Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روانشناس روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: تاب‌آوری باعث حل شدن مشکلات نمی‌شود اما می‌تواند منجر به افزایش توانایی برای یافتن خوشی‌ها در زندگی، تصور عبور از مشکلات و مدیریت بهتر استرس شود، اگر به ‌اندازه‌ای که دوست دارید قدرت تاب‌آوری ندارید، می‌توانید با ارتقای مهارت‌های لازم این توانایی را بهبود ببخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس مدنی اظهار داشت: تاب آوری به معنای تحمل کردن، بردبار بودن یا به‌ تنهایی بار مشکلات را به دوش کشیدن نیست بلکه معنای آن در توانایی فرد برای دسترسی به دیگران در جهت حمایت است.

وی با بیان اینکه تاب‌آوری می‌تواند به‌ سلامت روان افراد در شرایطی که می‌تواند منجر به استرس و اضطراب شود کمک کند، تصریح کرد: همچنین تاب‌آوری می‌تواند به عوامل ایجاد کننده استرس در زمان شیوع ویروس کرونا و  بهبود شرایط کمک کند.
به گفته مدنی، هر روز کاری را انجام دهید که احساس هدفمند بودن و رضایت ایجاد شود، برای خود اهدافی تعیین کنید که به آینده  معنا می‌بخشد.
وی افزود: از تجارب خود بیاموزید، در مورد اینکه چگونه درگذشته بر مشکلات و سختی‌ها غلبه کرده‌اید فکر کنید، مهارت‌ها و تکنیک‌هایی که برای کمک به شرایط مشابه درگذشته استفاده کردید را در نظر داشته باشید. حتی می‌توانید تجارب قبلی خود را برای شناسایی الگوهای رفتاری کارآمد و ناکارآمد قبلی که داشتید یادداشت کنید و از آن‌ها به‌عنوان راهنما برای رفتارهای آینده استفاده کنید.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: مراقب احساسات و نیازهای خود باشید، فعالیت‌هایی که در منازل لذت‌بخش است، انجام دهید، فعالیت‌های ورزشی را در برنامه های خانگی بگنجانید، به‌اندازه بخوابید و از رژیم غذایی سالم پیروی کرده و از روش‌های مدیریت استرس و آرام‌سازی مثل تکنیک‌های آرام‌سازی و مدیتیشن، تصویرسازی هدایت‌شده و تنفس عمیق یا عبادت بهره ببرید.
مدنی با اشاره به اینکه افراد پویا و فعال باشند، گفت: مشکلات خود را نادیده نگیرید و در مقابل مسایلی را که نیاز به توجه شما دارند، با برنامه‌ریزی، و حرکت برای انجام آنها حل کنید.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته(پنجشنبه) اعلام کرد: تاکنون ۶۶ هزار و ۲۲۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۱۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان ناشی از این ویروس در کشور به ۴۱۱۰ نفر رسید.

۱۰۷۱

برچسب‌ها ویروس کرونا انجمن روان شناسی ایران بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بهداشت و سلامت ویروس کرونا بهداشت و سلامت تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۳۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب

همه می‌دانیم که ورزش می‌تواند ما را سالم‌تر نگه دارد و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد اما تحقیقات جدید ریشه همه‌چیز را در استرس توصیف می‌کند.

به گزارش ایسنا، متخصصان بیمارستان عمومی ماساچوست در مطالعه جدیدی که روز دوشنبه منتشر شد، دریافتند افرادی که به طور منظم ورزش می‌کنند، احتمالا تا حدی به دلیل کاهش فعالیت‌های مربوط به استرس در مغز در برابر بیماری‌های قلبی مصون‌تر می‌مانند. شاید به همین دلیل است که افراد مبتلا به افسردگی‌ــ نوعی بیماری روحی‌روانی مرتبط با استرس‌ــ نیز اغلب با ورزش کردن حالشان بهتر می‌شود.

نویسنده ارشد مطالعه و متخصص قلب و عروق می‌گوید داشتن فعالیت بدنی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ عروقی در افراد مبتلا به افسردگی، تقریبا دو برابر موثرتر است و آثار آن بر فعالیت‌های مربوط به استرس در مغز ممکن است توضیحی برای این مشاهدات جدید باشد.

به عبارت دیگر افرادی که بیشتر ورزش می‌کنند، استرس کمتری دارند و این بر سلامتی قلب آنان نیز تاثیر مثبتی دارد.

نویسنده ارشد این مطالعه و همکارانش در این تحقیق که در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شد، سوابق پزشکی ۵۰ هزار و ۵۳۹ نفر را که در یک نظرسنجی آمادگی جسمانی شرکت کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند و از زیرمجموعه‌ای از این گروه اسکن مغز انجام دادند و فعالیت مغزی مربوط به استرس را در آن‌ها اندازه‌ گرفتند.

طی یک پیگیری ۱۰ ساله، نزدیک به ۱۳ درصد شرکت‌کنندگان به بیماری قلبی مبتلا شدند، اما افرادی که به طور منظم ورزش می‌کردند در مقایسه با افرادی که ورزش نمی‌کردند، ۲۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی بودند. در این میان، آثار مثبت ورزش بر سلامتی قلب و عروق در افرادی که از قبل افسردگی داشتند و فعالیت‌های مربوط به استرس در مغزشان بیشتر بود، کاملا مشهود بود.

بنابراین می‌توان گفت اگرچه همگان از ورزش کردن سود می‌برند، فعالیت بدنی سلامتی قلب کسانی را که استرس بیشتری دارند، تقویت می‌کند.

به گزارش ایندیپندنت، متخصصان خاطرنشان کردند در این حوزه به تحقیقات بیشتری نیاز است، اما نتایج بسیار دلگرم‌کننده بوده و اولین بار است که شواهد نشان می‌دهد ورزش بر سلامت جسمی و روانی آثار مثبت و عمیقی دارد.

پیش از این ثابت شده بود که فعالیت بدنی با بهبود عزت‌ نفس و تقویت عملکرد شناختی در کاهش اضطراب، افسردگی و همچنین بدخلقی موثر است. تحقیقات متعدد همچنین نشان می‌دهند که به فعالیت بدنی شدید هم نیازی نیست و کمی پیاده‌روی تند در هوای آزاد، دوچرخه‌سواری، کمی یوگا یا شنا هم برای سلامتی روان مفید است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دفاع موشکی ایران در برابر اسرائیل ابهت امت اسلامی را به رخ جهانیان کشاند/مسئولان مشکلات معیشتی مردم را حل کنند
  • خواب کافی و راحت یکی از پایه‌های اصلی سلامتی است
  • صبر و استقامت شهید حجازی در برابر مشکلات ستودنی بود
  • ساده‌ترین راه برای حفظ سلامتی چیست؟
  • نجات شهروند لنگرودی با حضور و اقدام به موقع پلیس
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • برگزاری نشست تخصصی تاب‌آوری بناهای تاریخی در برابر بحران‌های طبیعی در گلستان
  • برگزاری نشست تخصصی و علمی تاب‌آوری بناها و محوطه‌های تاریخی در برابر بحران‌های طبیعی 
  • افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند