Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مقام‌های کره جنوبی اعلام کردند، ۹۱ بیمار که آزمایش اولیه آنها منفی تشخیص داده شده و قرار بود از بیمارستان مرخص شوند، پس از آزمایش دوم، ابتلا به ویروس کرونا در آنها مورد تائید قرار گرفت.

«جیونگ ایون کیونگ» مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در کره‌جنوبی گفت: ممکن است ویروس دوباره فعال شده باشد، به جای اینکه بیماران دوباره مبتلا شده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال، سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای اعلام کرد، ما از گزارش‌های مربوط به منفی بودن نتیجه آزمایش نخست افراد و مثبت شدن آزمایش دوم مطلعیم.

این سازمان افزود: با کارشناسان خود ارتباط نزدیکی داریم و برای دستیابی به اطلاعات بیشتر در مورد این افراد، سخت تلاش می کنیم.

براساس این بیانیه، بسیار مهم است که اطمینان حاصل شود وقتی نمونه‌هایی برای آزمایش روی افراد مظنون جمع‌آوری می‌شود، مراحل بعدی به درستی انجام شود.

براساس دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت در مورد مدیریت بالینی، بیمار می‌تواند پس از دو نتیجه منفی پی در پی در یک مورد بهبود یافته بالینی، دستکم ۲۴ ساعت بعد از بیمارستان مرخص شود.

طبق مطالعات انجام شده، حدود دو هفته از زمان شروع علائم تا بهبود بالینی بیماران مبتلا به سطح خفیف بیماری کووید-۱۹ باقی است.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد، می‌دانیم که برخی بیماران در واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) پس از بهبودی بالینی، مثبت هستند، اما باید نمونه های سیستماتیک از بیماران بهبود یافته جمع آوری شود تا بتوان به مدت زمان زنده ماندن ویروس پی برد.

مقام‌های کره جنوبی با اعلام نامشخص بودن علت این فرآیند، یادآور شدند که بررسی‌های همه‌گیرشناسی در حال انجام است.

سازمان جهانی بهداشت نیز تاکید کرد، از آنجا که کووید-۱۹، یک بیماری جدید است، به اطلاعات همه‌گیرشناسی بیشتری برای ترسیم نتایج شیوه عملکرد ویروس نیاز داریم.

تاکنون بیش از یک میلیون و ۷۱۰ هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده‌اند. از این تعداد افزون بر ۳۸۲ هزار نفر بهبود یافته و ۱۰۳ هزار و ۵۰۰ نفر فوت کرده‌اند.

منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا بهداشت جهانی سازمان جهانی بهداشت کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۱۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد

قائم مقام کانون هموفیلی استان کرمانشاه گفت: ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه از خدمات درمانی و دارویی بهره‌مند می‌شوند. - اخبار استانها -

ارسلان مفردنصرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه به 255 بیمار مبتلا به هموفیلی خدمات درمانی ارائه می‌شود اظهار داشت: امروز روز جهانی حمایت از بیماران هموفیلی نامگذاری شده است. 

وی عنوان کرد: کارزاری با عنوان حمایت از بیماران هموفیلی در سراسر جهان برقرار شده و به صورت نمادین هر یک از آثار تاریخی و نمادهای شهری به نشانه قرمزی خون نورافشانی قرمز می‌‌شوند. این اقدام به این منظور است که توجه و آگاهی خیران و بخش خصوصی جلب شود و در جوامع شهری اطلاع‌رسانی شود.

قائم مقام کانون هموفیلی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه مرکز جامع بیماران خاص استان، خدمات ویژه‌ای را به بیماران خاص از جمله بیماران هموفیلی ارائه می‌کند افزود: همکاری خوب انجمن بیماران هموفیلی با واحد بیماری‌های خاص موجب هماهنگی و برنامه‌ریزی مناسب برای ارائه خدمات بهتر به این افراد شده است. 

یادآور می‌شود، بیماری هموفیلی یک اختلال ارثی نادر است که طی آن خون به‌طور طبیعی لخته نمی‌شود، زیرا در این بیماری خون فاقد پروتئین‌های کافی برای لخته شدن است. فاکتورهای انعقادی با کمک پلاکت‌ها باعث جلوگیری از خونریزی در محل آسیب می‌شوند. بیماران هموفیل پس از یک آسیب ممکن است برای مدت طولانی‌تری نسبت به حالت معمول خونریزی داشته باشند؛ در کشور بیش از 12 هزار نفر است. 

خونریزی غیرقابل توضیح و بیش‌ از حد در اثر بریدگی یا آسیب، یا بعد از عمل جراحی یا دندان‌پزشکی، کبودی‌های متعدد بزرگ یا عمیق، خونریزی غیرمعمول پس از واکسیناسیون مانند خون دماغ شدن ناگهانی، درد، تورم یا خشکی مفاصل و درد هنگام حرکت مفاصل، وجود خون در ادرار یا مدفوع، خونریزی از بینی بدون علت شناخته‌شده و تحریک‌پذیری غیرقابل توضیح در نوزادان از جمله علائم بیماری هموفیلی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • آزمایشگاه دکتر صالحی؛ بهترین آزمایشگاه خون در شیراز
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین
  • ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد