Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیک‌های میوه‌ای به دلیل داشتن طعم خوب و دلپذیر بسیار پرطرفدارند. کیک هویج یکی از انواع کیک‌های خوشمزه میوه‌ای است که طرز تهیه آن در منزل به راحتی امکان‌پذیر است. این کیک دارای بافت نرم و عالی است و می‌تواند انتخاب مناسبی برای یک عصرانه دلچسب باشد.

از آنجا که کیک هویج کیک بسیار پرطرفداری است. در این مطلب به ارائه طرز تهیه کیک هویج می‌پردازیم پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید و از این دستور پخت بسیار آسان نهایت استفاده را ببرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گوجه‌فرنگی در ۳۰ دقیقه طرز تهیه سالاد سیب | یک دسر مقوی دانمارکی طرز تهیه سالاد یونانی | این خوراک ساده غذای افلاطون بوده است طرز تهیه سالاد قارچ | میان‌وعده‌ای گیاهی، جذاب و متفاوت

البته کیک هویج جزو کیک‌هایی است که اگر طبق دستور عمل نشود، نتیجه کار خیلی جالب نمی‌شود و به دلیل وجود هویج امکان این‌که کیکتان حالت خمیری و چسبناک داشته باشه خیلی زیاد است. معمولا مرکز کیک هویج خمیری از آب درمی‌آید و کیک پف لازم را نمی‌کند. در نتیجه خوردنش اصلا خوشایند نیست. بنابراین پیشنهاد می‌کنم حتما طبق دستور پیش بروید و مواد را کم و زیاد نکنید، مخصوصا مقدار هویج را.

مواد لازم برای ۸ نفر

آرد؛ یک پیمانه
بیکینگ‌پودر؛ یک قاشق چای‌خوری
جوش شیرین؛ سه‌چهارم قاشق چای‌خوری 
نمک؛ نصف قاشق چای‌خوری 
شکر؛ سه‌چهارم پیمانه 
تخم‌مرغ (به آرامی هم زده شود)؛ ۲ عدد
روغن مایع گیاهی؛ نصف پیمانه    
هویج رنده‌شده؛ یک پیمانه   
کمپوت آناناس خردشده؛ ۲۰۰ گرم  
گردوی خردشده؛ یک‌چهارم پیمانه

کیک هویج یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های سبزیجات است، به خصوص اگر آناناس هم به آن اضافه شود.

مواد لازم روی کیک

کره؛‌ ۳ قاشق غذاخوی 
پنیرخامه‌ای؛ ۳ قاشق غذاخوی 
وانیل؛‌ نصف قاشق چای‌خوری
شکر آسیاب‌شده؛‌ ۲ پیمانه

► مرحله اول

فر اجاق‌گاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. آرد، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین، نمک، پودر دارچین و شکر را در کاسه بلوری الک کرده وخوب با هم مخلوط کنید. 
حالا این مخلوط پودری را به صورت کپه‌ای درآورده و میان آن را با انگشت کمی گود کنید. این گودال محل اضافه کردن تخم‌مرغ‌های زده‌شده و روغن است. بعد از اینکه مواد را میان آرد ریختید با قاشق یا همزن مواد را آن‌قدر خوب با هم مخلوط کنید که مایه کیک فرم خمیری پیدا کند. پس از آن نوبت اضافه کردن هویج، آناناس و گردوی خردشده است. 

► مرحله دوم

قالب مستطیل‌شکل مخصوص کیک را آماده کنید و بعد از چرب کردن کف و دیواره قالب، فضای داخل آن را با کاغذ شیرینی‌پزی پوشش دهید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر اجاق‌گاز قرار دهید. 

► مرحله سوم

پس از این مدت کیک را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خوب سرد شود. در این فاصله مواد روی کیک را آماده کنید. برای این منظور تمام مواد لازم روی کیک را داخل کاسه‌ای بریزید و با هم آن‌قدر هم بزنید تا خمیری خامه‌مانند حاصل شود. 
وقتی خمیر آماده‌شده آن را با کاردک‌های فلزی یا پلاستیکی مخصوص روی کیک بکشید، سطح آن را صاف کنید و سپس با گردو تزئین کنید. 

در ویدئوی زیر نیز طرز تهیه کیک هویج آموزش داده شده است که دیدن آن می‌تواند به پخت آسان این کیک کمک کند.   مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 بیشتر بخوانید: طرز تهیه صبحانه سوئیسی  طرز تهیه نان باگت در خانه  طرز تهیه دونات خانگی طرز تهیه نان لواش در خانه  طرز تهیه نان تافتون در خانه  فیلم | طرز تهیه نان بربری در خانه

► نکات کلیدی و فوت و فن‌های یک کیک هویج عالی

خیلی مواقع با اینکه شما دقیقاً مراحل پخت کیک را انجام داده‌اید و کاملاً مطابق دستور عمل کرده‌اید کیک شما خراب می‌شود، شاید خیلی از نکات خیلی مهم به نظر شما بی‌اهمیت باشد. لذا در این قسمت علت بعضی مشکلاتی را که ممکن است برای شما در تهیه انواع کیک‌ها پیش بیاید توضیح می‌دهیم.

چرا کیک پف نکرده است؟

۱- حتماً در پخت هر کیکی باید موادی را که داخل یخچال هستند حداقل نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید در نتیجه اگر کیک شما خوب پف نکرده یکی از علت‌های آن ممکن است این باشد که تخم مرغ را مستقیم از یخچال خارج کرده و در کیک استفاده کرده اید.

۲- میزان هم زدن مواد در ابتدا خیلی کم بوده یا اینکه در بخش آخر که باید همه مواد اولیه را با هم مخلوط کنید خیلی هم زده اید و از همه مهم‌تر اینکه مخلوط کردن به صورت دورانی نبوده است.

۳- دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم اگر زیاد باشد کیک پف نمی‌کند و نپخته می‌شود و اگر کم باشه کیک پف می‌کند، ولی به مرور پفش رو از دست می‌دهد و سفت می‌شود. همچنین باید توجه داشته باشید که حتماً فر را از قبل گرم کنید.

۵- نکته بسیار مهم دیگر که تاثیر مستقیم در پف کردن کیک دارد این است که مواد را به ترتیب دستور اضافه کنید.

۶- میزان بکینگ پودر کم بوده است همان طور که می‌دانید بکینگ پودر عامل اصلی در پف کردن کیک است.

۷- اندازه قالب نسبت به مواد کیک بزرگ یا خیلی کوچک بوده است.

۸- فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی زیاد بوده است.

۹- در خصوص کیک هویج آب هویج کاملاً گرفته نشده است.

علت چسبنده بودن روی کیک هویج چیست؟

۱- کیک داخل قالب خودش سرد نشده و خیلی زود از قالب خارج شده است این کار علاوه بر اینکه باعث چسبنده شدن روی کیک می‌شود باعث خرد شدن کیک شما هم می‌شود.

۲- وقتی کیک داغ بوده روی آن چیزی قرار گرفته است (مثلاً بشقاب یا سینی برای برگرداندن) به همین دلیل همان طور که در قسمت طرز تهیه گفته شد بهتر است از توری برای برگرداندن استفاده کنید و اینکه تا وقتی که کیک سرد نشده آن را از قالب خارج نکنید.

۳- زمان پخت کم بوده و در عین حال حرارت فر زیاد بوده است.

۴- موقع تفت دادن هویج دقت نکرده اید و آب هویج کاملاً گرفته نشده است.

چرا سطح رویی کیک مان چروک می‌شود؟

۱- قالب نسبت به مواد خیلی بزرگ است.

۲- قالب را زیادی چرب کرده اید پس اگر تازه کار هستید بهتر است به جای روغن از کاغذ روغنی برای چرب کردن قالب استفاده کنید.

۳- مواد را خیلی هم زده اید.

۴- حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم در فر مانده است.

۵- حرارت فر خیلی زیاد بوده و در عین حال کیک هم زیاد در فر مانده است.

۶- فر را از قبل روشن نکرده اید تا داغ شود یا اینکه فراموش کرده اید و دیر روشن کرده اید.

۷- میزان شکر نسبت به بقیه مواد زیاد بوده است.

۸- قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده شده است.

۹- در فر موقع پخت باز شده است.

۱۰- بعد از اضافه کردن آرد مواد را خیلی به هم زده اید و یا اینکه هم زدن به صورت دورانی نبوده است.

دلیل سفت شدن کیک هویج چیست؟ 

۱- فر زیادی داغ بوده است.

۲- آرد را ۳ بار الک نکرده اید در نتیجه آرد سنگین بوده است.

علت خارج شدن بخشی از مواد کیک از قالب
 
۱- بیش از ۲/۳ قالب را پر کرده اید در نتیجه جایی برای پف کیک باقی نمانده است.

۲- میزان بکینگ پودر نسبت به بقیه مواد بیشتر بوده است.

۳- قالب کوچک بوده است.

منابع: آشپزی مثبت - فرارو

کد خبر 500732 برچسب‌ها آشپزی - دستور پخت تغذیه مهارت‌های زندگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آشپزی دستور پخت تغذیه مهارت های زندگی قاشق چای خوری طرز تهیه نان زیاد بوده خیلی زیاد کیک هویج روی کیک کم بوده هم زده کیک پف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۶۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان، گفت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عملیاتی می‌شود. - اخبار استانها -

مهرداد شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از 50 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش این دانشگاه از اولویت‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

وی افزود: به همین منظور در ماه‌های اخیر گام‌های بسیار موثری جهت رفع کمبودهای موجود در حوزه بازرسی مهندسین سلامت محیط مراکز بهداشت شهرستان‌ها توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برداشته شده است.

معاون اجرایی بهداشت خوزستان، گفت:  در این خصوص با صرف هزینه یک میلیارد تومان در ماه‌های گذشته نسبت به خرید تجهیزات آزمایشگاه‌های آب‌شناسی از قبیل اتوکلاو، فور، کدورت‌سنج و بن ماری برای 23 شهرستان‌ تحت پوشش این دانشگاه اقدام شد.

وی بیان کرد: در ادامه در روزهای آینده با اختصاص یک میلیارد تومان دیگر نسبت به خرید دستگاه‌های پرتابل سنجش کیفی آب آشامیدنی شامل کیت‌های پرتابل کلرسنجی و قرص های سنجش کلر باقیمانده آب (DPD)، پودر و قرص‌های پرکلرین، حلال‌ها و محیط‌های کشت میکروبی مورد نیاز آزمایشگاه آب‌شناسی و همچنین دستگاه‌های پرتابل سنجش قطبیت روغن و دماسنج و اندیکاتورهای سنجش بارمیکروبی سطوح در کارگاه‌های تولید و فراوری مواد غذایی اقدام شد.

شریفی افزود: هدف از این اقدامات افزایش سطح پوشش و‌ تقویت نظارت به موقع و فوری بهداشتی بر تاسیسات آبرسانی و تصفیه‌خانه‌های آب، شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی و همچنین کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه است.

وی تاکید کرد: با این اقدامات صورت گرفته امیدواریم مخاطرات در این حوزه‌‌ها شناسایی و با همکاری متولیان مربوطه خطری متوجه سلامت جامعه نشود.

معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه چمران در این زمینه افزود: 380 مهندس بهداشت محیط در 23 شهرستان تحت پوشش این دانشگاه در نوبت‌های صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و کنترل کیفی آب آشامیدنی از ساعت 8 صبح تا 20 عصر در قالب تیم‌های بازرسی ثابت و سیار در حال انجام وظیفه است.

شریفی همچنین گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خط قرمز مرکز بهداشت می‌باشد و با کسانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند به هیچ وجه مماشات به عمل نمی‌شود.

وی بیان کرد: بر اساس قانون ماده 13 مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب مجلس شورای اسلامی از طریق مراجع قضایی پیگیری‌های لازم برای برخورد با متخلفان بهداشتی شده و در صورت عدم توجه به اخطار بهداشتی مراکز و اماکن نامبرده پلمب خواهند شد.

انتهای پیام/341/

دیگر خبرها

  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش‌رنگ و لذیذ به شیوه خاله‌ها!
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
  • آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم
  • این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • کدام میوه‌های تابستانی ویتامین C بالایی دارند؟
  • این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید