Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: ظرفیت "خیران" و "صنایع" در استان مرکزی برای طرح کمک مؤمنانه به کار گرفته شود. ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۵ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی شامگاه شنبه در نشست تصمصیم‌گیری چگونگی توزیع کمک‌های مؤمنانه به خانواده‌های درگیر ویروس کرونا در استان مرکزی که با حضور استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در بیت امام جمعه اراک برگزار شد، با اشاره به ضرورت فعالیت ادارات استان مرکزی در راستای منویات رهبرمعظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: همه سازمان‌ها، ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی باید از تمامی توان و ظرفیت خود در راستای کمک مومنانه که از تاکیدات مهم و ارزنده مقام معظم رهبری است، استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بخشی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا از اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر جامعه ما هستند که ابتلا به این بیماری معیشت این قشر را با مشکلات و چالش جدی روبرو ساخته، بنابراین باید حمایت و کمک مؤمنانه به ابن قشر در دستور کار قرار گیرد و بتوان باری از دوش این قشر برداریم. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: یکی از مهمترین بخش‌های تحقق کمک مومنانه بهره گیری از همکاری خیرانی است که تا به امروز نقشی ارزنده در عصره‌های مختلف داشته‌اند بنابراین می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی با تشریخ هدف کمک مؤمنانه به اقشار آسیب‌پذید جامعه برای جامعه خیر استان، نسبت به جذب مشارکت حداکثری این قشر تلاش کنند. 

سردار یزدی خبرداد: تشکیل ستاد رزمایش کمک مومنانه در تمامی نواحی سپاه تهرانسپاه چهارمحال و بختیاری در خط مقدم رزمایش « کمک مومنانه» قرار داردفرمانده سپاه کردستان: رزمایش سراسری کمک مومنانه ‌در کردستان آغاز شد

دری نجف‌آبادی بر ضرورت مشارکت صنایع استان مرکزی در این امر مهم تاکید کرد و گفت: استان مرکزی پایتخت صنعتی کشور بوده که صنایع بزرگ مادر و تخصصی بزرگی در آن درحال فعالیت هستند، بنابراین باید بر اساس انجام مسئولیت اجتماعی خود در این طرح خداپسندانه شرکت کنند و در این موضوع مهم به طور جدی و پررنگ مشارکت داشته باشند. 

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: سازمان‌های اجرایی به ویژه نهادهای خدماتی و دانشگاه علوم پزشکی باید درخصوص شناسایی خانواده‌های آسیب‌پذیر وارد عمل شده و کمک‌ها با سازوکاری منطقی به دست نیازمندان واقعی برسد.

وی ادامه داد: در این راستا، براساس برنامه‌ریزی انجام گرفته توزیع یکصد هزار بسته معیشتی بین خانواده‌هایی که در استان مرکزی درگیر بیماری کرونا، هستند با مشارکت تمامی سازمان‌ها و ادارات اجرایی هدف‌گذاری شد. 

انتهای پیام/711/ی

R7980/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی استان مرکزی کمک مؤمنانه کمک مومنانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی از تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از خروجی تصفیه‌خانه‌های این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی، حشمت الله عباسی با بیان اینکه در حال حاضر میزان تولید پساب در استان مرکزی ۵۰ میلیون متر مکعب در سال است، اظهار کرد: این مقدار فرصتی ارزنده در زمینه بازچرخانی آب در صنایع استان به شمار می‌رود.

وی افزود: موضوع استفاده از پساب در سال‌های اخیر در کشور مورد توجه قرارگرفته و نقطه عطف آن موضوع بازچرخانی پساب در لایحه بودجه است که مورد تاکید قرار گرفته است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ادامه داد: با پیگیری‌های دولت و وزارتخانه این مهم در دستور کار قرار گرفت و در ماه گذشته از دو قرارداد با موضوع سرمایه گذاری صنعت در این بخش رونمایی شد.

عباسی با اشاره به انعقاد قرار داد واگذاری پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب شهرهای شازند و آستانه و مهاجران به صنایع استان اضافه کرد: این پروژه با سرمایه گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریال شامل تکمیل تأسیسات فاضلاب دو شهر شازند و آستانه و انتقال و بازچرخانی پساب فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب مهاجران است.

وی تصریح کرد: شرکت پتروشیمی شازند در پروژه بازچرخانی پساب، ٥٦کیلومتر اصلاح شبکه فاضلاب، ٤٦کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب و اصلاح ۳۴۴۳ فقره انشعاب فاضلاب و ساخت تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ٩٤٩٠متر مکعب در شبانه روز در شهر مهاجران و پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند نیز با اجرای ٤٨کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب، برنامه‌ریزی و نصب ١٠هزار انشعاب فاضلاب و با همکاری مشترکین هر دو شهر و تکمیل تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ٧٢٠٠متر مکعب در شبانه روز در شهرهای شازند و آستانه را در دستور کار خود دارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی آزاد کردن آب شرب از صنایع بزرگ استان را یکی از مهم‌ترین مزایای این طرح عنوان کرد و ادامه داد: با انتقال آب شرب صنایع به شهرهای مجاور مشکل کم آبی کاهش پیدا خواهد کرد.

عباسی اضافه کرد: عملیات تصفیه فاضلاب شامل تصفیه فیزیکی، تصفیه بیولوژیکی و تصفیه شیمایی است که با فرآیندهای مختلف انجام می‌شود.

وی گفت: به منظور حصول اطمینان از رعایت حدود ابلاغی در استاندارها، پایش های دوره‌ای و مستمر کیفی پساب خروجی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اشاره به کاهش بارندگی و تنش‌های آبی پیش روی استان در تابستان، افزود: با جابه‌جایی تخصیص آب مصرفی صنایع استان با پساب و استفاده از این آب در بخش شرب، پایداری شبکه آب شرب شهری استان تضمین می‌شود.

کد خبر 746981

دیگر خبرها

  • بستر مشارکت در تصمیم‌گیری‌ها برای خیران فراهم شود
  • مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد
  • شروع هفته کار و کارگر با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • شهر خلاق، فرصتی برای مشارکت مردم
  • عملیات اجرایی کمربند جنوبی خط انتقال آب به اراک
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • آغاز عملیات اجرایی فاز ‌سوم طرح آبرسانی رینگ جنوبی اراک