Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صیادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مددجویان تحت پوشش استان قزوین همواره از حداقل مبالغ واریزی بهره‌مند می‌شوند، اما درآمدها به قدری پایین است که این افراد با وجود کمک‌های دریافتی، در آینده با مشکل مواجه خواهند شد.

وی تاکید کرد: کمیته امداد به دنبال آن است که کمک‌های مردمی، طرح‌های محله محوری و شورای ذکات در روستاها را برای حمایت بیشتر از اقشار نیازمند تقویت کرده تا بتواند برای آنها شرایط و درآمد بهتری را فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صیادی به شیوع ویروس کرونا و خدمات غیرحضوری ارایه شده از سوی این نهاد اشاره و یادآور شد: برخی از فعالیت‌ها به علت شیوع این ویروس محدود شده و تاکید ما بر انجام کارهای الکترونیکی است که در همین رابطه قرار شد پرونده کمک معیشتی مددجویان تحت پوشش تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شود.

به گفته این مسوول، مددجویانی که دسترسی به اینترنت ندارند مطالبات خود را از طریق تماس تلفنی مطرح کنند و مددکاران ما نیز به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به این اقشار هستند.

وی با بیان اینکه تاکنون یک میلیارد و ۶۴۱ میلیون تومان برای تامین اقلام بهداشتی علیه ویروس کرونا به مددجویان پرداخت شده، تصریح کرد: علاوه بر این مساله، ۹ کارگاه تولید ماسک و لباس نیز در سطح استان فعال بوده که توسط مددجویان تحت پوشش این نهاد مدیریت می‌شود.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به ادامه روند شیوع ویروس کرونا، مادران شیرده، باردار و همچنین بیماران خاص و صعب‌العلاج در اولویت خدمات رسانی این نهاد قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی ره استان قزوین ویروس کرونا مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی ره استان قزوین ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۴۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصولی‌ترین روش فقر زدایی از طریق آموزش، مهارت‌آموزی، توانمند سازی محرومین و ایجاد اشتغال برای آنهاست.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌امداد خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: برنامه کمیته امداد برای آموزش مددجویان شامل نیاز سنجی شغلی مناطق، استعداد سنجی مددجویان و مشاوره و هدایت شغلی آنها، برگزاری دوره‌های آموزش کار آفرینی و آموزش فنی و حرفه ای به منظور ارتقای مهارت فنی و … است.

به گفته نخعی در راستای تحقق این موضوع در مدت سال ۱۴۰۲ تا پایان فروردین‌ماه امسال ۳ هزار و ۵۲۱ نفر از افراد تحت حمایت این نهاد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند.

کد خبر 6087248

دیگر خبرها

  • زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد افتتاح شد
  • افتتاح زائرسرای ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی