Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@23:08:31 GMT

شمار مبتلایان کانون شیوع کرونا در کره جنوبی صفر شد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۳۸۲۷

به گزارش ایرنا ،مرکز پیشگیری و کنترل بیماری های کره جنوبی امروز جمعه اعلام کرد برای اولین بار پس از شیوع کرونا در شهر «دایه گو» کانون اصلی آن در جنوب شرق کشور، هیچ کسی در این منطقه به این ویروس مبتلا نشده است.

محدودیت ها، آزمایش های گسترده از صدها هزار نفر برای تشخیص کرونا، اجرای طرح فاصله گذاری و الکترونیکی کردن بسیاری از خدمات رفاهی و بهداشتی از علت های پیشگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر دایه گو واقع در ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرق پایتخت کره جنوبی از ماه فوریه به طور جدی شاهد شیوع ویروس کرونا بود این شهر نزدیک به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد اولین موارد ابتلای خوشه ای آن از یک کلیسا و پس از فعالیت های مذهبی شیوع پیدا کرد و به دنبال آن هزاران نفر راهی بیمارستان ها شدند.

مسئولان می گویند برای نخستین بار از اواخر ماه فوریه تا روز جمعه این هفته، هیچکسی به بیماری کرونا مبتلا نشده و شمار مبتلایان در سراسر کشور هم افت چشمگیری داشته است در «دایه گو» بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ مبتلا به کرونا گزارش شد که نزدیک به نیمی از کل مبتلایان ویروس در کره جنوبی است.

مرکز پیشگیری و کنترل در کره جنوبی اعلام کرد که در روز جمعه ۲۷ نفر دیگر به کرونا مبتلا شده اند و شمار کل مبتلایان به ۱۰ هزار و ۴۵۰ نفر رسیده و از میان آنها ۷ هزار و ۱۱۷ نفر درمان شده اند و ۲۰۸ نفر فوت کرده اند.

همزمان انتخابات پارلمانی زودرس نیز در کره جنوبی شروع شده است حتی برای بیماران مبتلا به کرونا هم صندوق هایی در مکان های خاص تعیین شده است تا رای خود را به صندوق بیندازند ۱۵ آوریل (۲۷ فروردین ۱۳۹۹) روز اصلی انتخابات است اما دولت با امید به اینکه مردم دیگر مجبور به تجمع در مقابل صندوق ها نشوند این انخابات را زودتر آغاز کرده است.

همه مردم در مقابل صندوق های رای گیری باید ماسک بزنند از ضدعفونی ها در محل استفاده کنند و دستکش به دست داشته باشند.

نزدیک به ۴۶ هزار نفر هنوز در کره جنوبی در قرنطینه هستند ابراز امیدواری شده است تا قبل از ساعت ‌۱۸ روز ۱۵ آوریل که رای گیری پایان می یابد آنها نیز موفق به رای دادن شوند.

از ژاپن هم خبر می رسد که منطقه کیوتو خواستار اعلام وضعیت اضطراری است این یکی از مناطق توریستی ژاپن محسوب می شود بعد از اعلام وضعیت اضطراری در توکیو، اوزاکا و پنج ناحیه دیگر در ژاپن، شمار بیشتری از مناطق در این کشور خواهان اتخاذ چنین تدابیری هستند.

منبع: الف

کلیدواژه: کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۳۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا