Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد نفریه» رئیس کمیته پیشگیری از بیماری‌های واگیردار سازمان بهزیستی کشور در گفت وگو با خبرنگار ایلنا درباره وضعیت مراکز روزانه بهزیستی و مهدهای کودک گفت: در حال حاضر مراکز روزانه بسته است و به آنها نیز خسارت مالی وارد شده است. این مراکز یارانه بگیر سازمان بهزیستی بوده اند و اکثر این مراکز یارانه بهمن، اسفند و حتی فروردین ماه را نیز دریافت می کنند و هیچ مشکلی برای پرداخت یارانه آنها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگرچه این مراکز تعطیل هستند، اما هزینه هایی مانند حقوق پرسنل بیمه و مالیات را باید بپردازند، تصریح کرد: در خصوص مهدهای کودک نیز باید بگویم؛ مشاغلی به هیات وزیران معرفی شده اند که این مشاغل با مشکل مواجه شده اند از جمله مراکز آموزشی که یکی از مصادیق آن نیز مهدهای کودک است و ما امیدواریم مهدهای کودک از تسهیلاتی مانند کمک های بلاعوض، وام های کم بهره، معافیت مالیاتی و بیمه و تعویق بدهی ها برخوردار و از آنها نیز حمایت شوند. 

رئیس کمیته پیشگیری از بیماری‌های واگیردار سازمان بهزیستی کشور درباره حمایت از زنان سرپرست خانوار و مددجویانی که به صورت روز مزد فعال هستند، گفت: یکی از مهمترین موارد ما زنان سرپرست خانوار و معلولان شاغل هستند و با پیگیری هایی که انجام می شود امیدواریم این افراد نیز جزو مشاغلی باشند که تحت حمایت دولت قرار می گیرند. همچنین برخی از مددجویان بیمه نیستند و به صورت روزمزد کار می کردند و ما امیدواریم این افراد نیز جزو چند میلیون نفری باشند که کمک های دولتی شامل حالشان می شود.

نفریه خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی نیز برای 40 هزار نفر از معلولان ضایعات نخاعی و معلولان شدید حرکتی علاوه بر مستمری و عیدی که دریافت کرده اند 250 هزار تومان پرداخت کرده است. ان شاءالله پیگیر هستیم تا بتوانیم به افرادی که مشاغل روزانه دارند کمک های ویژه ای از سوی دولت بشود. البته مصوباتی در حال تدوین است که اجازه بدهید تا تدوین شود و ما بعد اطلاع رسانی کنیم. 

وی همچنین درباره سرانجام جمع آوری معتادان رها شده در خیابان گفت: ما در مراکز ماده 16 بیش از 6 ماه نمی توانیم معتادان را نگهداری کنیم از مراکز ما فقط 500 نفر ترخیص شده اند و اعدادی که اعلام می شود مربوط به مراکز ما نیست ما همه مددجویان در مراکز ماده 15 را کاملا نگهداشتیم و هیچ کس ترخیص نشده است و از ماده 16 به دلیل محدودیت قانونی خارج شده اند.

رئیس کمیته پیشگیری از بیماری‌های واگیردار سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: نظر بهزیستی همان نظر ستاد مقابله با کروناست و ما هم معتقدیم که تجمیع این افراد باعث گسترش بیماری در بین آنها می شود، اما هر آنچه که کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر و ستاد مقابله با کرونا تصمیم بگیرند نیز ما اجرا کرده و همکاری لازم در اجرای آن را خواهیم داشت. از اواسط اسفندماه نیز بیش از 9 میلیارد تومان برای مباحثی مانند وسایل بهداشتی، غذا و آموزش معتادان متجاهر در نظر گرفته شده است البته بسیاری از این تجمعات برای خرید و فروش مواد مخدر است. ما در خصوص جمع آوری معتادان متجاهر تابع دستورات ستاد کرونا هستیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا سازمان بهزیستی مهدهای کودک مراکز ما شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان با اشاره به شناسایی ۲ هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان گفت: حدود ۴۷۷ نفر کودک از خدمات ۱۳ مرکز روزانه توانبخشی طیف اوتیسم استفاده می‌کنند.


پژمان پورشبانان افزود: یک مرکز شبانه روزی بستری موقت برای این بیماران فعال است اما سیاست بهزیستی مبنی بر افزایش مراکز شبانه روزی نیست زیرا معتقد به استفاده از مراکز روزانه و آموزش از طریق خانواده است.


وی گفت: براساس بررسی ها شمار این اختلال در حال افزایش و در پسرها چهار برابر بیشتر از دخترها رخ می‌دهد.


معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان ادامه داد: در کنار ارائه خدمات مراکز بهزیستی، روش‌های متمرکز فردی و چهره به چهره و در برخی موارد برگزاری کلاس دو یا سه نفره به صورت گفتار درمانی و کار درمانی با هدف بهبود فرد صورت می‌گیرد.


وی گفت: سن ۲ تا ۵ سالگی دوران طلایی یک فرد اوتیسمی است که باید مداخلات درمانی و آموزشی برای فرد انجام شود که این امور از سال ۱۳۸۰ وارد فرایند توانبخشی بهزیستی و از آن زمان این اختلال درمان می‌شود.


پورشبانیان با اشاره به اینکه عمده برنامه های آموزشی بهزیستی متمرکز بر ایجاد تعاملات اجتماعی فرد است، بیان داشت: یکی از روش‌ها برنامه جامع (ABA) است که حوزه‌های مختلفی از جمله مهارت‌های آموزشی، مهارت‌های اجتماعی، شناخت، کارکردهای اجرایی، حرکت، مهارت‌های انطباقی، بازی و زبان را شامل می‌شود که اگر به تعداد ساعات لازم انجام شود، برای یک کودک مبتلا به اوتیسم کافی است و این کودکان نیازی به شیوه‌های دیگر ندارند.


اختلال طیف اوتیسم یک اختلال نورولوژیکی است که خودش را در سال‌های اولیه رشد کودک نمایان می‌کند.


این اختلال در بیماران اوتیستیک موجب می‌شود که مغز فرد مبتلا به اوتیسم نتواند در زمینه رفتارهای اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی به‌درستی عمل کند و مزاحم او برای یادگیری چگونگی ارتباط و تعامل با دیگران به ‌طور اجتماعی می‌شود.
کودکان و بزرگسالان دارای اختلال طیف اوتیسم در زمینه ارتباط کلامی و غیر کلامی، مهارت‌های شناختی معمول، رفتارهای اجتماعی، فعالیت‌های سرگرم‌کننده و بازی دارای مشکل می‌باشند.

دیگر خبرها

  • ازدواج فامیلی عاملی برای افزایش آمار معلولان
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • بررسی روند ساخت مسکن مددجویی در شاهیندژ
  • برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی مددجویان بهزیستی در بوکان
  • امید شاخصه بارز آثار هنری توانخواهان بهزیستی اردبیل است
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌ و بختیاری
  • کدام دستگاه‌های اداری پنج‌شنبه‌ها تعطیل شدند؟/ توضیح معاون سازمان اداری و استخدامی درباره تغییر تعداد تعطیلات آخر هفته
  • حق پرستاری بهزیستی فروردین ۱۴۰۳ واریز شد | جزئیات واریز ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی مستمری حق پرستاری
  • دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد