوع بالقوه آن در کشورهای دیگر از جمله آمریکا گردآوری شده بود اما پشت صحنه فعالیت‌ها هفته‌ها ادامه داشتند و آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به سیا و دیگر آژانس‌های اطلاعاتی داده‌های جمع‌آوری شده خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند تا متوجه شوند که چین با چه چیزی دست پنج نرم می‌کند.

شبکه خبری ای بی سی نیوز، اوایل روز چهارشنبه گزارش داده بود که مرکز ملی اطلاعات پزشکی که شاخه‌ای از آژانس اطلاعات دفاعی است اطلاعاتی را در ماه نوامبر تألیف کرده و هشدار داده که ویروس جدیدی از منطقه ووهان چین در حال شیوع و گسترش است اما یکی از مقامات دفاعی آمریکا وجود چنین گزارشی را رد کرده و به شبکه سی‌ان‌ان گفت مرکز ملی اطلاعات پزشکی و آژانس اطلاعات دفاعی زمان قابل توجهی را طی ۲۴ ساعت گذشته صرف بررسی تمامی احتمالات موجود کردند و به این نتیجه رسیدند که چنین گزارشی وجود نداشته است. پنتاگون نیز اواخر روز چهارشنبه بیانیه‌ای منتشر کرده و این گزارش شبکه ای بی سی نیوز را رد کرد.

سرهنگ دکتر شین دی مدیر مرکز ملی اطلاعات پزشکی گفت: از نظر عملی مرکز ملی اطلاعات پزشکی به صورت علنی درباره موضوعات اطلاعاتی ویژه اظهار نظر نمی‌کند. با این حال برای حفظ شفاف‌سازی در این برهه زمانی و این بحران جهانی می‌توانیم تأیید کنیم که گزارش‌ها درباره وجود یا انتشار ارزیابی یا گزارش مرکز ملی اطلاعات پزشکی درباره ویروس کرونا در نوامبر سال ۲۰۱۹ میلادی نادرست هستند. چنین گزارشی در این سازمان وجود ندارد. موضوع اینکه ترامپ چه زمانی برای نخستین بار از تهدید ویروس کرونا مطلع شد از نظر سیاسی به یک موضوع بسیار حساس تبدیل شده است چرا که شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا رو به افزایش است، واکنش دولت به باد انتقاد گرفته شده و ترامپ دائما این احتمال را رد می‌کند که می‌دانسته این ویروس چقدر مرگبار خواهد بود.

ترامپ روز چهارشنبه تأکید کرد که وی از جدیت ویروس کرونا تنها زمانی مطلع شد که محدودیت‌های سفر از چین به آمریکا را در تاریخ دوم فوریه اعمال کرد.  

ترامپ درباره گزارشی حول محور این گزارش شبکه ای بی سی نیوز گفت: من درباره جدیت ویروس کرونا پیش از بستن مرز هوایی به روی مسافران چینی و پس از آن متوقف کردن پروازهای رفت به چین و دیگر اقداماتی که خود شما از آن مطلع هستید از جدیت این موضوع مطلع شدم. من دقیقا از این گزارش خبری ندارم اما دوست دارم که این اطلاعات را مشاهده کنیم.

پکن در تاریخ ۳۱ دسامبر رسما به سازمان بهداشت جهانی درباره شیوع پدیده‌ای ناشناخته اطلاع داد. دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا که وظیفه تهیه گزارش‌های روزانه رئیس جمهوری و شورای امنیت ملی را بر عهده دارد از اظهار نظر درباره زمان هشدارهای اولیه درباره شیوع ویروس کرونا در چین امتناع کرد.

مقامات سازمان سیا به شبکه سی‌ان‌ان گفتند که آن‌ها از هیچ گزارش ویژه‌ای در ماه نوامبر که درباره وقوع یک بحران در چین هشدار داده باشد اطلاعی ندارند و از گفتن اینکه چه زمانی ارزیابی‌هایشان وارد سیکل اطلاعاتی شد امتناع کردند؛ روندی که اطلاعات را در بین آژانس‌های مرتبط هماهنگ می‌سازد.

مقامات کنونی و سابق اطلاعات آمریکا به شبکه سی‌ان‌ان گفتند که این روند اغلب سیال و پویا است و گزارش‌ها و ارزیابی‌ها دائما به روزرسانی می‌شوند چرا که اطلاعات بیشتری به دست می‌آیند. فعالیت‌های اطلاعاتی درباره ویروس کرونا همچنان ادامه دارند. سازمان سیا تأکید کرده که کارشناسانش در ارزیابی تأثیر شیوع ویروس کرونا بر دولت‌ها و رهبری‌های خارجی و همچنین اینکه این مساله چه تأثیری بر امنیت ملی آمریکا می‌گذارد تحقیق می‌کنند. مقامات اطلاعاتی همچنین در تلاش هستند تا مشخص کنند که تعداد مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در دیگر کشورها از جمله چین چقدر است؛ کشوری که مقامات آمریکایی می‌گویند نمی‌توان به گزارش‌ها درباره آمار مبتلایان و قربانیان اعتماد کرد.

کد خبر 499509 برچسب‌ها كروناويروس آمریکا - دونالد ترامپ

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس آمریکا دونالد ترامپ شیوع ویروس کرونا شبکه سی ان ان ویروس کرونا گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل به دنبال جاسوسی بود؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اتفاق صبح امروز در اصفهان گفت: بحث ریز پرنده‌ها همیشه در آسمان ما وجود داشته است.

به گزارش جماران، شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی درباره حادثه امروز در اصفهان گفت: ریزپرنده‌ها همیشه در بعضی مناطق وجود داشته است؛ از جمله در نوار مرزی ما که در سال‌های گذشته شاهد اتفاقاتی در این راستا بودیم. طبیعتا رژیم صهیونیستی به دنبال جاسوسی در منطقه خاورمیانه و آسیا بوده است. کشور‌های مختلفی این کار را انجام می‌دهند. این ریزپرنده‌ها همیشه بوده اند و به پرواز درآوردن آن‌ها برای کار‌های اطلاعاتی و جاسوسی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: اگر عملیاتی از سوی آن‌ها صورت بگیرد، مردم مشاهده می‌کنند در حالیکه امروز اتفاقی نیافتاد و صبح امروز نیز پرواز‌های کشور به حالت عادی برگشته است. اما این نشانه‌ای از تهدید در آسمان کشور است که اسرائیل در صدد آن است با اجماع سازی بین‌المللی علیه ما انجام دهد. بعید می‌دانم زین پس اسراییل بخواهد کار عملیاتی انجام دهد.

حیدری در خصوص تهدید‌های اسرائیل و در پی آن که با مخالفت‌های آمریکا رو به رو است، گفت: سیاست آمریکا یکی به نعل و یکی به میخ است. آمریکا می‌گوید نه، اما اسرائیل جنگ روانی انجام می‌دهد. یک سیاست تقسیم شده بین اسرائیل و آمریکا است که با هم انجام می‌دهند. نباید تفکیکی بین سیاست‌های پنهانی این دو قائل شویم. آمریکا می‌داند اگر اسرائیل کاری انجام دهد موفق نخواهد شد و از عواقب پاسخ این می‌ترسند. اگر کاری نکرد هم می‌گوید آمریکا پادرمیانی کرده است. در کل این دو با هم هماهنگ هستند.

نماینده مردم سرپل ذهاب تاکید کرد: ایران در صورت هرگونه اقدامی که از سوی اسرائیل شکل بگیرد پاسخ خواهد داد. ایران از یکسری تجهیزات ابتدایی استفاده کرد و از پیشرفته‌ترین سلاح‌ها در این عملیات استفاده نشد؛ لذا عملیات ایران بیشتر در پاسخ به تحرکات گذشته بود که در همان سطح پاسخ داده شد، اما اگر اقدامی انجام دهد پاسخ ایران بسیار کوبنده‌تر خواهد بود و دیگر لازم نخواهد بود که اسرائیل به دروغ و فرافکنی بپردازد و مناقشه کند که موشک‌ها اصابت کرد یا نکرد! این را آن‌ها می‌دانند که چقدر و تا چه اندازه به اهدافشان خورده است. اصلا بنا نبود عملیات جمهوری اسلامی آسیبی به مردم برساند، بلکه قرار بود به یکسری پایگاه‌ها و تاسیساتی که از قبل شناسایی شدند آسیب برسانند که این اقدام نیز صورت گرفت.

حیدری اضافه کرد: بحث ریز پرنده‌ها همیشه در آسمان ما وجود داشته است. اگر هدف، جزو مراکز عملیاتی بوده باشد باید مشخص شود که آیا خسارتی وارد شده است یا نه که تا این لحظه هیچ اتفاقی صورت نگرفته است. ولی ممکن است ریزپرنده‌های شناسایی بوده باشند که توسط اسرائیل و آمریکا پرواز داده می‌شوند. البته ما نیز همین قدرت را داریم که اگر لازم باشد انجام می‌دهیم.

وی در پایان افزود: آن‌ها هر گونه اقدامی کنند بلافاصله پاسخ خواهیم داد.

دیگر خبرها

  • خودسوزی یک فرد مقابل دادگاه ترامپ
  • دستگیری یک تبعه لهستانی به اتهام جاسوسی برای روسیه
  • اسرائیل به دنبال جاسوسی بود؟
  • اسرائیل به دنبال جاسوسی بود؟ /واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به شناسایی ریزپرنده ها در آسمان اصفهان
  • واکنش آژانس انرژی اتمی به حمله امروز صبح در اصفهان
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • (ویدئو) افشاگری مالک تلگرام درباره تلاش آمریکا برای جاسوسی از کاربران
  • افشاگری مالک تلگرام درباره تلاش آمریکا برای جاسوسی از کاربران