Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا آقانیا نایب قهرمان کشتی فرنگی نوجوانان که چند ماهی است به سرطان دچار شده است، این روز‌ها برای ادامه روند درمانش و شیمی درمانی بین کلینیک دی در تهران و بابل محل اقامتش در رفت و آمد است.

آقانیا درخصوص درخواست کمک‌هایی که پیش از عید جهت کمک هزینه‌های درمانی اش از فدراسیون‌های کشتی و پزشکی ورزشی داشت، گفت: رئیس و دبیر فدراسیون کشتی جویای احوالم هستند و البته دکتر رنگرز نیز تا زمانی که در فدراسیون مسئولیت داشت پیگیر احوالم بود، دکتر پور سعید هم یک بار پیش از عید به دیدارم آمد، گزارشی از روند درمانم دریافت کرد و رفت، تماس‌ها پس از عید ادامه دارد، اما همچنان می‌گویند کار در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: الکسانیان: برای حضور در المپیک انفرادی تمرین می‌کنم/ ترسی از «کرونا» ندارم، اما نگران آینده هستم

محمدرضا آقانیا گفت پدرم نانواست و با تمام سخاوتش از جان و دل تاکنون هزینه‌های درمانی مرا بر عهده داشته، اما من تا پایان خردادماه به ۱۰ جلسه درمانی شیمی درمانی دیگر نیازدارم که هزینه هر جلسه شیمی درمانی بعلاوه هزینه‌های رفت و آمد و اقامت ۵ روزه ام، واقعا برای خانواده سنگین است.

وی افزود: علیرغم تحویل مدارک پزشکی، درمانی و پرداخت‌های صندوق بیمارستان به فدراسیون همچنان منتظر به نتیجه رسیدن روند اداری حمایت شان از یک قهرمان کشتی هستیم، در حالی که موسسه خیریه خادمین علی بن ابیطالب (ع) و خیرینش بدون هیچ وعده‌ای در تامین بخشی از هزینه‌ها مرا حمایت کردند.

آقانیا در پایان گفت: امیدوارم هیچکس دچار بیماری نشود، برای مردم سرزمینم آرزوی سلامتی دارم و از مردم میخواهم دعا کنند تا هر چه زودتر سلامتی ام را به دست بیاورم.

بیشتر بخوانید: پرداخت مرحله چهارم معوقات ۱۰ ساله داوران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۶۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی در سال 1402| تغییرات اجباری و هت تریک محرومیت در کشتی فرنگی!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، کار کشتی فرنگی در سال ۱۴۰۲ با حسن رنگرز شروع شد، او بعد از مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بلگراد که محمد بنا استعفایش را اعلام کرد، به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد و چرخه سال ۲۰۲۳ با نظر او به اجرا درآمد.

در وزن ۶۷ کیلوگرم، درحالیکه حسن رنگرز هم نگاهش مثل محمد بنا، حفظ سرمایه‌ای، چون محمدرضا گرایی بود و او را دو بار در دو تورنمنت رنکینگ‌دار وزن ۷۲ کیلوگرم به میدان فرستاد، تا صرفا یک بار در سال سر وزن قانونی رسیده و در ۶۷ کیلوگرم کشتی بگیرد، ۲ کشتی‌گیر جوان در چرخه این وزن مدعی شدند، یکی دانیال سهرابی و دیگری سعید اسماعیلی، هر دو از خوزستان.

هر دو کشتی‌گیر هم سال گذشته زیر ۲۰ سال بوده و می‌توانستند به تیم ملی جوانان نیز کمک کنند، اما هر دو در چرخه بزرگسالان ماندند و مسیر متفاوتی را طی کردند.

سعید اسماعیلی در فینال جام تختی سال گذشته در کشتی یک‌طرفه و بی‌نقص، ۸-صفر دانیال سهرابی را برد و همان زمان گزینه حضور در بازی‌های آسیایی شد. بازی‌های آسیایی هانگژو در فاصله دو هفته بعد از مسابقات جهانی ۲۰۲۳ بلگراد قرار بود برگزار شود، از این رو کشتی‌گیرانی که وزن کم می‌کردند طبیعتا نمی‌توانستند شانس حضور در دو مسابقه متوالی و با فاصله کم را داشته باشند.

دانیال سهرابی که به استثنای فینال جام تختی و شکست سنگین مقابل اسماعیلی، سال خوبی را سپری کرده بود، کار را به جایی رساند که کادرفنی تیم ملی بین او و سجاد ایمن‌طلب (نفر اول چرخه ۷۲ کیلوگرم) مسابقه انتخابی بدهد که این مبارزه را به سود خود تمام کرد و در بلگراد در یک وزن بالاتر روی تشک رفت.

دانیال در کشتی برابر و سختی، مغلوب علی ارسلان کشتی‌گیر ایرانی‌الاصل تیم ملی صربستان شد و باتوجه به شکست ارسلان در مبارزه بعدی، او هم از دور رقابت‌ها کنار رفت. با این وجود اتفاقی رخ داد که سهرابی به هانگژو هم اعزام شد، درحالیکه قرار بود سعید اسماعیلی به این مسابقه برود.

محمدرضا گرایی در مسابقات جهانی بلگراد با مدال برنزش سهمیه المپیک را گرفت، همانجا به کادرفنی تیم ملی خبر رسید که سعید اسماعیلی به دلیل پرنکردن برگه معافیت دارویی، دچارمشکل شده و نمی‌تواند در بازی‌های آسیایی شرکت کند؛ بنابراین اسماعیلی با محرومیت مواجه شد و دانیال سهرابی این بار در ۶۷ کیلوگرم نماینده تیم ملی فرنگی در بازی‌های آسیایی شد و به مدال برنز رقابت‌ها رسید.

اسماعیلی اولین محروم کشتی فرنگی در سال ۱۴۰۲ بود که البته کار به همین جا ختم نشد و این رشته دو محرومیت دیگر را هم تجربه کرد.

محرومیت بعدی، مربوط به کاپیتان تیم ملی فرنگی بود. محمدعلی گرایی درحالیکه خودش از دور رقابت‌ها حذف شده بود، در مبارزه حساس برادرش با حریف ژاپنی، بطری آب را به تشک پرتاب کرد و علاوه بر تاوانی که در خود بلگراد داد و جریمه‌ای که آنجا پرداخت کرد، در ادامه نیز از سوی اتحادیه جهانی تعلیق و سپس با محرومیت یک ساله مواجه شد.

محمدعلی گرایی در این سال‌ها مدعی اصلی و نفر اول وزن ۷۷ کیلوگرم ایران بوده است.

محرومیت سوم، مربوط محمدرضا مختاری بود. نفر سوم وزن ۷۷ کیلوگرم مسابقات قهرمانی کشور که با نظر کادرفنی تیم ملی همراه با امین کاویانی‌نژاد، امیر عبدی و علی اسکو به تورنمنت وهبی‌امره ترکیه اعزام شد.

او می‌توانست اکنون ملی‌پوش آسیایی یا گزینشی ایران باشد، اما به دلیل درگیری با حریف ترکش در تورنمنت ترکیه، علاوه بر آنکه از سوی میزبان دیسکالیفه شد، از سوی فدراسیون کشتی ایران نیز با تعلیق مواجه شد.

به این ترتیب مختاری شانس حضور در مسابقات بیشکک را به کل از دست داد و حتی اگر از سوی اتحادیه جهانی با محرومیت مواجه نشود، تعلیق او از سوی فدراسیون کشتی به محرومیت تبدیل خواهد شد و قطع به یقین مسابقات سال ۲۰۲۴ را به کل از دست داده است. چراکه امین کاویانی‌نژاد در این وزن به گزینشی آسیایی می‌رود و عبدی به قهرمانی آسیا و اگر کاویانی‌نژاد سهمیه نگیرد، احتمالا علی گرایی به مسابقه گزینشی بعدی اعزام می‌شود و به این ترتیب دیگر نمی‌شود شانسی برای بازگشت مختاری به چرخه قائل شد.

از بین سه محروم کشتی فرنگی در سال ۱۴۰۲، محرومیت سعید اسماعیلی ابتدای بهمن ماه تمام شد و به چرخه بازگشت. او که از آمادگی بسیار خوبی برخوردار است، در ۶۷ کیلوگرم به قهرمانی آسیا می‌رود و اگر آنجا طلا بگیرد، احتمالا به مسابقه انتخابی با محمدرضا گرایی خواهد رسید.

محرومیت یک ساله محمدعلی گرایی از سوی اتحادیه جهانی هم به ۶ ماه کاهش پیدا کرد و چند روز دیگر محرومیت او به پایان خواهد رسید، اما محمدرضا مختاری باید منتظر تشکیل جلسه دوباره کمیته انضباطی باشد تا حکم خود را دریافت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت تیم کشتی فرنگی امیدوارکننده است/ المپیک برای همه سخت است
  • کشتی فرنگی در سال 1402| تغییرات اجباری و هت تریک محرومیت در کشتی فرنگی!
  • درگذشت محمد توکل در ماه پایانی سال ۱۴۰۲؛ آن‌هایی که از دست دادیم
  • مهم ترین خبرهای ورزشی فارس
  • نایب قهرمانی مریم طوسی در دوومیدانی آفریقای جنوبی
  • نایب قهرمانی مریم طوسی در آفریقای جنوبی
  • کشتی گیر 57 کیلوی ایران سخت ترین مسیر را برای المپیکی شدن دارد
  • پینگ پنگ باز ایران نایب قهرمان کانتندر جهانی لبنان شد
  • ستاره کشتی فرنگی اردوی تیم ملی را ترک کرد!
  • ترکیب کاملا روس بحرین برای مسابقات کشتی قهرمانی آسیا/قهرمان جهان به بیشکک می‌آید