Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-16@06:33:24 GMT

`متوسط سن مرگ در اثر کرونا در تهران

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۹۷۱۶

علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: تبعات افزایش موارد کرونا که ناشی از حضور غیر ضرور شهروندان باشد، به طور متوسط بین ۵ تا ۱۴ روز بعد نمایان می‌شود.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر ۱۴۹ بیمارستان دانشگاهی در تهران درگیر فرایند خدمت رسانی به بیماران کرونایی هستند، درصد آمار متوفیان کرونایی را نسبت به میزان مبتلایان بستری شده در بیمارستان‌ها ۲،۳ و نسبت به کل مراجعان ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد عنوان کرد و این آمار را نشان دهنده کار بزرگی برشمرد که به مدد جامعه پزشکی، اساتید، کادر درمان و همکاران انجام شده است.

زالی، متوسط سن متوفیان در شهر تهران را ۶۹،۲ سال ذکر کرد که نسبت به آمار کشوری بالاتر است و افزود: بیشتر بستری شدگان در بیمارستان‌ها در رده سنی ۵۰-۴۰ سالگی قرار دارند و این امر حاکی از این است که افراد مسن به هشدارها و توصیه‌ها توجه کرده و کمتر از منزل خارج شده‌اند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به جز دو یا سه روز بقیه ایام با صعود آمار مبتلایان روبرو بوده‌ایم، خاطرنشان کرد: در سه روز اخیر شاهد رشد آمار کلی مراجعان بدحال، سرپایی، بخش‌های بستری و ویژه بودیم که نگران کننده است و باید مورد توجه قرار گیرد.

زالی در ادامه افزود: با اجرای طرح ملی بسیج غربالگری کرونا به همت معاونان بهداشتی سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت و همکاری شهرداری و بسیج و سپاه، یک حماسه بزرگ آفریده شد. در طی هفته گذشته حدود ۱۰ درصد مردم غربالگری شدند و با همکاری مجموعه شهرداری این طرح سرعت گرفت و مدلی متفاوتی شکل گرفته است که درصورت موفقیت می‌تواند به عنوان یک الگوی بین المللی مطرح شود.

وی، تهران را یکی از مهم‌ترین مراکز داغ بیماری کرونا برشمرد که با هیچ استان دیگری در کشور قابل مقایسه نیست و خواستار همکاری اعضای شورا در خصوص اخذ تصمیمات و مصوباتی برای مقابله و مهار بیماری شد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، از زحمات مسئولان شهرداری و سازمان بهشت زهرا در خصوص ساماندهی اجساد متوفیان کرونایی تقدیر کرد و گفت: حماسه بزرگی در آرامستان بهشت زهرا شکل گرفت و به رغم صعوبت کار همکاران با همت و غیرت و رشادت به ساماندهی اجساد، تغسیل و تدفین آنان پرداختند که قابل ستایش است.

زالی با اشاره به اینکه معتادان متجاهر بدون سرپناه ضمن عدم رعایت دستورات بهداشتی و پیشگیرانه باعث شیوع و گسترش بیماری می‌شوند خواستار جمع آوری و بازگشت آنان به مراکز قبلی نگهداری آنان نظیر بازپروری‌ها و…، شد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بیمارستان خدمت رسانی جامعه درمان شهر تهران رشد بسیج دانشگاه علوم پزشکی شهرداری زهرا بهشت زهرا بیمارستان پایتخت جامعه پزشکی رشد مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع بیماری سالک در سمنان به کمترین میزان در ۲۴ سال گذشته رسید

قدس با اشاره به اینکه بیماری سالک در شهرستان دامغان از سال ۱۳۷۸ بروز پیدا کرد و هر ساله تعدادی قابل توجهی از افراد مبتلا می‌شدند، گفت: تعداد مبتلایان به بیماری سالک در مناطق تحت پوشش دانشگاه در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به ترتیب یکهزار و ۱۹۶ و ۳۸۵ مورد بود که این آمار در شهرستان دامغان در سال ۱۳۹۹ هزار و ۱۲۹ مورد و در سال ۱۴۰۰ ۳۴۷ مورد بود.

وی افزود: با هم‌افزایی و کار بین بخشی دستگاه‌های حاکمیتی و اجرایی از ابتدای سال ۱۴۰۱ کاهش مبتلایان به بیماری سالک در مناطق تحت پوشش دانشگاه به ویژه شهرستان دامغان رقم خورد و این آمار در سال ۱۴۰۱ در مناطق تحت پوشش دانشگاه به ۷۵ و در دامغان به ۵۴ مبتلا رسید که کاهش چشمگیر آمار مبتلایان یکی از دستاوردهای مهم در حوزه سلامت استان سمنان محسوب می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی  سمنان ادامه داد: روند نزولی مبتلایان به بیماری سالک در سال ۱۴۰۲ نیز ادامه داشت، تا جایی که مبتلایان به این بیماری در ۶ شهرستان های استان سمنان ۲۳ بیمار و در دامغان به ۹ بیمار رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • چاره اندیشی شهرداری پایتخت برای سفید بالک ها
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • شیوع بیماری سالک در سمنان به کمترین میزان در ۲۴ سال گذشته رسید
  • مهار بیماری سالک در دامغان/ آمار شیوع تک رقمی شد
  • آمار جهانی کرونا؛ هنگ کنگ رکورددار فوتی‌های روزانه
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز شنبه ۲۵ فروردین؛ ۵۷ فوتی و ۳ هزار ابتلای جدید
  • این مناطق تهران بیشترین خریدار آپارتمان را دارد
  • کشور در محاصره ۳ ویروس و مسئولان در بیخیالی | در هفته چند نفر می‌میرند؟