Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال جوادی جهرمی دوشنبه در نشست با مدیران با بیان اینکه بیشترین خسارت ها در جریان این بارندگی ها به پل های روستایی بخش مرکزی سپیدان وارد شده است، افزود: خسارت ها شامل آسیب به پل های جاده تنگ سرخ،جاده شیربابا،نسه اهدا و نشست آسفالت در محور اردکان به اقلید بوده است.
وی با بیان اینکه به رغم حجم بارش ها در جاده های اصلی و محورهای فرعی مسدودی نداشته ایم،گفت: هیچ مشکل خاصی در راه‌های شهرستان سپیدان به وجود نیامده و تمام راه‌ها باز است و تردد در آنها جریان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خاکسپاری جان‌باختگان کرونا در سپیدان شرعی و طبق پروتکل بهداشتی انجام می‌شود
فرماندار سپیدان همچنین در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر حفظ حرمت پیکر جان‌باختگان ناشی از بیماری کرونا، اظهارکرد: تاکنون در شهرستان فوتی ناشی از ویروس کرونا گزارش نشده است اما در صورت لزوم همه ضروریات به صورت محترمانه و طبق موازین شرعی و پروتکل بهداشتی انجام خواهد شد.
جوادی جهرمی افزود: شایعات درباره شیوه خاص تدفین متوفیان مبتلا به کرونا به هیچ عنوان صحت ندارد اما مراحل انتقال و تدفین این افرادکمی متفاوت‌تر از سایر فوت‌شدگان است که البته این روند متفاوت تنها یک دلیل اصلی دارد و آن‌هم جلوگیری از انتقال ویروس کرونا به افراد سالم است.
وی ادامه داد: افراد فوت شده بر اثر بیماری کرونا و یا افراد مشکوک، براساس پروتکل‌های ویژه ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت و با رعایت کامل موازین شرعی و بهداشتی غسل داده ه و سپس اجساد در مکانی از  آرامستان که برای آنها در نظر گرفته شده دفن می‌شوند.
رییس ستاد مدیریت بیماری کرونا در شهرستان سپیدان با بیان اینکه احتمال انتقال این ویروس به افراد حاضر در تجمعات وجود دارد و باید حتی المقدور از قرار گرفتن در تجمعات مربوطه و ایجاد تراکم خودداری کرد، گفت: بهتر است در این دوره خاص، تسلیت گویی ها عمدتا به شکل تلفنی یا از طریق اینترنت و شبکه های اجتماعی و غیرحضوری باشد،بدون شک، مردم فهیم ما و خانواده درگذشتگان، شرایط ویژه حاضر را درک می کنند و حاضر نیستند سلامت کسی برای تسلیت گویی به ایشان به خطر بیفتد.
شهرستان سپیدان در فاصله ۹۹ کیلومتری شمال غرب شیراز قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اینترنت خانواده شبکه های اجتماعی فوت وزارت بهداشت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۱۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد

به گزارش جماران؛ سایت دیده بان ایران نوشت: هنوز خانه‌های دشتیاری از سیل اسفند ۱۴۰۲ در سیستان و بلوچستان خشک نشده بود که سیل دیگری آمد و آنچه از زندگی مردم باقی مانده بود را با خود برد.  سقف و پی خانه‌ها همچنان خیس است و بخشی از سقف‌هایی که ریخته‌اند مرمت نشده‌اند. ابراهیم رئیسی قبل از سال ۱۴۰۳ دقیقا پس از ۱۰ روز که از سیل گذشته بود به دشتیاری رفته و به قول خودش دستوراتی جهت رسیدگی به این خطه داده است. اما دستورات رئیس دولت سیزدهم به جایی رسیده که اعلام کردند بودجه آن اختصاص پیدا کرده اما هنوز تامین بودجه صورت نگرفته است.

معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس درباره سیل اخیر تاکید کرد: «من واقعاً ممنونم بابت گزارش دیده‌بان ایران درباره عدم رسیدگی به وضعیت مردم سیستان و بلوچستان. اما دامنه‌های سیل اخیر خیلی بیشتر بود و حدود ۱۰ نفر در این سیل جان خود را از دست دادند.»

او با اشاره به مسدود شدن راه‌های روستاها افزود: «راه‌های ارتباطی حدود ۴۰۰ روستا مسدود شده است. از سوی دیگر شبکه برق در خیلی از روستاها قطع شده و آنتن مخابراتی از کار افتاده است. می‌شود گفت که خسارات ناشی از سیل جدید بی‌سابقه است. متاسفانه فاضلاب جاری شده و مشکلات جدی در بحث دفع آب‌های سطحی به وجود آورده است.»

سعیدی با اشاره به حضور وزیر کشور به این استان و مناطق سیل‌زده گفت: «رئیس ستاد بحران کشور، امانی،  رئیس سازمان راهداری کشور نیز به این استان آمدند. این جای تقدیر دارد که استاندار و آقایان در لحظات اولیه خود را به منطقه رساندند. اما مهم این است که پس از حضور آقایان باید ماشین آلات مورد نیاز تامین شود تا زیرساخت‌های تخریب شده،  بازسازی کنند. از سیل اسفند  1402 تا کنون این اتفاق نیفتاده است.دولت فقط وعده داد و عمل نکرد. ابنیه فنی تخریب شده پل‌های نیازمند اراده جدی برای این بازسازی است. علاوه بر آن باید سیل‌بندها، لایروبی رودخانه‌ها و همچنین ایجاد سازه‌های نظیر چاه‌نیمه ها برای جمع‌آوری آب‌ها اقدامات لازم صورت گیرد تا میلیاردها مترمکعب آب به دریا نریزد. بندهای زودبازده در مسیر رودخانه‌ها نیز کمک شایانی به این موضوع خواهد کرد که در حیطه وظایف وزارت نیرو است. وزارت نیرو برخی از اقدامات را آغاز کرده اما متاسفانه تامین منابع آن به سختی انجام می‌شود.»

او افزود: «شرایط بسیار بحرانی است. معتقدم تاکنون در استان سیستان و بلوچستان به ویژه در بخش دشتیاری این حجم از خسارت ناشی از سیل نداشتیم. در دشتیاری پروژه مهار فرسایش خندقی گرگروک شروع شده اما متاسفانه وزارت جهاد کشاورزی اقدام به تکمیل آن نکرده است. در حال حاضر گرگروک‌ها تا مسیر اصلی رودخانه‌ و حتی خونه‌های مردم پیش‌روی کرده‌اند و در صورتی که به صورت اورژانسی به آن رسیدگی نشود و  از پیشروی گرگروک‌ها پیشگیری نشود، تمام زندگی مردم دشتیاری از بین می‌رود.»

سعیدی با تشکر مجدد از استاندار سیستان و بلوچستان که از لحظات اول در مناطق سیل‌زده حضور داشته است، گفت: «باید در حوزه تصمیم‌گیران کلان کشور جهت جبران فوری خسارت به زیرساخت‌های اراده‌ای جدی به وجود آید. پس از سیل اسفند ۱۴۰۲ تا کنون هیچ تغییری رخ نداده و با سیل جدید نیز  مشکلات مضاعف شده است. حقیقتا و

بدون هیچ بزرگنمایی ابن اتفاق یک فاجعه انسانی است که سیل به وجود آورده است.»

دیگر خبرها

  • انسداد برخی محورهای روستایی شرق استان گلستان / بارندگی شب گذشته خسارت زد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • پاکسازی حاشیه پارک جنگلی برم و سرچشمه رودخانه شش پیر سپیدان
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • بارندگی ۴۰۹ میلی‌متری زرآباد و تخریب گسترده زیرساخت‌ها
  • سیلاب و باران ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به کشاورزی قصرقند خسارت زد
  • نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد
  • خسارت ۱۲۰ میلیاردی باران به زیرساخت‌های برق قشم‌
  • ارتقاء زیرساخت‌های مخابراتی برای ۱۲۰۰ مشترک بلوار ۱۷ شهریور سمنان