Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@22:46:15 GMT

بحران کرونا با همکاری مشترک کشورها حل خواهد شد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۲۲۸۰

بحران کرونا با همکاری مشترک کشورها حل خواهد شد

«ژان‌کلود یونکر» رئیس‌پیشین کمیسیون‌ اروپا گفت، کشورها تنها با همکاری یکدیگر قادر به پشت سرگذاشتن بحران کرونا خواهند بود.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «ژان کلود یونکر» سیاستمدار باتجربه اروپایی روز شنبه در گفت‌وگو با نشریه "استاندارد" اتریش با تایید سخنان «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان مبنی بر این‌که جهان با بدترین بحران از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون مواجه است گفت، این بحران با سلامتی، زندگی و یا مرگ افراد در ارتباط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین وضعیت این بیماری در مقایسه با بحران‌های قبلی ابعاد گوناگونی داشته و کاملاً متفاوت است.

وی افزود: با این حال نباید فراموش کرد که بخشی از بحران‌های پیشین مانند مسئله پناهندگان، مشکلات مالی و کسر بودجه کشورها و بحران آب و هوا همچنان باقی است.

رییس پیشین کمیسیون اروپا با تاکید بر لزوم همکاری تمامی کشورها برای حل بحران کرونا یادآور شد: اتحادیه اروپا ابزارهای لازم برای غلبه بر بحران را دارد. با این حال اگر نتواند به خوبی به مشکلات توجه کند، آنگونه که برخی متأسفانه انجام داده‌اند، ناتوان خواهد بود.

به گفته یونکر، اگر همه سعی کنند به تنهایی با این بحران مقابله کنند، قدرتی نخواهند داشت. برخی در ابتدای شیوع این بیماری تلاش کردند که با روش‌های ملی کووید ۱۹ را در کشور خود کنترل کنند، از این رو  اتحادیه اروپا قدرت خود را در زمینه سیاست‌های بهداشتی از دست داده است.

وی معتقد است که در سراسر اروپا اعتقادی بر حل بحران از طریق صندوق‌های ملی وجود ندارد و به زودی کشورها به حل مسئله در سطح اتحادیه اروپا متوسل می‌شوند.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: رکود اقتصادی ناشی از این بحران و نیز عواقب آن بسیار سنگین خواهد بود. بنابر این رفع این مشکلات نیازمند زمان و تلاش مشترک است.

یونکر تصریح کرد، اگر هر کشور اروپایی با این تصور که بخواهد در گوشه‌ای مشکل خود را به تنهایی حل کند، این روش بر روح اروپایی خطر دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در جهان همکاری مشترک کشورها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۲۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • احمدیان: مشکل بزرگ‌تر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند