Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاددان های جی پی مورگان پیش بینی بد بینانه تری منتشر کرده اند که طبق آن تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی ۴۰ درصد کاهش می‌یابد و نرخ بیکاری در آوریل ۲۰ درصد بالا می رود. به این ترتیب، ۲۵ میلیون شغل از دست می رود.

این اقتصاددانها در پیش بینی قبلی خود کاهش تولید ناخالص داخلی را ۲۵ درصد اعلام کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی اقتصاددان ها بر اساس این فرضیه که اختلال های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا تا ماه ژوئن از بین می رود، بهبود شرایط اقتصادی را برای نیمه دوم سال میلادی جاری پیش بینی می کنند. آنها اشاره می کنند تعداد افرادی که به دنبال مزایای بیکاری هستند تنها طی سه هفته به ۱۶.۸ میلیون نفر رسیده است.

این اقتصاددان ها در گزارش خود نوشتند:« با اطلاعاتی که در دست داریم، به نظر می رسد گزارش اشتغال ماه آوریل نشان دهد ۲۵ میلیون شغل از ماه مارس از دست رفته باشد و نرخ بیکاری به ۲۰ درصد برسد. با توجه به کاهش ساعت های کاری در این سه ماهه، حالا به‌دنبال ۴۰- درصد رشد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه دوم هستیم که نسبت به پیش‌بینی قبلی ۲۵- درصدپایین آمده است».

اقتصاد دان های جی پی مورگان انتظار دارندرشد اقتصادی در سه ماهه سوم ۲۳ درصد رشد داشته باشد و این رقم در سه ماهه چهارم به ۱۳ درصد برسد.

به طور کلی، اقتصاددان ها به سختی تاثیر تعطیلی های ناشی از انتشار ویروس کرونا را ارزیابی و بسیاری پیش‌بینی‌های خود را بارها اصلاح کرده اند. تعدادی از شرکت ها حالا ضربه اقتصادی ناشی از این بحران را در سه ماهه دوم بیش از ۳۰ درصد می دانند که بی سابقه است.

۲۲۳۲۲۹

کد خبر 1375128

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا بحران جهانی اقتصاد سه ماهه دوم اقتصاددان ها پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۶۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی روحانی بعداز ظهر چهارشنبه در همایش اقتصاد اسلامی در مواجهه با چالش های اساسی اقتصاد ایران که در دانشگاه قم برگزار شد گفت: در عرصه رشد اقتصادی و همچنین کاهش آمار بیکاری وضعیت بهتری نسبت به گذشته داریم.

معاون سیاستگذاری اقتصادی وزیر اقتصاد با اشاره به شعار سال گفت: در راستای ارتقا مولفه های اقتصادی نیازمند مواردی همانند تامین انرژی لازم برای فعالیت بیشتر واحدهای تولیدی هستیم.

وی افزود: تامین، مدیریت و تخصیص نرخ ارز برای واحدهای تولیدی از جمله موضوعات مهمی است که در این عرصه از تمامی ظرفیت ها به خصوص بانک ها استفاده خواهد شد.

روحانی گفت: ثبات در برنامه ها از سیاست دولت در عرصه بهبود شرایط اقتصادی و فعالیت بخش های تولیدی است و در این راستا تلاش می شود وضع و تغییرات در دستورالعمل ها کاهش یابد.

وی همچنین بیان کرد: دولت تلاش دارد با تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار و مدیریت نرخ ارز، شرایط مطلوبی را برای بنگاه های اقتصادی فراهم آورد.

معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر لزوم برقراری تعادل میان تولید و مصرف گفت: این امر سبب خواهد شد انگیزه تولیدکنندگان برای تولید محصولات افزایش یابد و از سویی دیگر مصرف کننده ها نیز با قیمت مناسب تر بتوانند کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کنند.

کد خبر 6081490

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رئیس‌کل بانک مرکزی در پی درگذشت دکتر پرویز داوودی
  • پیش بینی چشم انداز منفی اقتصادی تل آویو بدلیل تنش با ایران
  • پیش‌بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات گاز ایران به عراق
  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • پیش‌بینی کاهش رشد اقتصادی ایران
  • خم شدن کمر اقتصاد اسرائیل زیر بار جنگ غزه
  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود
  • پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد جهان