Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا در ایران در چندماه اخیر سوالات متعددی را درباره افزایش آمار مبتلایان و تلفات و همچنین چرایی انتقال آن به افرادی که قرنطینه خانگی هستند ایجاد کرده است. با توجه به اهمیت جلوگیری از چرخه انتقال و راهکارهایی که می توانند این چرخه را قطع کنند،حکیم دکتر حسین روازاده؛ پدر طب ایرانی و اسلامی، راهکارهایی را ارائه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛شیوع ویروس کرونا در ایران در چندماه اخیر سوالات متعددی را درباره افزایش آمار مبتلایان و تلفات و همچنین چرایی انتقال آن به افرادی که قرنطینه خانگی هستند ایجاد کرده است. با توجه به اهمیت جلوگیری از چرخه انتقال و راهکارهایی که می توانند این چرخه را قطع کنند،حکیم دکتر حسین روازاده؛ پدر طب ایرانی و اسلامی، راهکارهایی را ارائه کرده اند.


وی با بیان اینکه بیمارانی کرونایی هستند که یک یا دو ماه در قرنطینه کامل به سر می برند، ولی مبتلا به ویروس شده اند؛ گفت: این سوال مطرح است که افرادی که در قرنطینه خانگی و کامل بوده اند، چگونه به بیماری ویروس کرونا مبتلا شده اند؟ این افراد با واسطه از فردی که فاقد بیماری است، تغذیه شده می شده اند.


حکیم دکتر روازاده در ادامه بیان داشت: براساس تحقیقاتی که دانشمندان خارجی صورت داده اند، به موارد ماندگاری ویروس بر روی سطوح مختلف اشاره کرده اند ولی درباره ماندگاری ویروس بر روی میوه و سبزیجات، زیاد صحبت نشده و راهکارهای بهداشتی و دقیق برای آن ارائه نمی شود. دلیل این اقدام چیست؟ در حالیکه ویروس بر روی میوه و سبزیجات، روزها ماندگار است. ویروس بیشتر از همه چیز بر روی سطوح میوه و سبزی و گوشت، حتی در دمای یخچال باقی می ماند. افراد با مصرف این موارد به راحتی به ویروس کرونا مبتلا می شوند، هرچند در قرنطینه هم باشند.
این پژوهشگر طب اسلامی – ایرانی با اشاره به برخی از راهکارها برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: اولین راهکار برای ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات در میوه فروشی ها است. می بایست با استفاده از جوش شیرین، نمک و سرکه، میوه ها و سبزیجات ضدعفونی شود. مغازه دارن باید موظف شوند از طریق دستگاه سمپاش و ترکیب جوش شیرین و سرکه، کل مغازه و میوه ها را ضدعفونی کنند و حتی برای تاثیر بهتر میوه ها، از مبدا انبارها ضدعفونی شوند.
وی افزود: مردم هم زمان که میوه و سبزیجات خرید می کنند. آن را در داخل ظرف آبی قرار دهند که در آن ظرف از ترکیب سرکه، نمک و جوش شیرین استفاده کرده باشند. میوه و سبزیجات را در چنین ترکیبی قرار دهند تا ضدعفونی شود و ویروس ها و باکتری ها از بین بروند.
حکیم دکتر روازاده به استفاده از ظروف مسی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: ویروس کرونا براساس تحقیقات جهانی که کرده اند تنها چندساعت بر ظرف مسی ماندگاری دارد. اما تجربیات و تحقیقات ما نشان می دهد، ویروس ها زمانیکه بر ظرف مسی می نشینند به سرعت ضعیف و پس از مدت کوتاهی نابود می شوند. یعنی در مدت چندساعت از بین می رود و خاصیت ضدمیکروب و ضدویروسی دارد. قدما توصیه کردند حتما مردم از ظروف مسی استفاده کنند و حتی دستگیره های درب ها نیز  از جنس مس یا برنج بوده است. ظروف مسی و برنجی علاوه بر خاصیت میکروب و ویروس کشی، خواص درمانی بسیاری دارند. خوشبختانه در چند دهه اخیر توانستیم استفاده از ظروف مسی را در ایران مجدد احیاء کنیم و در هر خانه ای از این وسایل تا حدودی استفاده می شود ولی می بایست این امر به فرهنگ اصلی جامعه در تمامی مکان ها و دستگاه ها تبدیل شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میوه و سبزیجات ویروس کرونا ظروف مسی حکیم دکتر بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۴۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعدآباد پرحاشیه

همشهری آنلاین - محمد باریکانی: ؛ مجموعه تاریخی - فرهنگی سعدآباد تهران اما در چندماه اخیر با حاشیه‌های بسیار مواجه شده است. از قطع درختان سعدآباد توسط مدیران این مجموعه به بهانه فرسودگی و ایجاد خطر برای بازدیدکنندگان تا تعطیلی و تخلیه موزه مرکز اسناد و وضعیت نامعلوم هاردهای حاوی میلیون‌ها عکس و سند تصویری سعدآباد که ۳۰سال برای ذخیره‌سازی آنها زمان گذاشته شده بود، تبدیل این موزه به دفتر کار مدیر، یافتن یک شیء زیر خاک که مدیران سعدآباد در همهمه قطع درختان مدعی شدند قاچاقچیان آثار تاریخی در این مجموعه آن را برای بیرون‌بردن از سعدآباد زیر خاک کرده‌اند و هنوز هم در دست بررسی است که آیا قدمت آن قاجاری است یا پهلوی و معاصر، تا آب‌گرفتگی شدید موزه ظروف سلطنتی سعدآباد که به تعبیر برخی رسانه‌ها پشت‌بام آن را تبدیل به استخر کرد و آسیب‌های بسیاری به بنای ساختمان این مجموعه که به کاخ اشرف شهرت داشت وارد کرد، همگی حاشیه‌های بزرگ‌ترین و وسیع‌ترین مجموعه تاریخی-فرهنگی شهر تهران در ماه‌های گذشته‌اند. پرونده شکایت شهرداری از قطع درختان سعدآباد همچنان در جریان است و همین چند روز قبل بود که بازپرس دادسرا برای تکمیل تحقیقات درخصوص تعداد درختان قطع‌شده به این مجموعه رفت و شهرداری تهران در انتظار اعلام نظر دستگاه قضایی است.

قبض آب ۷میلیارد تومانی

مجموعه تاریخی-فرهنگی سعدآباد چندین منبع تامین آب دارد؛ رودخانه دربند و - آنطور که صدای میراث اعلام کرده است - حقابه پس‌قلعه و چندین قنات و چندین چاه آب؛ اما هزینه‌ای که این مجموعه برای مصرف ۲سال آب شرب شهری از دو کنتور موجود در تمام این مجموعه زیرنظر وزارت میراث فرهنگی باید پرداخت کند، به‌گفته وزیر میراث فرهنگی، ۷میلیارد تومان است. براساس آنچه در رسانه‌ها منتشر شده است، ۳نشتی آب وسیع در سعدآباد و آبیاری باغات و فضای سبز این مجموعه با آب شهری موجب شده است که قبض آبی نجومی برای مجموعه تاریخی-فرهنگی سعدآباد بیاید و این مجموعه ماهانه ۳۵۰میلیون تومان بدهی آب داشته باشد.

هزاران لیتر آب بر پشت‌بام موزه ظروف سلطنتی سعدآباد

روزنامه همشهری اما مهم‌ترین آسیب واردشده به مجموعه تاریخی-فرهنگی سعدآباد را که آب‌گرفتگی شدید این مجموعه در هفته‌های گذشته بود، زیر ذره‌بین برده است؛ اتفاقی که موجب شد جریان آب ۳روز مداوم بر پشت‌بام ساختمان موزه ظروف سلطنتی جریان داشته باشد و به دیوارها و بنای این مجموعه سرایت کند و سالن خلیج‌فارس آن را که سایت صدای میراث خبر از وجود یکی از مخازن مهم این مجموعه در آن داده بود، دچار آسیب پلمب کند.

اما ماجرا چه بود؟ بارش‌های اواخر فروردین‌ماه سال‌جاری که چند روز ادامه یافت، به همراه خرابی منبع انبساط آب واقع بر پشت‌بام موزه ظروف سلطنتی سعدآباد، موجب نشتی هزاران لیتر آب در ۳روز متوالی - آنطور که صدای میراث گزارش داده بود - شد؛ اما این آب چگونه به پشت‌بام ساختمان موزه و سپس به پشت دیوارهای سالن‌های موزه رسید و از سقف داخلی وارد محوطه موزه‌ای شد و کف سالن خلیج‌فارس را گرفت و پشت دیوارهای داخلی مجموعه جمع شد؟

بی‌توجهی به یک هشدار

اسفندماه سال گذشته نامه‌ای با قید فوریت در اتوماسیون اداری مجموعه تاریخی-فرهنگی سعدآباد قرار گرفت که به موجب آن شیرین شعبانی، رئیس موزه ظروف سلطنتی سعدآباد به حسین علوی، مدیر وسیع‌ترین مجموعه تاریخی-فرهنگی شهر تهران، خبر داد که خطر آب‌گرفتگی این مجموعه جدی است. او درخواست اعزام کارشناس برای رفع ایرادات در ساختمان موزه ظروف سلطنتی سعدآباد را ارائه کرد.

شعبانی اما به صدای میراث گفته است که مدیر سعدآباد به این نامه توجه نکرد تا آنکه آب‌گرفتگی این مجموعه به‌دلیل خرابی منبع انبساط و بارش‌های فروردین‌ماه سال‌جاری خسارات زیادی به این ساختمان و سالن‌های آن وارد آورد.

ویدئوهایی که در اختیار روزنامه همشهری نیز قرار گرفته است، شامل تصاویر عجیبی از داخل سالن‌های آب‌گرفته موزه ظروف سلطنتی است؛ تصاویری که نشان‌دهنده تجمع زیاد آب پشت دیوارهای موزه است به‌طوری‌که آب با یک فشار دست از داخل دیوارها به بیرون نشت می‌کند.

ارزش‌های تاریخی موزه ظروف سلطنتی سعدآباد

شیرین شعبانی، مدیر سابق موزه ظروف سلطنتی سعدآباد: موزه ظروف سلطنتی سعدآباد دومین موزه مجموعه تاریخی-فرهنگی سعدآباد به لحاظ تعداد آثار است. بیش از ۸۰هزار شیء تاریخی در مخازن و این موزه وجود دارد. ظروف موزه در چهار بخش مختلف قاجار، پهلوی اول، پهلوی دوم و ظروف اهدایی تقسیم‌بندی می‌شوند که ظروف دوره قاجار شامل ظروف نقره و با روکش نقره و همچنین ظروف دارای روکش ضخیم طلا در دوره‌های بعدی هستند. ظروف مربوط به جشن‌های ۲۵۰۰ساله نیز در این مخازن وجود دارند. البته میان این ظروف آثاری هست که تنها یک عدد از آنها در جهان وجود دارد و قابل قیمت‌گذاری نیستند؛ ظروفی که به کارخانه‌های معروف دنیا مانند لیموژ، باواریا، رزنتال سور و غیره سفارش داده‌ شده‌اند و شاید در مواردی تنها یک قطعه یا یک دست برای ایران تولید شده‌اند. ظروف اهدایی هم به مناسبت‌های مختلف به خاندان پهلوی اهدا شده‌اند. این موزه دارای آثار منحصربه‌فردی است؛ ازجمله ظروف کریستال، چینی و ظروف فلزی مشتمل بر ظروف نقره‌ای و دارای روکش نقره بسیار باارزش، و همچنین آثار و ظروفی با روکش طلا با چندین میکرون ضخامت. آثار موزه ظروف سلطنتی تحت حسابرسی دقیق اموال دولتی است. این آثار البته هنوز صورتجلسه کامل ندارند و برخی از اموال موجود در مخازن هم هنوز ثبت‌نهایی نشده‌اند. بخشی دیگر البته در مرحله ثبت قرار دارند. یک مخزن از آثار گنجینه موزه ظروف سلطنتی سعدآباد در سالن خلیج‌فارس و همان سالنی است که دچار آب‌گرفتگی شد. مخزن موجود در این سالن به‌دلیل آب‌گرفتگی دچار رطوبت شدید شده و ممکن است آثار موجود در آن آسیب ببینند؛ درحالی‌که ۸سال زحمت کشیده شده است تا ۸۰هزار شیء ارزشمند این مجموعه ساماندهی شوند.

کد خبر 846780 برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی و گردشگری فرهنگ - میراث فرهنگی تهران

دیگر خبرها

  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • جزئیات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • جزییات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار
  • نحوه خرید آنلاین از میادین میوه و تره بار شهرداری تشریح شد | امکان بازگرداندن میوه و سبزیجات بی کیفیت