Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نشریه "پرینت"، بالا ونکآتش ورما سفیر هند در روسیه گفت: من فکر نمی‌کنم شیوع این ویروس بر قراردادهای نظامی ما تاثیر بگذارد. تمام قراردادهای نظامی در مدت زمان معین شده انجام خواهند شد.

ولادیمیر دروژوف» معاون خدمات نظامی روسیه در ماه فوریه گذشته (بهمن) اعلام کرد که مسکو تا پایان سال ۲۰۲۱ تحویل سامانه موشکی اس-۴۰۰ به هند را آغاز خواهد کرد و در این زمینه تاخیری نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند در سال ۲۰۱۸ قرارداد خرید ۵ سامانه موشکی اس- ۴۰۰ به ارزش ۵ میلیارد دلار را با روسیه امضا کرد. این قرارداد انتقاد آمریکا از هند را به دنبال داشت به گونه ای که کاخ سفید هند را تهدید به تحریم کرد.

دهلی نو  با وجود مخالفت ها و اخطارهای آمریکا در خصوص انجام قراردادهای بزرگ نظامی با روسیه، این توافق را امضا کرد.

سال ۲۰۱۷، ترامپ رییس جمهوری آمریکا قانونی به نام "مبارزه با مخالفان آمریکا از طریق تحریم" یا 'کاتسا' امضا کرد که بر اساس آن روسیه، ایران و کره شمالی شامل تحریم های واشنگتن شدند. بند ۲۳۱ قانون کاتسا، کشورهایی که دارای قرادادهای مهم با بخش های دفاعی و امنیت روسی هستند، واجد شرایط تحریم از سوی آمریکا خواهند بود.

هند که دارای روابط گسترده نظامی با روسیه است و اکثر تجهیزات نظامی خود را از این کشور خریداری می‌کند، تحت تاثیر این قانون قرار گرفته است.

آمریکا چندین بار اعلام کرده است کشورهایی که به انجام این قراردادهای مهم با روسیه بپردازند، شامل تحریم‌های آمریکا خواهند شد و هند نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.

 هند نمی‌تواند به راحتی رابطه نظامی خود را با روسیه نادیده بگیرد. اکثر تجهیزات نظامی هند ساخت روسیه هستند و مسکو در سال های گذشته یک همکار قابل اعتماد دهلی نو در زمینه تامین تجهیزات نظامی مورد نیاز و همچنین انتقال تکنولوژی به هند بوده است.

برچسب‌ها هند ویروس کرونا روسیه اس ۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ویروس کرونا روسیه اس ۴۰۰ هند ویروس کرونا روسیه اس ۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۷۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای تاریخ‌ساز عملیات «وعده صادق»

حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران توسط جنگنده فوق پیشرفته و نسل پیشرفته اف ۳۵ آمریکایی بدون اطلاع قبلی و از فاصله بسیار کم، ساختمان عادی و بدون پدافند کنسولگری ایران در سوریه را مورد هدف مستقیم قرار داد و با نقض حریم سوریه باوجود تمام شیوه‌نامه‌های حقوقی، دیپلمات‌های ایرانی را به شهادت رساند. پیغام پاسخ تنبیهی ایران بلافاصله به اسرائیلی‌‎‎ها رسید.

کار ایران از چند جهت بی‌سابقه بود: اولاً اطلاع داد که پاسخ می‌دهد و رژیم اسرائیل کاملاً در حالت آماده‌باش قرار داشت و در مدت ۱۲ روز تحت فشار روانی ایران بود . ایجاد جنگ روانی از سوی ایران بسیار مهم بود. رژیم صهیونیستی در استیصال و خستگی نگه داشته شد. این رژیم همواره به نوعی ناموس غرب محسوب می‌شود و تعرض به آن نخستین‌بار توسط عملیات حماس انجام شد و به‌جز درگیری‌های موردی با حزب‌الله حمله به سرزمین‌‎های اشغالی اتفاق نیفتاده بود.

 اقدام دیگر مهم ایران این بود که از خاک خودش سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف قرار داد و اولین دولت رسمی است که حمله جدی را رقم می‌زد.

سوم نشان داد ایران به تنهایی می‌تواند به محدوده ممنوعه ایالات متحده آمریکا وارد شود. منطقه‌ای که مورد حمایت اردن و مصر هم قرار گرفته بود و اصلی‌ترین حمایت‌ها را از جانب انگلستان و آمریکا از آن خود کرده بود.

عملیات روانی ایرانی‌ها بسیار مهم بود و بیانیه‌های مسئولان نظامی و دیپلماتیک کشورمان حائز اهمیت بود. سپاه ساعتی پیش از رسیدن موشک‌ها هم بیانیه داد که نشانه پیش‌بینی شکست رژیم صهیونیستی بود. گفته می‌شود ۱۱ کشور در خنثی‌سازی حمله ایران به رژیم صهیونیستی کمک کردند.

نکته مهم دیگر اینکه ایران ۳۰۰ سلاح نظامی را در این عملیات شرکت داد و در ساعاتی سوریه و لبنان هم راکت‌هایی پرتاب کردند که نشان‌دهنده امکان همکاری تسلیحاتی جبهه مقاومت است.
ایران در این عملیات نشان داد هم اراده زدن و هم توان دفاع را دارد. بازدارندگی ما بازی و دروغ و نمایش سیاسی نیست و جسارتش را هم داریم و اتفاقاً با ادوات بومی خود هم می‌زنیم برخلاف اسرائیل که ادواتش را از آمریکا گرفته است.

اما مهم‌ترین نکته این است که ایران نخستین کشور غیر هسته‌ای است که به یک منطقه هسته‌ای حمله می‌کند و طرف مقابل تا چند روز جرئت حمله جدید را هم ندارد. این اولین‌بار است که این اتفاق افتاده است؛ چرا که رژیم صهیونیستی ۴۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد و توسط ایران معنای بازدارندگی و معادلات قدرت تغییر کرده است. ایران با اینکه سلاح هسته ای ندارد، اما با نوع رفتارش نشان داد می‌تواند بازدارنده باشد.

بزرگ‌ترین حمله پهپادی و برون‌مرزی موشکی در تاریخ توسط ایران انجام شده و هدف ایران هم زدن صرفاً موقعیت نظامی جبل الشیخ و پایگاه نظامی النقب بود که هر دو را خود اسرائیلی‌ها اذعان کردند که مورد اصابت قرار گرفته است و ایران این عملیات را با موشک بالستیک خود انجام داد و اساساً قرار نبوده پهپادها به اسرائیل برخورد کنند. ایران می‌توانست بدون نیاز به اطلاع این کار را انجام دهد و موشک‌های ایرانی توانستند گنبد آهنین را ناکام بگذارند و از پنج‌ لایه حفاظتی عبور کنند.

در حقیقت اکنون ایران به‌صورت جدی وارد گام دوم انقلاب شده و حرکتی را رقم زده که بسیار مهم‌تر از ملی شدن صنعت نفت، فتح خرمشهر و خروج آمریکا از افغانستان بود. اتفاق ۲۶ فروردین ، نشان داد دیگر قرار نیست ایران مماشات کند؛ چراکه بازدارندگی ایران به حدی بود که آمریکایی‌ها به‌صراحت اعلام کردند در تجاوز جدید از اسرائیل حمایت نخواهند کرد.

دیگر خبرها

  • ایران یکی از بزرگ‌ترین حملاتی را که جهان به چشم دیده، علیه اسرائیل انجام داد
  • بیانیه تند بایدن درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی آمریکا
  • برگزاری جلسه کمیته هماهنگی مرز در سرخس
  • دستاوردهای تاریخ‌ساز عملیات «وعده صادق»
  • حسین علایی: ۱۲۰ جنگنده پیشرفته برای مقابله با ایران به پرواز درآمدند اما .../در زمان حمله سپاه، فرمانده سنتکام در اتاق عملیات اسرائیل حضور داشت
  • آمریکا انتظار حمله «محدود» اسرائیل علیه ایران را دارد
  • آکسیوس: آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کند
  • روسیه تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس را غیرقانونی خواند
  • متقاضیان کارت سوخت بخوانند | زمان تحویل کارت سوخت کوتاه شد
  • تحولات اوکراین| استفاده آمریکا از کی‌یف برای اهداف نظامی