Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@00:03:29 GMT

با شيوه‌های آموزشی در مقطع دكتری آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۳۲۳۸

با شيوه‌های آموزشی در مقطع دكتری آشنا شوید

شيوه‌های آموزشی در مقطع دكتری با سایر مقاطع تفاوت‌های اساسی دارد که در مطلب پیش‌رو به آن پرداخته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه پایان‌نامه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،‌ نگارش پایان‌نامه ازجمله موارد تخصصی است که اغلب دانشجویان در نحوه نگارش علمی آن با مشکلاتی روبرو هستند، از انتخاب عنوان گرفته تا نگارش بخش‌های مختلف پایان‌نامه و اصلاحات تخصصی مربوط به آن، ازاین‌رو خبرگزاری آنا بر آن است تا با ارائه سلسله مباحثی در رابطه با نحوه نگارش پایان‌نامه و نکاتی که در این خصوص دانشجویان باید بدانند، چراغ راهی برای علاقه‌مندان به نگارش دقیق و تخصصی پایان‌نامه‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از خواندن این گزارش دانشجویان و علم‌دوستان با شیوه‌های آموزشی مقطع دکتری PHD آشنا خواهند شد.

شيوه‌های آموزشی در مقطع دكتری با سایر مقاطع تفاوت‌های اساسی دارد و به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود. 

الف- شيوه آموزشی ـ پژوهشی: شيوه آموزشی ـ پژوهشی، روشی است كه محتوای برنامه آن مشتمل بر واحدهای درسی و پايان‌نامه است. اين شيوه تا سال 1389 تنها شيوه آموزشی در ايران بوده و پذيرش دانشجو در كليه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی كشور فقط به اين روش صورت می‌گرفت.  

ب- شيوه پژوهش محور: دوره دكتری تخصصی است كه با محوريت پژوهش و مشتمل بر اخذ واحدهای آموزشي محدود و ارائه رساله برگزار می‌شود.

برگزاری دوره دكتری پژوهش محور مشروط به داشتن طرح پژوهشی تقاضا محور (طرح پژوهشی دارای كارفرمای مشخص كه برابر قرارداد، اجرای آن به مؤسسه واگذار و اعتبارات كامل آن به همراه هزينه‌های نظارت بر آن توسط كارفرما تامين و نتيجه كار نيز تحويل گرفته می‌شود) با كارفرمای مشخص (شخصيت حقوقی اعم از دولتی و غيردولتی است كه طي يك قرارداد، انجام طرح پژوهشی را به دانشگاه/مؤسسه واگذار نموده و متعهد به تأمين كليه هزينه‌های انجام و نظارت بر اجرای موضوع قرارداد است. 

 منظور از كدرشته محل‌های پژوهش محور رشته محل‌هایی از موسسات است كه دارای طرح پژوهشی تقاضامحور است و در زمان انتخاب رشته عناوين آنها در اين دفترچه درج شده است.  

منظور از طرحواره، طرح اوليه رساله متقاضيان رشته محل‌های پژوهش محور است كه در راستای طرح پژوهشی تقاضامحور كه از طرف مؤسسه اعلام شده است توسط داوطلب تهيه و تدوين و در زمان انجام مصاحبه و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری به صورت مكتوب ارائه می‌شود. 

 عنوان يا عناوين طرح پژوهشی مربوط به هر يك از كدرشته محل‌های پژوهش محور به منظور تهيه طرحواره توسط داوطلبان از طريـق سـايت مؤسسات پذيرنده اعلام خواهد شد.  

 طول مدت دوره در هر دو شيوه حداكثر 5 سال است. در موارد استثنايی افزايش طـول مدت دوره با تشخيص شورای تحصيلات تكميلی دانشگاه مجاز است و همچنين انتقال، تغيير رشته و مهمان در هر دو شيوه ممنوع است.

انتهای پیام/ 4133

منبع: آنا

کلیدواژه: نگارش علمی پایان نامه رشته محل پایان نامه طرح پژوهشی پژوهش محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۳۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با اعلام این خبر افزود: با هدف افزایش سطح کیفیت جذب اعضای هیات علمی و ایجاد وحدت رویه در اجرای شیوه نامه جدید، جلسه توجیهی برای، دبیران هیات های اجرایی و مسؤولین سامانه جذب هیات علمی علوم پزشکی برگزار می شود.

رییس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت افزود: جلسه توجیهی دبیران هیات های اجرایی و نمایندگان سامانه جذب به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در روزهای ۸ و ۹ اردیبهشت ماه، برگزار می شود.

وی گفت: از آنجا که بیستمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت به پایان رسیده و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور موظف به برگزاری مصاحبه های علمی - حرفه ای و صلاحیت های عمومی داوطلبان هستند، از این رو، مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت، به منظور هماهنگی بیشتر میان دبیرخانه های جذب دانشگاه ها اقدام به برگزاری این جلسه کرده است.

چنگیزی آشتیانی با اشاره به بازنگری شیوه نامه جذب اعضای هیات علمی گفت: برای نخستین بار با هدف افزایش سطح کیفیت جذب اعضای هیات علمی، با اخذ مجوز از دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شیوه نامه صلاحیت های علمی مورد بازنگری قرار گرفت به نحوی که از صلاحیت علمی به صلاحیت علمی- حرفه ای تغییر رویه یافت.

وی اخذ دانشنامه بورد تخصصی را به منزله صلاحیت علمی افراد دانست و تاکید کرد: لازم است صلاحیت های حرفه ای و عمومی افراد نیز مورد ارزیابی قرار گیرد.

رییس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت بازخوانی شیوه نامه و هماهنگی در نحوه اجرای آن به لحاظ تئوری و عملی را از مهم ترین موضوعات این نشست عنوان کرد.

کد خبر 6085310

دیگر خبرها

  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • جک تی9 جدید؛ همان طراحی آشنا با تفاوت های جزئی (+تصاویر)
  • دستمزد معلم خصوصی ابتدایی مشهد چقدر است؟
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • پذیرش سطح عالی و مقطع خارج مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) قم
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • تحصیل ۴۱۸ دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد کهگیلویه و بویراحمد