Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا صیدی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، افزود: خانواده سردار شهید نیازعلی طالبی منزل خود را به منظور راه‌اندازی قرارگاه جهادی و تولید ماسک در اختیار این گروه قرار دادند که از ۲ فروردین تولید ماسک با همکاری۶ کارگاه آغاز شد.

وی ادامه داد: چرخ‌های خیاطی، پارچه و نخ با حمایت خیران و کمک‌های مردمی تامین و با جذب ۵۰ نیروی کار، تولید ماسک توسط گروه جهادی شهدای واگن پارس آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسوول گروه جهادی شهدای واگن پارس اراک بیان کرد: ۲ بیمارستان استان کمبود گان پزشکی داشتند که با تامین پارچه مورد نیاز تولید آن در این گروه جهادی آغاز و اکنون روزانه ۱۲۰ گان پزشکی تولید و به مراکز درمانی استان ارسال می‌شود.

صیدی ادامه داد: ضدعفونی معابر پر تردد، تب‌سنجی واحدهای مسکونی شهرک ولایت اراک، ارایه آموزش توسط پرستاران از دیگر اقدامات گروه جهادی واگن پارس اراک در مقابله با گسترش ویروس کرونا است.

وی بیان کرد: گروه جهادی شهدای واگن پارس اراک در چند روستای این شهرستان عملیات ضدعفونی، توزیع محلول و تب‌سنجی را انجام داده است.

بیش از ۱۲۰ گروه جهادی در تولید ماسک و ضدعفونی کردن معابر استان مرکزی با هدف مقابله با کرونا، مشارکت دارند.

برچسب‌ها کرونا اراک استان مرکزی شرکت واگن سازی پارس پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اراک استان مرکزی شرکت واگن سازی پارس کرونا اراک استان مرکزی شرکت واگن سازی پارس واگن پارس اراک تولید ماسک گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه قارچ به ۵۵ تن رسید

مهدی رجبی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: قیمت کنونی هر کیلو قارچ سرمزرعه ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان و مغازه های خرده فروشی ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است.

به گفته او، هم اکنون قارچ با نرخ های ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تومان در مغازه ها عرضه می شود، در حالیکه فروش بالاتر از ۱۰۰ هزار تومان گرانفروشی است.

رجبی توزیع مویرگی را راهکار اساسی تنظیم بازار اعلام کرد و افزود: با راه اندازی بورس، فروش عمده قارچ یک مرجع قیمت گذاری دارد.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از توزیع روزانه ۴۰ تا ۵۵ تن قارچ در تهران خبر داد.

او با بیان اینکه سال گذشته ۲۱۰ هزار تن قارچ در کشور تولید شد، گفت: با توجه به احداث واحدهای جدید برآورد می شود که با افزایش ۵ تا ۱۰ هزار تنی تولید قارچ به ۲۲۰ هزار تن برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • توزیع روزانه قارچ به ۵۵ تن رسید
  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • برقراری پروازهای عسلویه اراک عسلویه از اول ازدیبهشت
  • وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی