Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@16:46:54 GMT

کرونا، نظام کاری و آموزشی جهان را متحول خواهد کرد!

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۵۴۰۸

کرونا، نظام کاری و آموزشی جهان را متحول خواهد کرد!

مایکروسافت به تازگی در خصوص تبعات ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا در جهان سخن گفته و بر این باور است که این ویروس برای همیشه نظام کاری و آموزشی در جهان را متحول خواهد کرد.

به گزارش ایسنا ، مایکروسافت که بدون شک یکی از بزرگترین غول های تکنولوژی در ایالات متحده آمریکا و جهان به شمار می رود به تازگی از همه گیری و شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا به عنوان یک نوع نقطه عطف در راستای تغییر دائمی در نظام کاری و آموزشی جهان یاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از سرویس های محبوب و پرطرفدار این شرکت در این روزها مایکروسافت تیمز بوده است که با شیوع این ویروس در چند ماه گذشته از محبوبیت بسیار بیشتری برخوردار شده و کاربران فعال روزانه آن تنها در عرض یک هفته از ۳۲ میلیون به ۴۴ میلیون کاربر رسیده است.

این سرویس به کاربران امکان برقراری جلسات ویدئویی یا ویدئو کنفرانس را می دهند که در محیط های کاری و آموزشی همچون دانشگاه ها در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند به گونه ای که اخیراً این شرکت شاهد رکورد ۲.۷ میلیارد دقیقه جلسه ویدیویی کاربران در این سرویس بوده است.

جرد اسپاتارو، مدیر مایکروسافت ۳۶۵، در این خصوص می گوید: با توجه به شرایط رو به وخامتی که در اروپا شاهد آن بودیم، ما نیز همچون بسیاری دیگر از شرکت های فعال در حوزه تکنولوژی غافلگیر شدیم. 

بر اساس گزارش وب سایت the verge ، وی در ادامه سخنان خود افزود: البته این غافلگیری در آینده به نفع جهان تمام خواهد شد چراکه موجب می شود تغییر و تحولات عظیمی در نظام کاری و آموزشی جهان و بهره گیری از امکانات و قابلیت های فضای مجازی و شبکه اینترنت به وجود بیاید. 

به عقیده اسپاتارو، بعد از همه گیری ویروس کرونا و پایان قرنطینه ، هنجارهای جدیدی در جامعه به وجود خواهد آمد چراکه با نگاهی به کاربران چین و سنگاپور به خوبی می توان به این تغییر  الگو دست یافت؛ آنها حتی پس از پایان اعلام قرنطینه نیز در صورتی که شغل شان این امکان را داشته باشد، همچنان به دورکاری خود ادامه داده اند . 

از بیشترین کاربران مایکروسافت تیمز می‌توان به کشورهای هلند با ۶۱ درصد، نروژ با ۶۲ درصد، استرالیا با ۵۷ درصد، ایتالیا با ۵۳ درصد ایالات متحده آمریکا با ۳۸ درصد و انگلستان با ۴۷درصد اشاره کرد.

این در حالیست که بسیاری از سرویس های آنلاین و اینترنتی همچنین مایکروسافت تیمز تحت تاثیر افزایش ناگهانی استفاده کاربران در کشورهای اروپایی همچون ایتالیا با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم کرده است و به به عبارتی موجب غافلگیری بسیاری از غول‌های تکنولوژی شده که به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری این امر نشان دهنده عدم آمادگی زیرساخت های لازم و استفاده از ظرفیت های موجود است.

همزمان با شروع گسترده ویروس کرونا و افزایش شمار مبتلایان و جانباختگان این بیماری خطرناک بسیاری از کشورهای جهان علی الخصوص اروپا و آمریکا با اعلام وضعیت اضطراری و قرنطینه و همچنین وضع محدودیت های جدی در رفت و آمد و تردد شهروندان، بسیاری از شرکت ها و کسب و کار ها کارکنان خود را دور کار کرده و از آنها درخواست کرده اند کار و فعالیت های شغلی خود را از منزل با لپ تاپ های شخصی خود انجام دهند تا به این ترتیب به قطع زنجیره انتقال و انتشار این ویروس در جامعه کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مایکروسافت کرونا در جهان نظام کاری و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۵۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارغ‌التحصلان بدون مهارت مشکل پیش‌رو نظام آموزشی

دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: یکی از مسائلی مهمی که امروز پیش‌رو است، بحث فارغ‌التحصیلان بدون مهارت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت‌الاسلام والمسلین عبدالحسین خسروپناه بعد از ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی با مدیران و جمعی از فعالان فرهنگی استان قزوین که در محل سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: ‌هیئت‌های اندیشه‌ورز به تدبیر دولت سیزدهم با هدف شناسایی و برسی پیشنهادات جهت حکمرانی مردمی شکل گرفته است.

وی ادامه داد: هیئت‌های اندیشه‌ورز در بخش‌های مختلف فرهنگی، فناوری، پزشکی و سلامت به صورت جدی ورود پیدا کرده که استان قزوین نیز در این حوزه ورود جدی داشته و با برگزاری یک همایش و دو نشست در حال نقش آفرینی در این حوزه است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: یکی از مسائلی مهمی که امروز پیش‌رو است بحث فارغ التحصیلان بدون مهارت است.

وی ادامه داد: باید توجه داشت که وزارت علوم، تحقیقات دچار تعارض منافع نشده و بتواند در مسیر درست حرکت کند.

خسروپناه در پایان تاکید کرد: دانشگاه‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور همکاری‌های لازم را جهت رشد و مهارت‌آموزی دانشجویان داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • فارغ‌التحصلان بدون مهارت مشکل پیش‌رو نظام آموزشی
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید