Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@11:54:49 GMT

کرونا و بحران بی خانمانی در آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۴۳۱۷

کرونا و بحران بی خانمانی در آمریکا

خبرگزاری میزان- شیوع ویروس کرونا در آمریکا و تبدیل شدن آن به یک بحران، باعث شده تا معضل بی خانمانی در این کشور بیش از پیش تشدید شود. تاریخ انتشار: 17:36 - 24 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۲۰۰۴ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، ویروس کرونا پس از گذشت چند ماه به یک اپیدمی جهانی مبدل شده است.   آمریکا و قاره اروپا هم اکنون به دلیل آمار قابل توجه قربانیان و مبتلایان به کانون شیوع این ویروس تبدیل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بحران کرونا بخش‌های آسیب پذیر در جوامع مختلف را بیش از سایر گروه‌ ها تحت الشعاع خود قرار داده است.

برای مثال در آمریکا بحران بی خانمانی و کارتن خوابی یک معضل جدی به حساب می‌آید و در برخی از ایالت ها مانند نیویورک، افراد بی خانمان و بی سرپناه در چادر‌هایی مندرس و با وضعیتی بسیار اسفناک در کنار خیابان‌ ها درست در مقابل چشم همگان، روزگار سخت خود را سپری می‌کنند و  با بی توجهی دولت و مقام‌های فدرال رو به رو هستند.

اکنون بحران بی خانمانی و کارتن خوابی در نیویورک بیش از پیش، چهره‌ واقعی خود را در مقابل مقام  های فدرال به تصویر می‌ کشد.

گزارش‌ها حاکی از آن هستند در شهری که بیش از ۸.۴ میلیون نفر در آن زندگی می‌کنند، از هر ۱۲۵ ساکن شهر نیویورک یک نفر بی خانمان بوده و شب  را در خیابان‌ها سپری می‌کند.
این بدان معناست که در حدود ۷۰ هزار زن، مرد و کودک جمعیت بی خانمان‌های این کلان شهر آمریکا را تشکیل می‌دهند.    

این در حالی است که جمعیت بسیاری از افراد بی خانمان و کارتن خواب در اقامتگاه‌ ها و گرم خانه‌های موقت نیویورک زندگی می‌کنند.

آمار‌ها حاکی از آن هستند که به ازای هر فرد بی خانمانی که در کنار خیابان و یا در مترو زندگی می‌کند، ۱۷ بی خانمان در اقامتگاه‌ های موقت به سر می‌برند.         حتی شهروندان کلانشهر نیویورک روزانه افراد بی خانمان و کارتن خواب را می‌بینند که به ایستگاه‌های مترو پناه آوردند.

قیمت‌های سرسام آور اجاره خانه‌ها و افزایش ناچیز دستمزد‌ها باعث شده تا خانواده‌ های کم درآمد را در نیویورک به شدت تحت فشار قرار دهد.

نتایج نظرسنجی نشان می‌دهند که ۶۰ درصد از شهروندان این کلان شهر گفته اند که آنها برای تامین هزینه‌ های حداقل ۳ ماه و تامین غذا و پرداخت اجاره پس اندازی کافی ندارند.  
  این در حالی است که بر اساس آمار‌ها تقریباً ۲۰ درصد از ساکنان شهر نیویورک در حال حاضر زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

فقر کودکان این شهر را نیر به شدت تحت تاثیر خود قرار داده است.   طبق آمار‌های رسمی از هر ۳ فردی که در این شهر زیر خط فقر زندگی می‌کند، یک نفر کودک است.

به گزارش نیویورک پست، جدیدترین آمار‌ها نشان می‌دهد تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر از بی خانمان‌های شهر نیویورک به ویروس کرونا مبتلا شدند.   بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ نماد غرب وحشی
سازمان خدمات به افراد بی خانمان می‌گوید ۱۰۹ بی خانمان در نیویورک به ویروس «کرونا » مبتلا شدند که ۹۹ مورد از مبتلایان در اقامتگاه‌ های موقت زندگی می‌کردند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا افراد بی خانمان شهر نیویورک ویروس کرونا بی خانمانی آمار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟

آفتاب‌‌نیوز :

اعتراضات دانشجویی در ایالات متحده نسبت به جنگ در غزه طی هفته گذشته به نحوی تشدید شده و گسترش یافته است که گزارش‌ها از برپایی تحصن‌هایی در همین ارتباط در چندین دانشگاه از جمله کلمبیا، ییل و نیویورک حکایت دارد.

رویترز در گزارشی تفصیلی که به این موضوع اختصاص یافته همچین آورده است که پلیس برای دستگیری و بازداشت معترضان به محوطه چندین دانشگاه فراخوانده شده است.

معترضان چه خواسته‌هایی دارند؟

دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن‌ها روی داده است، خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، قطع کمک نظامی آمریکا به اسرائیل، پایان همکاری تحقیقاتی دانشگاه‌ها با تامین‌کنندگان سلاح و سایر شرکت‌هایی که از جنگ سود می‌برند، و عفو دانشجویان و اعضای هیئت علمی که به دلیل اعتراض به حمایت‌ها از اسرائیل، تنبیه یا اخراج شده‌اند.

معترضان چه کسانی هستند؟

این اعتراضات شماری از دانشجویان و اعضای هیئت علمی حامی فلسطین با پیشینه و سوابق مذهبی مختلف، از جمله یهودیان و مسلمانان را به سوی خود جلب کرده است. از جمله گروه‌های سازمان‌دهنده این اعتراضات می‌توان به «دانشجویان هوادار عدالت در فلسطین» و «صدای یهودی برای صلح» اشاره کرد.

در این تجمع‌ها و گردهم‌آیی‌های اعتراضی طیف وسیعی از آموزش‌های کوتاه‌مدت، دعا‌های بین مذهبی و اجرا‌های موسیقی از سوی شرکت کنندگان ارائه و عرضه می‌شودد.

با وجود اینکه برخی از دانشجویان یهودی در دانشگاه احساس ناامنی می‌کنند و می‌گویند از برخی شعار‌هایی با مضمون ضدیهودی عصبانی هستند، برگزارکنندگان به‌طور گسترده خشونت علیه گروهی دیگر از معترضان طرفدار اسرائیل را رد کرده‌اند.

واکنش مسئولان دانشگاه‌ها چه بوده است؟

مسئولان دانشگاه و نیرو‌های مامور برقراری نظم به شدت با این اعتراض‌ها برخورد کرده‌اند؛ به نحوی که تاکنون ده‌ها دانشجو در دانشگاه کلمبیا و کالج وابسته به آن تاکنون به دلیل شرکت در چنین تجمع‌هایی تعلیق شده‌اند.

بیش از ۱۰۰ معترض در کلمبیا دستگیر شده‌اند، جایی که مینوش شفیق، رئیس این دانشگاه، پس از شرح وقایع در یکی از کمیته‌های مجلس نمایندگان ایالات متحده، پلیس نیویورک را برای پاکسازی این موسسه آموزشی از حضور معترضان فراخواند.

رئیس دانشگاه کلمبیا در همین ارتباط مدعی شد که شرکت کنندگان در تجمع اعتراضی این دانشگاه قوانین وضع شده علیه تظاهرات غیرمجاز را نقض کرده اند.

طبق گفته مسئولان دانشگاه ییل، پلیس روز ۲۲ آوریل پس از آنکه به شرکت کنندگان در اجتماع اعتراضیِ این دانشگاه چندین بار فرصت داد تا محل را ترک کنند سرانجام بیش از ۶۰ معترض را دستگیر کرد.

اداره پلیس نیویورک اعلام کرد که ماموران در اواخر روز ۲۲ آوریل، ۱۲۰ نفر را در دانشگاه نیویورک دستگیر کردند.

مقامات دانشگاه گفتند که آن‌ها درخواست مداخله به پلیس دادند، زیرا معترضان پراکنده نشده و این شرایط مخل امنیت و آرامش بود.

تأثیر این اعتراضات بر امور جاری دانشگاه‌ها چه بوده است؟

دانشگاه کلمبیا پس از برگزاری مجازی تمام کلاس‌ها در ۲۲ آوریل اعلام کرد که اکثر دوره‌ها در بقیه ترم به صورت ترکیبی، با امکان حضور مجازی و حضوری ارائه خواهند شد.

مینوش شفیق، رئیس این دانشگاه در اظهاراتی تاکید کرد که به هیچ گروهی اجازه نخواهد داد مراسم فارغ‌التحصیلی را مختل کند.

دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا پس از تحصن دانشجویان در یک ساختمان اداری و درخواست افشای تمام روابط و مراودات مالی با اسرائیل و قطع روابط با دانشگاه‌های اسرائیلی، کلاس‌های حضوری را تا ۲۴ آوریل لغو کرد.

دانشگاه میشیگان اعلام کرد که آزادی بیان و اعتراض مسالمت آمیز را در مراسم فارغ التحصیلی اوایل ماه مه مجاز می‌داند، اما از ایجاد اخلال اساسی در این مراسم جلوگیری خواهد کرد.

رهبران سیاسی چه واکنشی نشان داده‌اند؟

جو بایدن، رئیس جمهوری دموکرات ایالات متحده که از سوی معترضان به دلیل تامین مالی و تسلیحاتی اسرائیل به شدت مورد انتقاد قرار گرفته روز دوشنبه ۲۲ آوریل به خبرنگاران گفت که او هم «اعتراضات ضد یهودی» و هم «اعتراض آن‌هایی که نمیدانند چه بر سر فلسطینیان آمده» را محکوم می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴، در حالی که وارد دادگاه دومین روز محاکمه کیفری خود در نیویورک می‌شد، اعتراضات دانشجویی را «وضعیتی آشفتگی» توصیف کرد.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟
  • دانشگاه‌های آمریکا در تسخیر معترضان
  • بازداشت صدها نفر از حامیان فلسطین در نیویورک
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • ادامه تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • تجمع مقابل دیوان عالی آمریکا در حمایت از افراد بی خانمان
  • تجمع در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه
  • بررسی امکان جریمه افراد بی‌خانمان در آمریکا