Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کشور‌های گروه اوپک پلاس شامگاه پنجشنبه و پس از نشستی طولانی، بر سر کاهش روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت خام به توافق رسیدند. تاریخ انتشار: 10:28 - 22 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۱۴۰۷

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ کشور‌های عضو و غیر عضو اوپک عصر روز پنجشنبه و پس از تنش‌های بسیار میان روسیه و عربستان، در نهایت نشستی را برای رایزنی در خصوص سطح تولید نفت خام برگزار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل شیوع ویروس کرونا، این نشست به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد. اعضای اوپک پلاس در نهایت بر سر کاهش روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت خام به توافق رسیدند.

بر اساس توافق صورت گرفته قرار است تولید نفت خام اوپک پلاس از آغاز ماه می‌ تا پایان ماه ژوئن (۱۲ اردیبهشت تا ۱۰ تیر) روزانه ۱۰ میلیون بشکه کاهش پیدا کند. از آغاز ماه جولای تا پایان سال ۲۰۲۰ نیز این رقم به ۸ میلیون بشکه تغییر پیدا می‌کند و تولید نفت خام اوپک پلاس روزانه ۸ میلیون بشکه کاهش خواهد یافت. از ماه ژانویه سال ۲۰۲۱ تا آوریل سال ۲۰۲۲ نیز این رقم به ۶ میلیون بشکه در روز تغییر پیدا می‌کند.

بر اساس آخرین گزارش ها، سهم عربستان سعودی و روسیه از این کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ای در روز به ترتیب ۳.۳ و ۲ میلون بشکه است. ایران، ونزوئلا و لیبی از این کاهش سطح تولید نفت خام مستثنا هستند.

بیشتر بخوانید:

روسیه شرکت در نشست اوپک پلاس را تایید کرد بهای جهانی نفت در سایه شیوع کرونا به چند دلار می رسد؟

اگرچه این توافق مستقل از کشور‌هایی مانند آمریکا و کانادا است، اما اعضای اوپک پلاس انتظار دارند که این کشور‌ها و دیگر اعضای گروه ۲۰ نیز نسبت به کاهش تولید نفت خود اقدام کنند.

همزمان با این نشست رسانه‌های خبری گزارش دادند که مکزیک و برخی از کشور‌های دیگر با این توافق مخالفت کرده اند. به نظر می رسد این مخالفت مانعی بر سر راه اجرای توافق اوپک پلاس است.

در همین حال «الکساندر نواک»، وزیر انرژی روسیه، در اظهاراتی ضمن تاکید بر ضرورت اقدام فوری برای ایجاد ثبات در بازار نفت، گفت که کشور‌های بیشتری باید در این امر مشارکت داشته باشند.

«عبدالعزیز بن سلمان»، وزیر انرژی عربستان سعودی»، نیز در جریان مصاحبه‌ای اعلام کرده که توافق اوپک پلاس منوط به پیوستن مکزیک است.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، پنجشنبه شب طی یک کنفرانس خبری از گفت‌وگوی تلفنی خود با «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه و «سلمان بن عبدالعزیز»، پادشاه عربستان سعودی، درباره نفت خبر داد.

لحظاتی پس از آغاز نشست اوپک پلاس رسانه‌ها از توافق عربستان و روسیه بر سر کاهش تولید نفت خام خبر دادند که این امر موجب شد تا قیمت نفت خام با افزایشی ۱۰ درصدی همراه شود، اما امروز جمعه و پس از پایان یافتن نشست اوپک پلاس، قیمت نفت خام در بازار‌های جهانی با کاهشی شدید مواجه شد؛ نفت وست تگزاس اینترمدیت با کاهشی ۹.۳ درصدی ۲۲.۵۷ دلار به ازای هر بشکه و نفت خام برنت نیز با ۴.۱ درصد کاهش، ۳۱.۴۸ دالار به ازای هر بشکه معامله شدند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نفت اوپک بازار جهانی نفت ۱۰ میلیون بشکه تولید نفت خام اوپک پلاس کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۴۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش ۸۳ دلار و ۳۴ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۳.۲۳۷ میلیون بشکه در هفته منتهی به ۱۹ آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.
تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.
در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.
کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.
از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.
با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۰:۳۰
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • قیمت رانا در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱