Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@23:26:37 GMT

تشریح آخرین وضعیت مرزهای اقتصادی کشور

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۸۹۸۳

تشریح آخرین وضعیت مرزهای اقتصادی کشور

سخنگوی گمرک وضعیت تجارت خارجی ایران با کشور مختلف را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «سیدروح الله لطیفی» گفت: وضعیت تجارت خارجی ایران با کشور عراق از طریق مرزهای اقلیم کردستان (مرزهای باشماق وپرویز خان) برقرار است. البته برخی مرزهای زمینی وبا اهمیت مانند مرز مهران هنوز بازگشایی نشده که به نظر می رسد  بر اساس تصمیم دولت عراق به دلیل برخی نگرانی ها ی مرتبط با شیوع ویروس کرونا این تصمیم تا پایان فروردین ماه ادامه دار خواهد بود و امیدواریم از ابتدای اردیبهشت همه مرزهای عراق بازگشایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک افزود: تجارت و تبادل کالا با ترکیه از مسیر ریلی گمرک رازی برقرار است و بزودی نیز بازارچه مرزی ساری سو فعال می شود و رایزنی ها برای بازگشایی مرز بازرگان و از سرگیری صادرات به صورت زمینی در بالاترین سطح در حال انجام است.

سخنگوی گمرک گفت: تجارت خارجی ایران با روسیه از مسیر دریایی، ریلی و جاده ای ادامه دارد. وی در ادامه افزود: وضعیت مرزهای تجاری ایران با ارمنستان ف به شرایط مطلوب نزدیک می شود و فعالیت در مرز نوردوز از هفته گذشته آغاز شده و نسبت به یکماه گذشته تغییر محسوسی را شاهد بودیم. ضمن آنکه مسیر ترانزیتی کالاهای ارمنستان به کردستان عراق از طریق مرز باشماق در مریوان مجددا فعال شده است.

لطیفی اشاره داشت که فعالیت بازرگانی و تجاری ایران و آذر بایجان از طریق زمینی، ریلی و دریایی برقرار است. ضمن آنکه ترانزیت کالاهای صادراتی ایران به روسیه نیز با تشریفات خاصی در جریان است.

همچنین لطیفی گفت: در خصوص وضعیت مرزی ایران با ترکمنستان باید گفت با وجود صادرات ۸۱ واگن کالا از نیمه اسفند ماه سال گذشته از طریق مرز لطف آباد و فعالیت نسبی خط ریلی در سرخس، مرزهای زمینی ایران با ترکمنستان همچنان بسته است و فعالیت تجاری محدود است.

وی با اشاره به وضعیت عادی تجارت بین ایران و افغانستان ادامه داد: مرزهای ماهیرود، میلک و دوغارون فعال هستند و تجارت ایران و افغانستان با وجود برخی مشکلات در مرز ماهیرود به دلیل هجوم گسترده ملخ در جریان است؛ البته در مرز دوغارون در حوزه مسافری، صرفا خروج مسافر صورت می گیرد.

سخنگوی گمرک افزود:‌ تجارت کشور با امارات متحده عربی و قطر از طریق شناورهای تجاری کانتینری بزرگ یا فلزی یخچالدار برقرار است. ضمن آنکه خط کشتیرانی از مبدا بندرعباس نیز فعالیت تجاری ایران و عمان را به صورت مستقیم برای انتقال موادغذایی، میوه و سبزیجات راه اندازی شده است

لطیفی در پایان گفت: بنادر جنوبی کشور شامل، بنادر امام خمینی (ره)، شهید رجایی، شهید باهنر، چابهار، خارک، دیر، پارس جنوبی، کنگان، بوشهر، قشم وکیش با حداکثر توان خود فعال هستند و سیر تجارت خارجی کشور از این طریق در جریان است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مرزهای اقتصادی گمرکات گمرک تجارت خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۸۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند

معاون سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بیش از ۳۰ کشور آفریقایی از اتحادیه آفریقا در اجلاس همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا حضور می یابند. - اخبار اقتصادی -

 محمد صادق قنادزاده معاون ارتقا کسب و کارهای بین المللی سازمان توسعه تجارت در نشست خبری اجلاس همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا اظهارداشت: ایران و کشورهای آفریقایی از ظرفیت  یکدیگر برای همکاری‌های اقتصادی مطلع نیستند بنابراین برگزاری این اجلاس همزمان با نمایشگاه توانمندی های صادراتی در برای شناخت زمینه های تجاری طرفین است.

وی افزود: باکشور های آفریقایی  میتوان در زمینه های مختلف از جمله کشاورزی، کشت فراسرزمینی، واردات مواد اولیه تولید و غیره می توان همکاری مختلفی داشت.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: با توجه به تخصص ایران در زمینه نفت، گاز و پتروشیمی چند گروه از قاره آفریقا  برای مذاکرات تخصصی در این حوزه هابه ایران می آیند.

وی تصریح کرد:  در مساله زیر ساخت های بانکی با آفریقا هم یک کارگروه تخصصی تشکیل شده است برای حوزه خدمات مالی و بانکی طراحی شده است.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بیش از 30 کشور آفریقایی از اتحادیه آفریقا در اجلاس همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا حضور می یابند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • ورود ماشین‌ های ایرانی به آذربایجان محدود شد/​ مرزهای مسافری هنوز بسته است
  • اتصال ریلی چین و ویتنام از طریق دو خط سریع السیر تا سال ۲۰۳۰
  • چشم‌انداز تجارت یک میلیارد دلاری ایران و ازبکستان
  • هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری روابط تجاری ایران و پاکستان