Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار عبداللهی معاون سلامت آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر طی سخنانی اظهار داشت: از ابتدای شروع بیماری کرونا در کنار مردم . مسئولان وزارت بهداشت بودیم و به مدد آنها شتافتیم.

وی افزود: در فاز اول با حضور در مجموعه وزارت بهداشت برای گره کشایی و حل مشکلات کنار آنها بودیم و اقدام به برپایی بیمارستانها مختلف در نقاط مورد نظر وزارت بهداشت اقدام کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمارستانهای ما به عنوان معین بیمارستانهای دولتی بود اما در عمل و پس از ابلاغ رهبر انقلاب 70 درصد تخت های بیمارستانی نیروهای مسلح و سپاه به بیماران کرونایی اختصاص داده شد.

معاون دفاع زیستی سپاه ادامه داد: بیمارستان بقیه الله ما در اسفند ماه بالاترین تخت بستری کرونایی را به خود اختصاص داد به گونه ای که 550 بیمار کرونایی را در خود داشت و بیمارستان علی ابن ابی طالب قم 100 درصد ظرفیت خود را در اختیار بیماران کرونایی گذاشت. در دوفاز ظرفیت تخت های مراقبت ویژه در بیماریستان بقیه الله را از 30 تخت به 100 تخت افزایش دادیم و بعید می دانم این کار در هیچ کجای دنیا سابقه نداشته است و یک رکورد محسوب می شود.

سردار عبداالهی تصریح کرد: در همین بیمارستان بقیه الله 700 تخت نقاهتگاهی را ایجاد کردیم و در سراسر کشور هم 14000 هزار تخت نقاهتگاهی را ایجاد کردیم.

وی با تقدیر از اقدامات وزارت بهداشت عنوان کرد: هرجا که وزارت بهداشت لازم داشت بیمارستانهای سیار خودمان را که به بیمارستان های مخصوص کرونا تغییر داده بودیم مستقر کردیم.

معاون دفاع زیستی سپاه تاکید کرد: در طرح غربالگری بیشتر نیروهای بسیجی این کار را انجام دادند. در این طرح گروه های مختلف بسیجی مجاهدانه کار کردند و به اعتراف دوستان وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی این کار بی نظیر است و هنوز هم کشورهای اروپایی موفق به اجرای این طرح نشده اند. ما در این طرح موفق شدیم و بیش از 70 میلیون نفر را غربالگری کنیم.

سردار عبداللهی با اشاره به اقدامات سپاه در حوزه تولید دارو عنوان کرد: تلاشگران دانشگاه بقیه الله حدود 200 طرح تحقیقاتی را مورد ارزیابی قرار داده و 60 طرح را که در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی هست را تصویب کرده و در روزهای آینده شاهد خبرهای خوبی در این حوزه خواهیم بود.

وی گفت: چند دارو در دانشگاه بقیه الله در دست تحقیق استکه نتایج بسیار خوب ورضایت بخشی داده است و چند روز آینده شاهد اخبار خوب آن خواهیم بود. این داروها باید به تعداد مشخصی از بیماران داده شود که بعد از تایید از مراجع در این حوزه هم اطلاع رسانی خواهد شد.

معاون دفاع زیستی سپاه اظهار داشت: با بهره گیری از تجهیزات جنگ نوین نیروهای مسلح اقدام به گند زدایی اماکن عمومی با رعایت پروتکل های بهداشتی کردند. ما تا کنون چیزی حدود 313 میلیون متر مربع را در سطح کشور گند زدایی کردیم. در ادامه هم این اقدام را هوشمند و هدفمند انجام دادیم و به سمت ضدعفونی سازی مراکز پرتجمع و پر خطر رفتیم. امروز هم هرجایی لازمباشد مجموعه عملیات سپاه آمادگی ضدعفونی سازی آن را دارد.

سردار عبداالهی ادامه داد: در حوزه تولید ماسک بیش از 14000 کارگاه تولید ماسک را ساماندهی کردیم و با رعایت استاندارها ماسک تولید کردیم. بیمارستان بقیه الله هم تبدیل به یک کانون تولید ماسک N95 شد.به طور کلی در حوزه تولید ماسک کمتر مشکل ماسک وجود دارد و در روزهای آینده هم این ظرفیت افزایش پیدا می کند و روزهای آینده مشکلی در حوزه تولید ماسک نخواهیم داشت.

وی عنوان کرد: همزمان با تشگیل قرارگاه پدافند زیستی در سپاه قرارگاه معنویت هم در مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ایجاد شد و امروز بیش از 5 هزار روحانی در بخش های مختلف بیمارستانهای کشور حضور پیدا کردند و کار غسل اموات را انجام دادند. همپنین سپاه پاسداران میلیونها بسته معیشتی را بین افراد نیازمند توزیع کرده است.

* تسنیم

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دفاع زیستی سپاه حوزه تولید وزارت بهداشت روزهای آینده تولید ماسک بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۲۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • تصمیم سیلوا برای خداحافظی | روزهای خوبی را در اینجا داشتم
  • بسیاری از مردمان دنیا امروز دلداده سپاه هستند
  • آیت‌الله اعرافی: جایگاه زن در خانواده جزو مسائل تمدنی ماست
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران
  • برنامه‌ریزی برای کاهش آلایندگی صنایع قبل از فرارسیدن روزهای آلوده انجام شود