Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: برای جهش تولیدی نباید رویه عادی را پیش گرفت. ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۴ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ولی ملکی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: برای تحقق شعار سال، جهش تولیدی نباید رویه عادی را پیش گرفت بلکه باید تولید را در محور امور قرار داد مانند توجه بیشتر به دانش بنیان‌ها یا بعضی کالاهایی که ما به عنوان کشورِ دارای آن منابع هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه فرایند تصمیم‌گیری در کشور طولانی است و بدیهی است، افزود: متولیان و مسئولان در امور اقتصادی، سیاسی و فرهنگی برای رسیدن به هدف تعیین شده از سوی رهبر انقلاب، استراتژی و راه‌های رسیدن به این هدف را تعریف و تبیین می‌کنند که برای جهش تولید باید تصمیم گیری‌ها سریع و جهادی صورت گیرد.

منتخب اصفهان در مجلس یازدهم: میزان جهش تولید برای هر واحد تولیدی مشخص و سپس مطالبه‌گری شودسخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس : دولت در تحقق شعارهای اقتصادی خوب عمل نکرد / نیازمند "جهش تولید" هستیمکرمان| روزهای کرونایی کارگران در خط مقدم جهش تولید به روایت تصوی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: در سال گذشته برای رونق تولید اقداماتی همچون بالا‌بردن ظرفیت تولید واحدهایی که با رکود مواجه بودند و ایجاد تسهیلات لازم از سوی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای واحدهایی که معوقه داشتند و نیاز به تسهیلات در آنها دیده می شد، صورت گرفت و این امور سبب شد تا امروز از نظر تامین مواد اولیه و کالاهای اساسی احساس کمبود نداشته باشیم. 

خام‌فروشی ما را به جهش تولید نمی‌رساند

ملکی با تاکید بر‌اینکه خام‌فروشی ما را به جهش تولید نمی‌رساند، افزود: می‌توانیم با تغییر تکنولوژی، مواد معدنی استخراج شده را به کالاهای نهایی تبدیل کنیم، همچنین در صنایع پتروشیمی نیازمند اقدامات جهشی هستیم تا کالاهای نهایی تولید شود البته در این زمینه نیز اقداماتی صورت گرفته اما نیاز است که تلاش بیشتر داشته باشیم تا به اهداف مورد نظرمان برسیم. 

وی با اشاره به تشکیل پنجره واحد برای بهبود وضعیت تولیدکنندگان از سوی استانداران گفت: هرچند اقداماتی از سوی تصمیم گیران صورت گرفت اما متاسفانه در این زمینه نیز به نتیجه مورد‌نظر دست نیافتیم. دستگاه‌های نظارتی باید بر اقدامات تصمیم‌گیران و بدنه کارشناسی ادارات و بانک‌ها به صورت مداوم توجه کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یکی از موانع موجود بر سر راه جهش تولید را وجود مشکلات و ضعف‌هایی در بدنه کارشناسی در ادارات و بانک‌ها و متولیانی که منابع مالی را در اختیار دارند و هدایت می‌کنند، دانست و گفت: متاسفانه فساد در بدنه ریشه دوانده و این مسئله باید برطرف شود و هم‌اکنون سنگ‌اندازی‌های زیادی برای تولیدکنندگان از سوی این بدنه به وجود می‌آید که برای مثال پروژه‌های تولیدی آن‌ها دیگر توجیه اقتصادی پیدا نمی‌کند و بنابراین از ادامه راه ناامید می‌شوند.

ملکی افزود: ما در بعد تکنولوژی، تصمیم‌گیری، راه‌اندازی کارها و هماهنگی امور نیز نیازمند جهش تولید هستیم و این مسئله به جدیت دولت و تلاش مجلس بر می‌گردد.

انتهای‌پیام/131/ ز

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون صنایع و معادن مجلس جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۲۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی،سیاست حمایت دولت از تولید را سبب تمجید رهبر انقلاب از دولتمردان و خوب شدن حال کارگران عنوان کرد و گفت: دولت با ابتکار عمل خود بیش از ۸ هزار واحد و کارخانه تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل را به چرخه تولید بازگرداند.

ذبیح الله اعظمی ساردویی در گفت و گو با ایرنا درباره فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران و اشاره ایشان به احیای هزاران کارگاه تعطیل‌شده یا نیمه تعطیل از سوی دولت سیزدهم گفت: یکی از اولویت‌های دولت از همان ابتدا، حمایت از مردم در تمام بخش‌ها بود که در عمل آنرا اثبات کرد تا حال کارگران در این دولت خوب شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: در دولت گذشته به دلیل شرایط تحریمی، کرونا و ضعف مدیریتی، بیشتر کارگاه‌های تولیدی و حتی کارخانه‌های مهم تعطیل شدند اما دولت سیزدهم با ابتکار عملی که مسوولان آن تعریف کردند، بیش از ۸ هزار واحد و کارخانه تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل را به چرخه تولید بازگرداند و در عمل بسیاری از کارگرانی که بیکار شده بودند به اشتغال قبلی خود بازگشته و همچنین ۱۹۱ هزار شغل جدید ایجاد شد.

ساردویی با بیان اینکه توجه دولت به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان به رونق اقتصاد کمک شایانی کرد، یادآور شد: ۵ هزار شرکت دانش بنیان در ابتدای دولت سیزدهم فعالیت می‌کردند که این رقم در ۲ سال گذشته با عملکرد و حمایت دولت به بیش از ۱۰ هزار واحد رسید که نشان دهنده رویکرد دولت در جهش تولید و توجه به بخش خصوصی است

وی با اشاره به بازدید که از کارخانه تراکتورسازی تبریز انجام داد، تصریح کرد: طبق آماری که در این بازدید انجام شد، تولیدات این کارخانه نسبت به سال‌های ۹۸ تا ۱۴۰۰ در قطعات مختلف چندبرابر افزایش یافته که گویای این واقعیت است که رشد تولید در ۲ سال اخیر برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب محقق شده است.

نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی درباره اینکه چگونه می‌توان از امکانات و ظرفیت مجلس برای تحقق فرمایشات رهبری استفاده کرد، توضیح داد: مجلس یازدهم در چهار سال گذشته قانون‌های مهمی مانند قانون جهش تولید دانش بنیان، قانون مالیات بر عایدی سرمایه، قانون اصلاح موادی از قانون مالیات‌های مستقیم، قانون جهش تولید مسکن و دیگر قوانین مرتبط با مردم و تولید را مصوب کرد و مجلس دوازدهم باید این مسیر را ادامه دهد و دولت نیز با اجرای قوانین مهم، در راستای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب گام بردارد.

ساردویی با بیان اینکه مردم در ۴۵ سال گذشته ثابت کردند هرجا به میدان آمدند موجب موفقیت شد، تصریح کرد: انقلاب، جنگ تحمیلی، حضور در صحنه‌ها در بزنگاه‌های تاریخی از جمله جلوه‌های مهم حضور مردم در میدان است که این حضور همیشه به طعم شیرین موفقیت و پیروزی ختم شده است و در این مقطع هم باید کار را به مردم سپرد که قطعا نتیجه خواهد داد.

وی با بیان اینکه تثبیت نرخ ارز و مشارکت بانک‌ها در تولید، منویات رهبر معظم انقلاب برای رشد و توسعه کشور با مشارکت مردم را محقق خواهد کرد، گفت: برای اینکه این روند رو به رشد در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه داشته باشد، ضروری است بانک‌ها از تولیدکنندگان حمایت فعال داشته و تسهیلات لازم را به آنها پرداخت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
  • وزیر صمت: منتظر ابلاغ آیین نامه واردات خودرو هستیم