Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان لیست مشاغل و صنوفی که از روز شنبه ۲۳ فروردین در استان کردستان مجاز به فعالیت و باز کردن واحد‌های صنفی خود هستند و همچنین اسامی صنوفی که فعلا تا ۳۰ فروردین امکان فعالیت ندارند را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کردستان، حسین خوش‌اقبال ضمن قدردانی از همراهی و مشارکت مردم در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی اظهار داشت: اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا در این استان همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مطابق با تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا در کشور، اصناف کم‌خطر در استان می‌توانند از ۲۳ فروردین ماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را آغاز کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تاکید کرد: مشاغل کم‌خطری که می‌توانند از روز ۲۳ در استان کردستان اقدام به بازگشایی واحدهای خود کنند شامل: انبار و سردخانه، ابزار و یراق، پیچ و مهره، قفل، لولا و کلید، چوب و تخته و نئوپان، رستوران و غذای آماده بیرون‌بر، تاسیسات و تهویه مطبوع، لوله و پروفیل، لوازم و ماشین‌آلات اداری، مهندسی و لوازم‌التحریر و موتور و دوچرخه، ماشین‌آلات کشاورزی و پمپ آب، چرم، فرش، موکت و کفپوش، مصالح ساختمانی، آهن، فولاد، آلومینیوم و pvc، کاغذ و مقوا، کابینت و تجهیزات آشپزخانه، نظافت ساختمان، قالیشویی، مواد شیمیایی، لوازم‌خانگی، الکترونیک و لوستر، پارکینگ، تعمیر لباس و کفش، شیرآلات، لوازم بهداشتی، کاشی و سرامیک و تزیینات ساختمان، قطعات یدکی، پرده، تزئینات و دکوراسیون، ملزمات فرهنگی، فروشگاه مواد دخانی، پارچه، پوشاک، کیف، کفش، پاپوش و چرم، کشباف، پیراهن‌دوزی و خیاطی، خرازی و ملزومات پوشاک و سراجی و لوازم قنادی، خشکشویی و اتوشویی، ناشران، کتاب فروشان، خدمات چاپ، آتلیه و عکاسی، مبلمان منزل و اداری و کالای خواب، ایمنی و آتش‌نشانی، دکه‌داران و بوفه، تعمیرگاه خودرو سنگین و سبک و کارواش، عینک، الکتریکی، بنگاه معاملات مسکن، آسانسور، فروشگاه رنگ، شیرینی، شکلات، بستنی، آبمیوه و خشکبار، آرایشی و بهداشتی و شوینده، لوازم و تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی، عطاری، طلا و جواهر، نقره و بدلیجات و ساعت، کامپیوتر، تجهیزات الکترونیکی، درب و حفاظتی، بلور، کریستال و ظروف چینی، ظروف و ملزومات پلاستیکی، ظروف آلومینیوم، شیشه و آئینه، فروش خودروی سنگین و سواری، گل و گیاه، ورزشی و اسباب بازی، سمساری، لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر، روزنامه و فروشندگان صنایع  دستی است.

وی به صنوف پرخطری که اجازه بازگشایی ندارند اشاره کرد و گفت: مشاغلی از جمله فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای غیر FMCG (غیر سوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده)، آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی، آموزشگاه‌های رانندگی، بازارهای مرکزی مسقف، رستوران و اغذیه فروشی‌ها فعلا حق بازگشایی واحدهای خود را ندارند.

خوش‌اقبال ادامه داد: طباخی و فست‌فودها، گرمابه، استخر، سونا و ماساژ، روز بازارها و نمایشگاه‌ها، مراکز بازی، تفریحی و گیم‌نت، باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی، تالارهای پذیرایی و سالن مراسم، قهوه‌خانه‌ها، چایخانه و تریا نیز مشمول این طرح نبوده و امکان بازگشایی واحدهای خود را ندارند.

وی گفت: مراکز ورزشی و سرپوشیده، مراکز فرهنگی (سینما، تئاتر، فرهنگسراها و...)، مراکز تفریحی، پانسیون، خوابگاه‌ها، مراکز گردشگری مانند موزه‌ها، پارک‌ها و فضاهای سبز و مبلمان شهری، مدارس و دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها، مراکز پیش دبستانی و مهدکودک، اماکن مذهبی (مساجد، حسینیه و اماکن متبرکه و مذهبی و...) همچنان مطابق با اطلاعیه‌های قبلی تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.

خوش‌اقبال تصریح کرد: البته کنترل ورودی شهرهای استان برای جلوگیری از ورود افراد غیر ساکن به شهرهای استان همچنان توسط نیروهای انتظامی انجام می‌شود.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۳

منبع: فارس

کلیدواژه: استان کردستان اقبال اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۸۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ علیرضا رفیعی پور گفت: در این مدت تیم های ثابت و سیار دامپزشکی از مراکز عرضه مواد پروتئینی استان البرز بازدید کردند که هشت هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی کشف و ۶ هزار کیلوگرم آن معدوم شد.

وی بیان کرد: سال گذشته نیز برای تامین گوشت قرمز مورد نیاز مردم البرز ۱۶۱ هزار راس دام زیر نظر کارشناسان دامپزشکی در این استان ذبح شد.

رفیعی پور یادآورشد: ۸۰۰ بیماری مشترک دام و انسان وجود دارد که باید نظارت دقیقی در این زمینه داشته باشیم .

مدیرکل دامپزشکی استان البرز افزود: ۱۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه طیور طی سال گذشته در البرز کشتار شد که ۷۳ هزار کیلوگرم آن غیر قابل مصرف بود.

وی بیان کرد: در این مدت ۹۲ هزار بازدید از مراکز تولید و توزیع مواد غذایی البرز داشتیم که فعالیت یک هزار و ۵۰۰ واحد صنفی غیر بهداشتی تشخیص داده شد.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز ادامه داد: یک هزار و ۸۵۴ صدور پروانه صادر شده و اکنون ۴۸ مرکز نهاده های دامی های تک داریم.

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • برفروبی محور ارتباطی سروآباد پاوه بعد از 5 ماه مسدودی
  • بازگشایی گردنه تته پس از ۵ ماه + فیلم
  • گردنه برف‌گیر و مرتفع کرمانشاه پس از ماه‌ها بازگشایی شد
  • گردنه تته در محور کرمانشاه به کردستان بازگشایی شد
  • بازگشایی گردنه تته در کردستان پس از ۵ ماه
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • پلمب یک واحد قصابی در شهرستان آوج
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان