Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی با تاکید بر اینکه ایران نخستین کشور در اجرای پلاسمادرمانی برای بیماران مبتلا به کرونا بوده گفت: بهبودی تعدادی از این بیماران که بدحال بودند، شبیه یک معجزه تمام‌عیار است.

به گزارش مشرق به نقل از  روابط عمومی اتاق تهران، ناصر ریاحی عضو هیات رییسه اتاق تهران با اشاره به این تعبیر که «معجزه پلاسمادرمانی بیماران کرونا از ایران طلوع کرده است» از اتمام آزمایش این روش روی ۲۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا خبر داد و از بهبودی ده‌ها بیمار سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریاحی با اعلام این خبر افزود: با پایان یافتن تحقیقات، احتمالاً این روش از هفته‌های آینده برای درمان بیماران مبتلا به کویید ۱۹ در سطحی گسترده‌تر آغاز ‌می‌شود

 وی درباره آغاز این پروژه توضیح داد: پیش از آغاز این پروژه، مجوزهایی از کمیته اخلاق وزارت بهداشت، سازمان انتقال خون و شورای عالی انتقال خون دریافت کردیم که همه این مجوزها، بابت پروژه تحقیقاتی بود. البته از روز اول تقریباً مشخص بود که تزریق پلاسمای افراد بهبودیافته، به بیماران روش مفیدی است و این روش، پیش از این نیز در مورد بیماری‌هایی مثل سارس و ابولا به عنوان تنها راه‌حل سریع درمان مورد استفاده قرار گرفته بود. ذهنیت ما این بود که تزریق پلاسما زیانی را متوجه بیمار نمی‌کند و این روش همواره برای افزایش حجم خون مورد استفاده قرار ‌گرفته است.

بیشتر بخوانید:

وزارت دفاع ‌ماسک‌های فیلتردار پیشرفته یونی ‌را برای نخستین بار ‌تولید کرد راهکارهای کاهش تردد افراد مبتلا و مشکوک به کرونا بی‌بی‌سی درمان کرونا با پلاسما در آمریکا را معجزه خواند! +عکس چه زمانی به شرایط قبل از کرونا باز خواهیم گشت؟

ریاحی با اشاره به سابقه طولانی پلاسمادرمانی برای بیماری‌های مختلف گفت: پروژه تحقیقاتی برای پاسخ به چندین سوال مهم طراحی شد برای مثال اینکه تاثیر این نوع درمان در بیماران بدحال یا کسانی که بیماریشان به تازگی آغاز شده چگونه است و کدام گروه سود بیشتری می‌برند یا اینکه تاثیر آن بر کنترل تب، تنگی نفس و دیگر تظاهرات کلینیکی بیماران چیست.

عضو هیات رییسه اتاق تهران با بیان اینکه سه تن از اساتید بین‌المللی رشته خون یعنی دکتر ابوالقاسمی، دکتر چراغعلی و دکتر عشقی اجرای این پروژه را برعهده گرفته‌اند، ادامه داد: این اساتید به سرعت، گروهی را متشکل از ده‌ها محقق، پزشک عمومی، کلینیکی و درمان‌گر، تعداد زیادی پرستار، متخصص علوم آزمایشگاهی و شرکت‌های فعال در حوزه پلاسما را گردهم آوردند. در مراحل بعد، تماس‌هایی با سازمان‌های بین‌المللی برقرار شد و در نهایت پروتکل‌هایی برای دریافت پلاسما و نحوه درمان کلینیکی نوشته شد. بر این اساس مقرر شد ۲۰۰ بیمار با پلاسمای افراد بهبودیافته تحت درمان قرار بگیرند و پس از حصول نتایج به صورت مقاله در ژورنال‌های بین‌المللی منتشر شود تا سایر کشورهای که درگیر این بیماری هستند نیز بتوانند از آن بهره ببرند.

وی افزود: خبر خوب اینکه آزمایش این روش روی ۲۰۰ بیمار به پایان رسیده است. البته نتایج دقیق تحقیقات در روزهای آینده، توسط محققان منتشر خواهد شد و خبر خوب دیگر اینکه بر اساس تحلیل‌های اولیه ده‌ها بیمار تحت درمان با این روش بهبود پیدا کرده‌اند. بهبودی تعدادی از این بیماران که بدحال بودند، شبیه یک معجزه تمام‌عیار است و سایرین نیز که بیماریشان چندان وخیم نبوده نیز بهبود یافته‌اند. با عبور از مرحله تحقیقاتی، از این پس وارد فاز درمان خواهیم شد. در واقع، در مرحله تحقیقاتی اثبات می‌شود که این روش اثر مثبت دارد و آثار جانبی آن در حد قابل قبول است. نکته حائز اهمیت آن است که تیتر پادتن یا آنتی‌بادی در بیمار بهبود یافته تا مدت‌ها بالا ‌می‌ماند و این سطح آنتی‌بادی در پلاسما خاصیت درمانی دارد. ضمن آنکه بیش از یک بار در هفته و بیش از ۵۰۰ الی ۶۰۰ سی‌سی نباید از بیمار بهبودیافته پلاسما دریافت کرد و البته برای درمان نیز ممکن است بیش از یکبار تزریق نیاز باشد. بنابراین این‌گونه نیست که این روش درمانی بتواند همه بیماران را پوشش دهد. اما به طور حتم اعلام خواهد شد که چه بیمارانی در اولویت قرار خواهند گرفت.

ریاحی با بیان اینکه «این پروژه، پروژه کوچکی نبود و با مشارکت تعداد زیادی نیروی انسانی و با سرمایه‌گذاری سنگین انجام گرفت» ادامه داد: آقای مسعود خوانساری، ریاست محترم اتاق تهران، حمایت بی‌دریغی از این پروژه به عمل آورد و در واقع این پروژه را باید پروژه تحقیقاتی-درمانی «اتاق بازرگانی تهران» دانست. چرا که به اعتبار حمایت و فعالیت محوری اتاق بازرگانی تهران در این پروژه، شرکت‌های بسیاری از بخش خصوصی امکاناتی خوبی را در اختیار این پروژه قرار دادند. شرکت درمان‌آرا از حامیان مالی اصلی این پروژه بود و افرادی را که در این پروژه فعالیت کردند با رقم سنگینی تحت پوشش بیمه قرار داد. شرکت دایا آرین دارو، تجهیزات، آزمایشگاه و پرسنل خود را در اختیار این پروژه قرار داد. همچنین با کمک کانکس‌های اعطایی شرکت ماموت، واحدهای سیار پلاسماگیری ایجاد شد. به طوری که این آزمایشگاه‌های سیار به منظور پلاسماگیری یا مقابل بیمارستان بقیه‌الله ‌می‌ایستادند یا پذیرای اهداکننده‌ها از نقاهتگاه‌ها و حتی منازل بودند. البته در روزهای بعد، بیمارستان‌های دیگری از جمله مسیح دانشوری و لبافی‌نژاد در تهران و چند بیمارستان در شهرهای دیگر هم به این طرح ملحق شدند. ‌می‌خواهم تاکید کنم بسیج این امکانات ظرف چند روز، به اعتبار اتاق بازرگانی تهران و حضور مستقیم ریاست اتاق صورت گرفت. کمپین نفس نیز تعداد زیادی ماسک و گان و تجهیزات حفاظت فردی برای نیروهای مشارکت‌کننده در این پروژه در اختیارمان قرار داد. در عین حال، بیمه سامان در بیمه مسئولیت تخفیفاتی قائل شدند و بانک سامان نیز بخشی از هزینه‌های‌های پروژه را متقبل شد.

*انتقال تجربه به اروپا و سایر کشورهای درگیر کرونا

ریاحی هم‌چنین از تلاش تیم کلینیکی این روش درمانی برای انتقال تجربیات خود به اروپا و کشورهای دوست خبر داد و گفت: پس از آنکه اطمینان حاصل کردیم، روش ما صحیح است، با کشورهای صاحب دانش این حوزه نظیر آلمان، ایتالیا و فرانسه در اروپا برای ارائه اطلاعات و انتقال تجربیات، تماس‌هایی برقرار شده است و آنها هم در حال آماده شدن برای کار روی این روش هستند. از طرفی برخی کشورهای اروپایی نیز فاقد زیرساخت جمع‌آوری پلاسما هستند. از این رو، از طریق وزارت امور خارجه و سفرا به آنها اطلاع داده شده است که ‌می‌توانیم پروتکل‌ها و تجربیات خود را در اختیار آنها بگذاریم و افزون بر این، امکان آن وجود دارد که زیرساخت‌های مورد نیاز را از طریق فراخوان نیروهای داوطلب در این کشورها ایجاد کرده و تحویل پزشکان آنها دهیم. بخش خصوصی ایران حتی برای اعزام نیرو، هزینه‌ای از این کشورها دریافت نکرده و این هدیه‌ای از طرف کشور ما به کشورهای دوست خواهد بود.

 وی افزود: در هفته‌های گذشته برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی مجوز تحقیق در مورد پلاسمادرمانی را دریافت کردند که این مساله موجب پراکنده شدن نیروها در کشور خواهد شد. از این رو، از آنها درخواست خواهیم کرد که به ما بپیوندند و به جای صرف وقت و هزینه روی تحقیقات، وارد فرایند اجرا و درمان شوند.

*ایران نخستین کشور در پلاسمادرمانی بیماران کرونا

ریاحی با انتقاد از اینکه اجرای این روش درمانی در ایران، چندان از سوی افکار عمومی مورد توجه قرار نگرفته و گویی تحت‌الشعاع برخی داروهای مورد اشاره از سوی پزشکان قرار گرفته است، توضیح داد: به محض آنکه آمریکا تحقیق در مورد این روش درمانی را آغاز کرده، برخی رسانه‌های خارجی این مساله را مطرح ‌می‌کنند که معجزه از غرب طلوع ‌می‌کند؛ اما باید گفت معجزه از شرق و از ایران طلوع کرده است. در حالی که پروتکل پلاسمادرمانی در ایران از ۵ اسفند آماده شده بود، حدود دو هفته پیش FDA آمریکا پروتکل‌های این روش درمانی را منتشر کرد که با پروتکل تنظیم شده از سوی متخصصان ما اختلافات جزیی و قابل اغماضی داشت. آمریکا به تازگی نسبت به دریافت نخستین پلاسما اقدام کرد، در حالی که در ایران فرآیند تزریق پلاسما به ۲۰۰ بیمار نیز به پایان رسیده است. بنابراین ایران به طور قطع نخستین کشور و پیشتاز در اجرای این روش درمانی برای بیماران کروناست. چرا که پیش از ایران، فقط کشور چین در این حوزه فعال بود که آن هم اقدامات ناقص و بدون تحقیقات منسجم و ارائه گزارش به انجام رسانده است.

رییس هیات مدیره شرکت درمان‌آرا به عنوان یکی از حامیان مالی پروژه پلاسمادرمانی در ادامه گفت: ایران در صنعت خون و پلاسما به طور قطع جز ۵ کشور برتر محسوب ‌می‌شود. دلیل آن نیز وجود سازمان انتقال خون است که قدمت آن به بیش از نیم قرن ‌می‌رسد و خوشبختانه بعد از انقلاب هم پیشرفت قابل توجهی را تجربه کرد. در اوایل دهه ۱۳۸۰ نیز با مشارکت شرکت تیپیکو شستا که مدیرعامل وقت آن دکتر محمود نجفی‌عرب، رییس کنونی کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران است و البته یک شرکت آلمانی، نخستین شرکت در حوزه پلاسما را در ایران تاسیس کردیم. این شرکت در شرق مدیترانه در نوع خود، همتایی نداشت. اما متاسفانه دولت‌ها با مشکلاتی که ایجاد کردند مانع از رشد این صنعت شدند و هرگز متوجه نشدند که ایران ‌می‌توانست در این رشته سرآمد دنیا شود. به رغم مانع‌تراشی‌ها، این صنعت در ایران پیشرفته است و به همین دلیل توانستیم ظرف دو یا سه روز پروتکل پلاسمادرمانی بیماران کرونا را تهیه کرده و ظرف چهل روز یک طرح تحقیقاتی عظیم را به نتیجه برسانیم و همچنین یکی از اولین کشورها در آغاز درمان بر اساس این روش باشیم.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید پلاسما ویروس کرونا درمان کرونا واکسن کرونا روش درمانی اتاق بازرگانی بیماران کرونا نخستین کشور اتاق تهران ۲۰۰ بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۷۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، بیمارستان فرهیختگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران که در بهمن ماه ۹۷ به افتتاح رسمی رسید در روزهای آغازین فعالیت و در حالی که سودای خدمت به بیماران در بخش‌های مختلف را درسرمی‌پروراند و در تکاپوی خرید تجهیزات و تکمیل نیروی انسانی برای بخش های جدید این بیمارستان بود؛ به یکباره با اپیدمی مرگبار کرونا مواجه شد و به همین جهت برای کمک به هموطنان تمام بخش‌های بیمارستان را برای مدتی نامعلوم به بیماران کرونایی اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: معرفی بخش‌های پیوند، داخلی و دیالیز به عنوان برگزیدگان سال ۱۴۰۲ بیمارستان فرهیختگان

اما در مهر ماه ۹۹ و در بحبوحه کرونا، بخش «پیوند کلیه» بیمارستان فرهیختگان یعنی همان بخشی که امروز این بیمارستان را نه تنها در ایران و خاورمیانه بلکه در بیشترکشورهای جهان به این برند می‌شناسند، به افتتاح رسید.

امروز که بیش از سه سال از افتتاح بخش پیوند کلیه بیمارستان فرهیختگان می‌گذرد این بیمارستان با تکیه بر ارائه خدمات با کیفیت و بهره‌مندی از نیروی انسانی کارآمد و کسب نتایج مطلوب در این زمینه به عنوان قطب پیوند کلیه در کشور شناخته می‌شود و با انجام سالانه ۴۰۰ پیوند رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

در این راستا و برای اطلاع از فرآیند این مسیر موفقیت‌آمیز و آنچه که در طول این مدت و در زمینه پیوند کلیه در بیمارستان فرهیختگان گذشته است؛ گفت و گویی داشتیم با دکتر حمیدرضا غلامرضایی جراح کلیه و مجاری ادراری، فلوشیپ پیوند کلیه، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و رئیس بیمارستان فرهیختگان که در ادامه مشروح این گفت‌وگو را می‌خوانید:

غلامرضایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اظهار کرد: از دهه‌های گذشته استارت ساخت بیمارستان فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی زده شد. تقریبا اوائل سال ۱۳۹۰ بیمارستان آماده بود اما به دلائل مختلف فرآیند افتتاح مقداری به طول انجامید و پایان سال ۱۳۹۶ این بیمارستان را تحویل گرفتم و در عرض یکسال و به کمک معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بیمارستان را تجهیز کردیم و در نهایت در ۲۱ بهمن سال ۱۳۹۷ با حضور وزیر بهداشت به افتتاح رسمی رسید.

وی ادامه داد: در دی ماه سال ۱۳۹۸ با اپیدمی کرونا مواجه شدیم و به ناچار تمامی بخش ها را به کرونا اختصاص دادیم اما رفته رفته با توجه به نیاز جامعه در حیطه های دیگر هم ورود پیدا کردیم و به طور مثال بیماران نارسایی کلیه به دیالیز نیاز داشتند که در بهمن ۹۸ و سالگرد تأسیس بیمارستان فرهیختگان بخش دیالیز و در مهرماه ۹۹ و در بحبوحه کرونا بخش پیوند کلیه را افتتاح کردیم.

دکتر غلامرضایی در خصوص اینکه چرا در بیمارستان فرهیختگان نسبت به راه اندازی بخش پیوند کلیه اقدام شده است خاطرنشان کرد: از آن ابتدایی که بیمارستان فرهیختگان فعال شد به عنوان یک بیمارستان دانشگاهی شروع به کار کرد که این بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران وابسته و مأموریت آن هم، آموزش، پژوهش و درمان است.

«کیفیت خدمت» وجه تمایز بیمارستان فرهیختگان است

وی با تاکید بر اینکه بیمارستان می‌بایست در چند زمینه سرآمد می‌بود، اضافه کرد: برای اینکه به این هدف جامعه عمل بپوشانیم مشاهده کردیم که برای تأمین نیروی انسانی که در حیطه کلیه، مجاری ادراری و پیوند می‌توانند بیمارستان را برجسته کنند توانمندی داریم و به همین دلیل در این زمینه تلاش کردیم و با توجه بر اینکه در بسیاری از مراکز دیگر پیوند کلیه انجام میشد برای اینکه متمایز شویم در بخش هزینه ها که به دلیل تعرفه مشخص دولتی تفاوتی ایجاد نشد اما در کیفیت خدمت میتوانستیم تمایز ایجاد کنیم و به همین دلیل اساتید برجسته شهر تهران را در بخش پیوند کلیه بیمارستان فرهیختگان گرد هم آوردیم.

حضور پزشک رکورددار بیشترین پیوند کلیه جهان در بیمارستان فرهیختگان

استاد جراحی دکتر محمدحسین نوربالا که تجربه انجام بیشترین پیوند کلیه در جهان را دارند و توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان کسی که بیشترین پیوند کلیه در جهان را به تنهایی و به میزان بیش از ۷ هزار پیوند دارد، معرفی شده است به بیمارستان فرهیختگان دعوت کردیم.

رئیس بیمارستان فرهیختگان ادامه داد: دکتر فتاحی، دکتر عظیمی دکتر طبیبی و خود بنده نیز از دیگر جراحان این بخش هستیم ضمن اینکه نفرولوژیست‌های بسیار خوب از جمله دکتر عین اللهی، دکتر نعمتی، دکتر شریفیان، استاد الوانی، خانم دکتر پاشا خانم و دکتر مرتضوی که همگی از اساتید و جراحان برجسته کشور هستند در بخش پیوند کلیه بیمارستان فرهیختگان گرد هم آمده اند.

وی تصریح کرد: کیفیت کار و نتایج خدمت سبب شد که این بیمارستان به سرعت شناخته شود و سخت ترین عمل های جراحی پیوند و سخت ترین بیمارانی که سیستم ایمنی فعال داشتند و هیچ مرکزی جراحی آنها را به عهده نمی‌گرفت استاد عین اللهی به روش جدیدی عملیات حساسیت زدایی را انجام می‌دادند و ما هم پیوند دوم و سوم را انجام می‌دادیم و در نهایت بیمارستان هم در ایران و هم در بین کشورهای خارجی شناخته شد.

دکتر غلامرضایی خاطرنشان کرد: امروزه از شما تا جنوب و از شرق تا غرب کشورمان بیماران نیازمند پیوند کلیه به ما مراجعه میکنند و علی رغم اینکه در شهرهای خودشان عمل پیوند کلیه انجام میشود بیمارستان فرهیختگان را به دلیل «کیفیت خدمت» انتخاب میکنند.

حضور بیمارانی از ۱۲ کشور جهان برای انجام پیوند کلیه در بیمارستان فرهیختگان

وی با تاکید بر اینکه بیمارستان فرهیختگان امروز در خاورمیانه نیز به خوبی شناخته شده است و علی رغم اینکه تعرفه‌ها نسبت به بیمارستان های دولتی بیشتر است فرهیختگان را انتخاب میکنند، ادامه داد: بیماران ما اغلب از بحرین، قطر، عمان، عراق، ترکیه، تاجیکستان، آذربایجان، هندوستان، آفریقای جنوبی، آمریکا، کانادا و لبنان هستند و بیمارستان فرهیختگان را برای پیوند کلیه انتخاب میکنند که بسیار رضایت هم دارند.

برنامه‌ریزی‌ها برای پیوند همزمان کلیه، کبد و پانکراس در بیمارستان فرهیختگان

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و رئیس بیمارستان فرهیختگان با اشاره به اینکه بیمارستان فرهیختگان بسیار تلاش کرد تا در زمینه پیوند کلیه برند شود، افزود: با توجه به نتایج بسیار خوبی که در زمینه پیوند کلیه به دست آمد با نظر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به این نتیجه رسیدیم که در زمینه های دیگر پیوند، ازجمله پیوند کبد، پانکراس و قلب هم بیمارستان تلاش کند.

وی با اشاره به انجام اقدامات لازم برای فراهم آوردن مقدمات جراحی پیوند کبد در بیمارستان فرهیختگان خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو جراح پیوند کبد یک عضو هیئت علمی و دیگری غیر هیئت علمی جذب کرده ایم ضمن اینکه تجهیزات گران قیمت پیوند کبد را هم تا حد زیادی تأمین کرده ایم.

بیمارستان فرهیختگان مجوز پیوند «پانکراس» گرفت

دکتر غلامرضایی با اشاره به اینکه یک بار درخواست بیمارستان فرهیختگان برای دریافت مجوز پیوند کبد توسط وزارت بهداشت رد شده است بیان کرد: اما مجوز پیوند پانکراس را دریافت کرده ایم و تنها منتظر دریافت یک عضو لوزالمعده هستیم تا پیوند همزمان کلیه و پانکراس را در بیمارستان فرهیختگان انجام دهیم.

تربیت فوق تخصص پیوند کلیه در بیمارستان فرهیختگان/ انجام سالانه ۴۰۰ پیوند کلیه

وی گفت: با توجه به اینکه تعداد بسیار بالایی پیوند کلیه در بیمارستان فرهیختگان انجام می‌شود این بیمارستان قابلیت آموزش فوق تخصص پیوند کلیه را هم پیدا کرده است و بخشی که حدود ۲۰۰ پیوند در سال داشته باشد میتواند فوق تخصص پیوند تربیت کند.

جذب رزیدنت اورولوژی و فلوشیپ پیوند کلیه؛ به زودی

دکتر غلامرضایی با اشاره به این که سالانه ۴۰۰ پیوند کلیه در بیمارستان فرهیختگان انجام می‌شود، تصریح کرد: با بازدیدی که استاد سیم فروش از بیمارستان فرهیختگان داشتند تأکید کردند که این بیمارستان قابلیت تربیت فلوشیپ را دارد که انشالله به زودی هم رزیدنت ارولوژی و هم فلوشیپ پیوند کلیه را خواهد گرفت.

انجام بیش از ۱۳۰۰ پیوند کلیه از سال ۹۹ تا کنون

رئیس بیمارستان فرهیختگان اضافه کرد: در طول سه سال و اندی که از افتتاح بخش پیوند کلیه بیمارستان فرهیختگان میگذرد بالای ۱۳۰۰ مورد پیوند کلیه انجام شده است ضمن اینکه راه اندازی سایر بخش های پیوند ازجمله کبد، پانکراس و قلب را هم پیگیر هستیم.

ارائه خدمات توریسم سلامت با دریافت مجوز بخش بین‌الملل

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تلاشی که برای شناخت بیمارستان فرهیختگان در بین کشورهای خاورمیانه در حوزه پیوند کلیه صورت گرفت به دنبال این هستیم تا توریسم سلامت را هم پیگیری کنیم که در این راستا مجوز بخش آی پی دی(IPD) یا بخش بیماران بین الملل را هم از وزارت بهداشت دریافت کرده ایم.

IPD مخفف عبارت International Patient Department، به معنای بخش بیماران بین‌المللی است. دریافت این مجوز برای بیمارستان‌ها و کلینیک‌هایی که قصد دارند بیماران بین‌المللی را پذیرش نمایند، الزامی است. در واقع می‌توان گفت تنها بیمارستان‌هایی می‌توانند در زمینه توریسم درمانی فعالیت داشته باشند که مجوز IPD را دریافت کنند.

دکتر غلامرضایی ادامه داد: بخش بین الملل غیر از پیوند در حیطه های دیگری از جمله زنان، جراحی زیبایی فعال شده است البته تعداد بیماران خارجی در این حیطه ها در حال حاضر چندان قابل توجه نیست اما با مسیری که به تازگی آغاز شده است به تدریج بر تعداد بیماران افزوده میشود. در حقیقت شرکتها بیماران را معرفی میکنند و این بیماران با توجه به خدمات خوبی که در بیمارستان فرهیختگان دریافت می‌کنند بیماران دیگری را نیز به ما معرفی می‌کنند.

مسیر توریسم سلامت دانشگاه آزاد از بیمارستان فرهیختگان می‌گذرد/ جهانی شدن در گرو تحقق توریسم سلامت

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در حیطه گردشگری سلامت ورود پیدا کرده است که بتواند بیمار را از همان ابتدایی که وارد کشور میشود علاوه بر نگهداری و طی کردن فرآیند درمان سایر خدمات گردشگری را هم دریافت کند و به نوعی توریسم مسافرتی هم انجام شود در این زمینه دکتر سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پیگیر هستند تا دانشگاه آزاد اسلامی فعال شود اما در حقیقت بیمارستان فرهیختگان نقطه عطفی برای فعال شدن توریسم سلامت در دانشگاه آزاد شده است بنابراین نقطه مطلوب بیمارستان فرهیختگان در حوزه توریسم سلامت این است که پیوند کلیه این بیمارستان کاملا شناخته شود و در این راستا بتوانیم سایت کارآمد و خوبی داشته باشیم.

بیمارستان فرهیختگان گوی سبقت را از بیمارستان لبافی‌نژاد ربود

رئیس بیمارستان فرهیختگان افزود: قبلا بیشترین پیوند کلیه در ایران متعلق به دانشگاه شیراز و بیمارستان لبافی نژاد بود که امروز بیمارستان فرهیختگان سرآمد شده و بیشترین آمار جراحی پیوند کلیه را به خود اختصاص داده است بنابراین در ایران کاملا شناخته شده و به اهداف خود دست پیدا کرده ایم اما با ورود به حوزه توریسم سلامت تلاش میکنیم در خاورمیانه و جهان هم در حوزه پیوند کلیه سرآمد شویم.

وی تصریح کرد: بخش پیوند کلیه و اورولوژی بیمارستان فرهیختگان با ۶۴ تخت فعال خدمات پیوند و جراحی کلیه را ارائه می‌دهد که بعد از پیوند کلیه تلاش اولیه ما برای پیوند کبد و پانکراس است.

انجام ماهانه ۲ هزار دیالیز در بیمارستان فرهیختگان/ بهترین مرکز دیالیز شمال غرب تهران

دکتر غلامرضایی به بخش دیالیز بیمارستان فرهیختگان نیز اشاره و اظهار کرد: در این بخش برای بیماران نارسایی کلیه بالغ بر ۲ هزار دیالیز در ماه انجام میشود که به عنوان بهترین مرکز دیالیز شمال غرب تهران محسوب میشود.

انجام بیش از ۷۰ درصد پیوندهای کلیه دانشگاه ایران توسط بیمارستان فرهیختگان

وی با اشاره به اینکه بیمارستان فرهیختگان از منظر درمانی تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران است، خاطرنشان کرد: در گزارش جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران بیش از ۷۰ درصد پیوند کلیه این دانشگاه توسط بیمارستان فرهیختگان در حال انجام است و این در حالی است که این دانشگاه بیمارستان های مطرحی چون میلاد، هاشمی نژاد، فیروزگر و حضرت رسول(ص) که مرکز پیوند اعضا هستند را نیز تحت نظر خود دارد.

۳۰ درصد از پیوندهای بیمارستان فرهیختگان، پیوند از جسد است

رئیس بیمارستان فرهیختگان در پایان این گفت‌وگو یادآور شد: پیوند کلیه به دو صورت پیوند زنده و یا پیوند جسد انجام می‌شود که نزدیک به ۳۰ درصد از پیوندهایی که در بیمارستان فرهیختگان انجام میشود پیوند از جسد است و افرادی که اهدای عضو میکنند اعضایشان به بیمارستان منتقل و عمل پیوند انجام میشود. بیماران متقاضی پیوند از جسد از یک ماه تا ۶ ماه برای انجام عمل در نوبت می‌مانند و برای انجام پیوند زنده هم سایت های مختلفی وجود دارد و متقاضیان این نوع عمل نیز اغلب تا دو ماه در نوبت می‌مانند و فرآیند آن به طول می‌انجامد البته در صورت فراهم بودن همه شرایط ظرف دو هفته پیوند انجام می‌شود.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1227552 برچسب‌ها بیمارستان فرهیختگان

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • تعرفه های آندوسکوپی و کولونوسکوپی پاسخگوی هزینه‌ها نیست
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی