Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: مجموعه کارشناسان رسمی دادگستری، کمک‌کار خوبی برای دستگاه قضایی در تحقق و اجرای عدالت خواهد بود و این مهمترین رسالت و وظیفه این مجموعه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، ناصر عتباتی عصر امروز در جمع اعضای جدید هیأت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان اردبیل با اشاره به پیچیدگی‌های دنیای امروز و افزایش مراودات اجتماعی اظهار کرد: گسترش ارتباطات باعث شده تا جرایم هم از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار باشند و لذا رسیدگی به پرونده‌ها نیاز به تخصص بیشتر پیدا کرده است که در این میان مجموعه کارشناسان رسمی دادگستری کمک‌کار خوبی برای دستگاه قضایی در تحقق و اجرای عدالت خواهد بود و این مهمترین رسالت و وظیفه این مجموعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از اعضای سابق هیأت مدیره این کانون افزود: اعضای جدید هیأت مدیره باید با نظارت، مدیریت، و مراقبت‌های دقیق و مستمر بتوانند در انجام رسالت‌های خطیر مجموعه گام‌های موثرتری را بردارند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به ارتباط مستقیم این مجموعه با دستگاه قضایی تصریح کرد: اگر امورات در این مجموعه به نحو مطلوبی پیش رود، مسلماً دستگاه قضایی نیز در انجام خدمت‌رسانی به مردم بیش از پیش موفق خواهد بود.

عتباتی ادامه داد: با توجه به دغدغه‌های رئیس قوه قضاییه و مدیران دستگاه قضایی استان، انجام وظایف و رسالت‌ها بدون اعمال هیچ‌گونه تبعیض و اغماضی اهمیت دارد.

وی با اشاره به لزوم نظارت بر زیرمجموعه‌ها گفت: مسلماً انجام امورات در دستگاه قضایی، موسسات و نهادهای وابسته به آن از اهمیت خاصی برخوردار است چرا که هرگونه کوتاهی و نقص در انجام خدمت از سوی یک نفر یا یک واحد، به کل سیستم تعمیم داده می‌شود، لذا این امر بر این حساسیت را به دنبال می آورد تا مدیران و مسئولان با  اتخاذ رویکرد پیشگیرانه، نظارت‌های دقیق‌تر و مداومی را برای پیشگیری از هرگونه موارد تخلف احتمالی در دستور کار خود داشته باشند.

رییس کل دادگستری استان اردبیل بیان کرد: ارائه نظرات کارشناسی به محاکم در اسرع وقت و همراه با دقت لازم در آن، از دیگر موارد مهم و مورد تأکید است.

انتهای پیام/۳۴۶۳/۸۱۷

منبع: فارس

کلیدواژه: عدالت استان اردبیل دستگاه قضایی دادگستری کانون کارشناسان قوه قضاییه عتباتی فارس اردبیل دادگستری استان اردبیل دستگاه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۱۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر

معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امیرمیجانی معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان در نشست با رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: طی یکسال گذشته به ۲۰ شعبه محاکم تجدیدنظر استان کرمان ۴۱ هزار ۲۷۷ پرونده وارد شده است و در مقابل قضات در مجموع ۴۱ هزار و ۳۹۹ فقره پرونده را مورد رسیدگی قرار داده اند و که این آمار حاکی از آن است که خروجی پرونده‌ها بیش از پرونده‌های وارده بوده است.

او اظهار داشت: علیرغم حجم پرونده‌های زیاد در دادگاه تجدیدنظر، قضات تجدیدنظر تلاش‌های قابل توجهی در جهت رسیدگی به پرونده‌ها انجام داده اند.

 
وی با بیان این مطلب که متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر ۸۴ روز است، تصریح کرد: بایستی قضات اوقات رسیدگی را بدون دلیل به زمان‌های بعد موکول نکنند و رسیدگی در اسرع وقت انجام شود و همچنین لازم است رسیدگی سریع به پرونده‌های مراجعین به همراه اتقان آرا مدنظر قرار گیرد.

این مقام قضائی از قضات درخواست کرد: که متناسب سازی جرم با مجازات را در احکام خود درنظر بگیرند و در سال پیش رو کاهش برنامه‌های معوق و پرونده‌های مسن، ساماندهی پرونده‌های کثیرالشاکی، کاهش صدور قرار‌های شکلی و ساماندهی نحوه ارجاع به کارشناس از اولویت‌های دادگاه‌های تجدیدنظر استان کرمان می‌باشد.

سپس رییس کل دادگستری استان کرمان اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه‌ها اعمال خرد جمعی و تلاش مستمر در اجرای بهینه سند و دستیابی به رفع چالش‌ها در اجرای ماموریت‌های دادگستری استان کرمان است.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، اظهار داشت: آمار و شواهد حاکی از عملکرد مثبت شعب تجدیدنظر استان طی یکسال اخیر است.

او گفت: قضات باید ضمن حفظ استقلال قضایی خود در رسیدگی به پرونده‌ها و صدور آراء به اجرای دستور العمل‌ها و برنامه‌های ستادی قوه قضاییه که در جهت نیل به نتایج اجرای سند تحول قوه قضاییه ارائه می‌شود عنایت و توجه ویژه‌ای داشته باشند.

دیگر خبرها

  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • رئیس دادگستری مازندران به متعرضین منابع طبیعی هشدار داد
  • تداوم طرح نور با جدیت
  • طرح نور با جدیت ادامه می‌یابد
  • همه دستگاه ها در کنار یکدیگر باید مجری عدالت باشند
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • اجرای سند تحول قضایی در مازندران
  • بازشدن گره های کور چنددهه ای استان گلستان با اهتمام دستگاه قضایی 
  • راه اندازی شعبه ویژه قضایی رسانه‌ها درگیلان
  • در حوزه امنیت هیچگونه مماشاتی وجود ندارد