Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-19@09:30:33 GMT

کرونا بدترین بحران اقتصادی را برای جهان رقم خواهد زد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۱۴۲۲

کرونا بدترین بحران اقتصادی را برای جهان رقم خواهد زد

رئیس سازمان تجارت جهانی با بیان اینکه کووید ۱۹ بدترین بحران اقتصادی را برای جهان رقم خواهد زد، گفت: در صورتی که این ویروس هرچه زودتر کنترل نشود جهان یک سوم حجم تجارت خود را از دست می دهد.

به گزارش مشرق، سازمان تجارت جهانی اعلام کرد: بیماری کوید ۱۹ بدترین بحران اقتصادی طول تاریخ را رقم خواهد زد.

بیشتر بخوانید: هشدار ایتالیا درباره احتمال فروپاشی اتحادیه اروپا آمار رسمی کرونا در آلمان ۱۵ درصد مبتلایان است

سازمان تجارت جهانی هشدار داد همه‌گیری ویروس کرونا احتمالاً افت بی‌سابقه تجارت جهانی و همچنین کاهش رشد اقتصاد جهان را باعث خواهد شد به طوری که این میزان کاهش با بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ رقابت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

روبرتو آژودو مدیرکل سازمان تجارت جهانی اعلام کرد: «ما با بدترین بحران اقتصادی دوران عمرمان مواجه خواهیم شد».

بیشتر بخوانید: ریچارد هاس: کرونا افول نفوذ آمریکا را تسریع می‌کند

وی گفت: این بحران در مقایسه با بحران مالی ۲۰۰۸ و حتی رکود بزرگ ۱۹۳۰ قابل مقایسه است و ا جتناب‌ناپذیر خواهد بود. 

این نهاد بین‌المللی برآورد کرده که حجم تجارت جهانی کالا در سال جاری ۱۳درصد کاهش یابد و در صورتی که دولت‌ها نتوانند این ویروس را هرچه زودتر مهار کنند در سال جاری حجم تجارت جهانی یک سوم و حتی بیشتر کاهش خواهد یافت.

البته سازمان تجارت جهانی این امیدواری را هم داده که در صورت کنترل این ویروس زمان بهبود وضعیت اقتصادی سریع‌تر خواهد بود که میزان این سرعت بسته به سیاست‌های درستی است که کشورها اجرایی می کنند. 

کشور فرانسه گزارش داده که این کشور با بدترین بحران اقتصادی از سال ۱۹۴۵ تاکنون روبه‌رو شده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید مشرق سازمان تجارت جهانی فرانسه ویروس کرونا آمار مبتلایان به کرونا اخبار کرونا مبارزه با کرونا بحران اقتصادی بدترین بحران اقتصادی سازمان تجارت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۱۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه داور مسابقه «میدون» به دانشجویان برای تجارت موفق/ چگونه می‌توان نرم‌افزارهای جهانی را تبدیل به مدل ایرانی کرد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا یونچی کارآفرین و داور مسابقه تلویزیونی میدون در هشتمین رویداد نوآورانه «ترنج» که با هدف توانمندسازی راهبردی نوآوران جوان برگزار شده بود، اظهار کرد: من نخستین کارت بازرگانی‌ام را سال ۱۳۵۴ گرفتم.

وی با بیان اینکه کارآفرینی مانند مسابقه دوی ۴۰۰ متر است، افزود: اگر سه تا پنج درصد مخاطبان من متمایز باشند و پیشرو در تولید شوند، حرکت اساسی در کشور صورت می‌گیرد.

این تاجر و کارآفرین با بیان اینکه پول و سرمایه مورد علاقه بسیاری از مردم است، عنوان کرد: شاید پول به‌تنهایی خوشبختی نیاورد، اما در رسیدن به بسیاری از آرزو‌ها و آمال نقش مؤثری دارد و هرگز تأثیر آن به اندازه یک ایده خوب نیست.

کارآفرین و داور مسابقه تلویزیونی میدون افزود: هرکس بخواهد پول در بیاورد طبیعی است که با موانعی مواجه شود؛ اما تجارت به‌معنای کلاهبرداری و دزدی نیست و توصیه می‌کنم برای فهم تجارت کتاب رمز و راز تجارت و مکاسب حوزه
علمیه را بخوانید.

یونچی متذکر شد: معتقدم کار هست و دانشجویان شانس بزرگی که دارند اینکه دارای انگیزه هستند؛ چراکه رسیدن به ثروت را دوست دارند.

وی، خطاب به دانشجویان تأکید کرد: سرمایه نقش اول کار کردن و تولید نیست؛ بلکه باید به خوبی هدف بگیرید و طرح توجیهی خوب داشته باشید تا به هدف برسید.

داور مسابقه تلویزیونی میدون بیان کرد: در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که زیر ۱۷ هزار شغل در جهان باقی مانده، اما من خوشحالم با افزایش تکنولوژی و کاهش مشاغل، مشاغل‌ جدید بسیاری متولد خواهد شد.

یونچی، خطاب به دانشجویان یادآور شد: امروز هوش مصنوعی در تمامی عرصه‌های زندگی به میدان آمده و اگر هوش مصنوعی را در خدمت رشته تحصیلی و کسب و کار خود به کار نگیرید در آینده بی‌سواد مطلق خواهید بود.

وی درباره شیوه‌های کارآفرینی در شرایط امروز کشور گفت: همانگونه که شرکت‌هایی نمونه خارجی تاکسی‌های اینترنتی را به نمونه‌های داخلی تبدیل می‌کنند؛ بنابراین همه می‌توانیم مدل ایرانی هزاران نرم‌افزار جهانی ویژه سیستم‌عامل‌های مختلف تلفن همراه را تولید کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی کاهش رشد اقتصادی ایران
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • بانک تجارت؛پیشتاز در تسهیلات تکلیفی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • توصیه داور مسابقه «میدون» به دانشجویان برای تجارت موفق/ چگونه می‌توان نرم‌افزارهای جهانی را تبدیل به مدل ایرانی کرد؟
  • پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد جهان
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ |برنت ۸۹ دلار و ۶۱ سنت شد
  • بسترسازی «شی» در مسیر نظم چینی
  • خطر فرونشست زمین در شریان‌های حیاتی کشور بررسی شد