Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه مازندران، با توجه به شرایط کنونی کشور و با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا، موفق به ساخت دستگاه آنتی ویروس سیستم تهویه مطبوع با قابلیت نصب بر روی پنل اسپلیت شدند.

به گزارش ایسنا، دکترعلی‌رضا خصالی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران در این خصوص گفت: طبق آخرین مطالعات انجام شده، ویروس‌ها که دارای ابعاد نانومتری هستند، می‌توانند در قطرات بسیار ریز موجود در هوا حضور داشته باشند و با توجه به ابعاد این قطرات که در حد میکرون بوده و به مدت زیاد در هوا معلق می‌باشند، لزوم ضدعفونی و گندزدایی هوای اتاق‌ها و محیط‌های کاری در شرایط حاضر به علت وجود ویروس کرونا بسیار حایز اهمیت می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دستگاه با قابلیت نصب بر روی تمامی پنل‌های اسپلیت و دارای کنترل از راه دور، قادر است با استفاده از طیف یو.وی ۲۵۴ نانومتر در مدت بسیار کوتاهی هوای اتاق را با استفاده از سیرکولیشن هوای محیط در چندین مرحله و در زمان بسیار کوتاه ضدعفونی کرده و تمامی آلودگی‌های میکروبی را به‌طور کامل از بین ببرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، این دستگاه توسط مهندس حسن باقرنیا کارشناس جوان و مبتکر دانشگاه مازندران طراحی و ساخته شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه مازندران دانشگاه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۹۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی اپل برای زندگی روزمره از راه می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مک رومرز، مارک گرومن خبرنگار بلومبرگ در گزارشی نوشته مدل زبانی بزرگ اپل زیربنای ویژگی‌های هوش مصنوعی مولد آینده است. به نظر می رسد همه نشانه‌ها حاکی از آن است که این سیستم به طور کامل روی دستگاه اجرا می شود و مانند سرویس های مشابه فعلی به ابر رایانشی متکی نیست.

از آنجا که ابزارهای هوش مصنوعی اپل روی دستگاه اجرا می شوند، احتمالا در برخی موارد نسبت به نسخه های مبتنی بر ابر قابلیت های محدود تری داشته باشد. اما گرومن معتقد است این شرکت می تواند با دریافت مجوز فناوری از گوگل و دیگر تهیه کنندگان سرویس های هوش مصنوعی شکاف های موجود را پر کند.

ماه گذشته گرومن اعلام کرد اپل مشغول مذاکره با گوگل است تا موتور هوش مصنوعی جمینی را در iOS18 در آیفون یکپارچه کند. مزیت های اصلی پردازش روی دستگاه نیز پاسخ دهی سریع تر و حفظ حریم خصوصی در مقایسه با سیستم های مبتنی بر ابر است.

به نظر می رسد استراتژی بازاریابی اپل برای فناوری هوش مصنوعی آن براساس میزان کارآمدی آن در زندگی روزمره کاربران و نه قدرت سیستم، بنا شده است. پیش بینی می شود استراتژی هوش مصنوعی وسیع تر اپل همراه آپدیت های نرم افزاری قابل توجه در مراسمWWDC در ماه ژوئن آشکار شود.

کد خبر 6085322 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • برخورد جدی با دستگاه‌هایی که مرتکب ترک فعل شوند
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • دستگاه اتوماسیون تعیین گروه‌بندی خون در قم بهره برداری شد
  • هوش مصنوعی اپل برای زندگی روزمره از راه می رسد
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود؟
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند