Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی علیخانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، گفت: شیوع ویروس کرونا هیچگونه تغییری در حمل بارِ ناوگان حمل و نقل جاده‌ای استان یزد ایجاد نکرده است و حمل بار همچون گذشته باقوت و شدت ادامه دارد.

علیخانی با اشاره به ضرورت تامین مایحتاج ضروری مردم، اظهارداشت: هیچگونه محدودیت و ممنوعیتی در زمینه‌ی حمل بار ناوگان جاده‌ای وجود ندارد، اما با توجه به شرایط فعلی، حمل کالا‌های اساسی و مایحتاج ضروری مردم و نهاده‌های دامی و کشاورزی از بنادر به مرکز کشور و به ویژه استان یزد در اولویت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه رانندگان ناوگان باری استان یزد با روحیه جهادی برای حمل اقلام ضروری، به میدان آمده اند، تصریح کرد: تاکنون حدود چهار هزار تن سهمیه گندم استان یزد از طریق ناوگان حمل بار جاده‌ای وارد استان شده است، همچنین عملیات بارگیری و حمل نهاده‌های دامی و کود‌های شیمیایی تخصیص یافته به استان، در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد از ارائه بسته تشویقی به ناوگان حمل کننده کالا‌های اساسی خبرداد و گفت: علاوه بر اینکه سهمیه سوخت این ناوگان به صورت اتوماتیک و براساس بارنامه و پیمایش افزایش ۳۰ درصدی می‌یابد، سهمیه تشویقی لاستیک و روغن موتور با نرخ دولتی نیز به آن‌ها اعطا می‌شود.

علیخانی با اشاره به اینکه حمل بار توسط ناوگان جاده‌ای با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود، گفت: محل‌های عمومی پایانه‌های مسافربری از قبیل سالن اعلام بار، راهرو ها، سرویس‌های بهداشتی و ... نیز روزانه دوبار ضدعفونی و گندزدایی می‌شوند، از طرفی به منظور محدود کردن تردد در سالن اعلام بار، از ورود افراد متفرقه به این سالن جلوگیری و اعلام بار از طریق بلندگو و در محوطه باز انجام می‌شود.

او تصریح کرد: به منظور جلوگیری از گسترش کرونا و افزایش بهداشت، طرح نظارت بر فعالیت مجتمع‌های خدماتی و رفاهی به صورت ویژه در اولویت قرار دارند و همه روزه و به صورت مستمر از سوی کارشناسان مورد بازدید قرار می‌گیرند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزددر پایان اضافه کرد: در این بازدید‌ها شاخصه‌هایی از قبیل وضعیت نمازخانه ها، سیستم‌های گرمایشی، سرویس‌های بهداشتی، سایر اماکن عمومی و به ویژه جایگاه‌های سوخت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان راهداری راهداری یزد حمل و نقل جاده ای حمل و نقل جاده ای استان یزد حمل بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۵۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش ۷ هزار ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مصطفی قدمی گفت: در راستای ارتقای ایمنی در تردد جاده‌ای، حفظ محیط‌ زیست از آلودگی، کاهش ترافیک ناشی از نقص فنی خودرو در جاده‌ها کلیه وسایل نقلیه سنگین ملزم به داشتن برگه معاینه فنی خودرو هستند و از ابتدای سالجاری تاکنون ۵ هزار و ۲۹۰ خودرو‌های سنگین قبولی داشته اند.

او افزود: استان مازندران دارای شش مرکز معاینه فنی است که در یک ماهه سالجاری ۷ هزار و ۲۳۹ خودرو سنگین به این مراکز مراجعه کرده اند که از این تعداد خودرو ۵ هزار و ۲۶۰ خودرو سنگین موفق به اخذ معاینه فنی شده اند که تعداد خودرو‌های سنگین مراجعه کننده نسبت به سال گذشته ۵ درصد رشد داشته است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران گفت: به منظور ارتقای ایمنی تردد جاده‌ای و کاهش میزان آلودگی هوا، این مراکز زیر نظر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاسیس و راه اندازی شده اند تا به صورت مکانیزه و بدون دخالت کاربر، نسبت به کنترل فنی خودرو‌های سنگین اقدام و برای آن دسته از خودرو‌هایی که فاقد نقص فنی می‌باشند برگه معاینه فنی صادر گردد.

قدمی افزود: در مراکز فوق الذکر، علاوه بر بازدید‌های ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک ها، شیشه‌ها و آینه ها، چراغ ها، کمربند ایمنی، کپسول آتش نشانی، باک ها، درب‌ها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون‌های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ ها، تست آلاینده ها، کیلومتر شمار و تست نور صورت می‌پذیرد.

معاون حمل و نقل استان گفت: با توجه به متصل بودن تمامی مراکز به سامانه سیمفا (سامانه یکپارچه معاینه فنی ایران) نتایج حاصل از تست خودرو‌ها رصد شده و در صورت عدم وجود مشکل گواهی معاینه فنی صادرمی‌شود وبا توجه به ارتباط سامانه معاینه فنی با سامانه صدور بارنامه و صورت وضعیت، خودرو‌هایی که فاقد معاینه فنی باشند، قادر به دریافت بارنامه جهت حمل بار و صورت وضعیت جهت نقل و انتقال مسافر در محور‌های مواصلاتی نخواهند بود.

قدمی اظهار داشت: امیدواریم با انجام صحیح معاینه فنی خودرو‌ها و کنترل سلامت فنی آنها گام موثری در افزایش ایمنی سفر‌های جاده‌ای و کاهش آلودگی‌های زیست محیطی برداشته شود

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • رشد ۳۱ درصدی جابه جایی مسافر با کمک ناوگان مسافربری جاده‌ای کرمان  
  • ۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان بوشهر دارای اضافه بودند
  • مراجعه بیش از ۴۶ هزار ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی سیستان وبلوچستان
  • ثبت رکورد جدید جابه جایی کالا توسط ناوگان حمل و نقل کردستان
  • جابه‌جایی ۹ میلیون تن کالا توسط ناوگان باری کردستان
  • جابجایی ۹۲۰ هزار مسافر در شهرکرد
  • مراجعه بیش ۷ هزار ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی مازندران
  • جابه جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی