Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-19@23:56:56 GMT

در سال 99 عرضه نفت و فرآورده در بورس ادامه خواهد داشت

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۰۸۴۵

در سال 99 عرضه نفت و فرآورده در بورس ادامه خواهد داشت

تبیانیان گفت: حذف بند الحاقی عرضه نفت و فرآورده نفتی از قانون بودجه سال 99 موجب نخواهد شد شرکت ملی نفت عرضه‌ها را متوقف کند. این عرضه‌ها منظم و مستمر ادامه خواهد داشت.

امیرحسین تبیانیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، به موضوع عرضه نفت و فرآورده نفتی در بورس اشاره کرد و گفت: وزارت نفت و شرکت ملی نفت مانند سال 98 عرضه‌های مستمر را در دستور کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عرضه‌ها فقط مربوط به نفت خام و میعانات گازی نیست. فرآورده‌های نفتی مانند گازوئیل و نفت کوره نیز به وسیله شرکت ملی نفت در بورس عرضه شد.

وی در ادامه در رابطه با استمرار این عرضه‌ها در سال 99 گفت: قطعا این عرضه‌ها در سال آینده نیز مانند سال گذشته منظم و مستمر ادامه خواهد داشت. عرضه محصولات در بورس در سال 98 طبق شیوه نامه وزارت نفت صورت می‌پذیرفت. برای سال 99 هم عرضه‌ها بر مبنی شیوه نامه ابلاغی جدید وزارت نفت خواهد بود. ممکن است در مدل عرضه تغییراتی صورت پذیرد اما حتما عرضه‌ها ادامه خواهد داشت.

نماینده شرکت ملی نفت در بورس انرژی در رابطه با احتمال عدم عرضه نفت و میعانات گازی به دلیل حذف بند الحاقی قانون عرضه‌ها در بودجه سال 99 گفت: زمانی که قانونی ابلاغ می‌شود قانون‌گذار شرایطی را در نظر می‌گیرد. شرکت نفت تابع آن است که نحوه اجرای قانون را رعایت کند. در سال 98 نفت خام و میعانات گازی تصریح شده بود، اما شرکت ملی نفت، علاوه بر آن نفت کوره و گازوئیل را نیز عرضه کرد.

وی در ادامه گفت: بنابراین اینطور نیست که وزارت نفت به دلیل اینکه در قانون بودجه به عرضه نفت در بورس اشاره‌ای نشده است، عرضه‌ها را متوقف کند. این سیاست شرکت ملی نفت است که محصولاتش را در بورس به فروش برساند. قانون صرفا نحوه عرضه را مشخص می‌کند، اما اصل عرضه مورد تایید شرکت ملی نفت است و شرکت ملی سعی می‌کند عرضه‌ها به بهترین شکل اتفاق بیفتد.

تبیانیان گفت: به جز نفت و میعانات گازی، از مجموعه فرآورده‌های نفتی، فروش نفت کوره و گازوئیل به صورت زمینی یا دریایی چه در بورس چه غیر بورس برعهده شرکت ملی نفت است. عرضه بقیه فرآورده‌ها به وسیله شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی انجام می‌شود. تاکنون هم این اتفاق رخ نداده که یک محصول دو عرضه کننده داشته باشد و هم از سوی شرکت ملی هم شرکت پالایش و پخش عرضه شود.

نماینده شرکت ملی نفت در بورس انرژی در پایان در خصوص نحوه قیمت گذاری نفت و فرآورده نفتی در بورس گفت: شرکت ملی نفت تابع شرایط بازار است و قیمت‌های نفت و فرآورده‌های نفتی را بر اساس شرایط بازار تعیین می‌کند. در این موضوع تفاوتی بین نفت و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد. اینطور نیست که حتما نفت تخفیف بیشتری نسبت به فرآورده داشته باشد؛ بلکه بر مبنی بازار سعی می‌شود به بهترین قیمت این محصولات به فروش برسد. ممکن است شرایط بازار در زمان‌های مختلف قیمت هر کدام از محصولات را دستخوش تغییر کند که به موجب آن قیمت هر یک کاهش یا افزایش یابد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: عرضه نفت در بورس بورس نفت فرآورده نفتی در بورس ادامه خواهد فرآورده های نفتی میعانات گازی نفت و فرآورده شرکت ملی نفت نفت در بورس عرضه ها فرآورده ها عرضه نفت وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۰۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه سهام بیواتانول باشت در بورس

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای کارخانه بیواتانول باشت نیاز به ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داریم و از طریق بورس عرضه شد و سرمایه گذار سه هزار میلیارد تومانی جذب کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سیدعلی احمدزاده در نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اهمیت این نشست اظهار داشت: به دلیل تخصصی بودن جلسات این شورا هر آنچه در این جلسات مصوب می‌شود در نشست شورای برنامه ریزی را مصوب شده بدانید تا جایگاه شورا ارتقاء یابد.

وی با اشاره به نگرش رهبری در شعار "جهش تولید با مشارکت مردم " افزود: نگرش مقام معظم رهبری مشارکت همه مردم در حوزه افتصاد و تولید است که قانون تجارت، راه را برای مشارکت مردم آسان کرده است.

احمدزاده با اشاره به تشکیل شرکت‌های سهامی عام و خاص، ابراز کرد: شرکت‌های سهامی عام می‌توانند زمینه ساز مشارکت مردم در بخش تولید باشند که توصیه می‌کنم شرکت‌های متعدد سهامی عام در استان تشکیل و فراخوان حضور مردم در این شرکت‌ها اعلام شود تا زمینه ساز تحول در معیشت و زندگی مردم باشد.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برای کارخانه بیواتانول باشت نیاز به 2 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داریم و از طریق بورس عرضه شد و سرمایه گذار سه هزار میلیارد تومانی جذب کردیم.

احمدزاده با اشاره به اینکه باید برای سرمایه گذاری در استان فرش قرمز پهن کنیم، گفت: با مشکل جدی فرهنگی در خصوص سرمایه گذاری مواجه هستیم و اگر مردم در بخش‌های اقتصادی و سرمایه گذاری در مشارکت‌ها همپای دولت باشند مشکلات در حوزه اقتصادی کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به ظرفیت استان در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: ظرفیت خوبی در زمینه نیروگاه‌های خورشیدی در استان وجود دارد و باید نسبت به جذب سرمایه گذار در این زمینه اقدام کنیم.

احمدزاده با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در زمینه احداث سردخانه از موارد اولویت دار برای حوزه سرمایه گذاری است، یادآور شد: تا قبل از دولت سیزدهم سردخانه‌های احداث شده زیر صفر و بالای صفر 12 هزار تن بود اما در کمتر از دو سال دولت آیت الله رئیسی 12 هزار تن سردخانه احداث شد و 24 هزار تن دیگر در دست احداث است.

وی خاطرنشان کرد: هنوز جای کار در این حوزه وجود دارد و سرمایه گذاری در سردخانه‌ها برای نگهداری میوه سیب در مناطق سردسیری تا سه برابر و مرکبات در مناطق گرمسیری در اولویت است و بانک ها همکاری لازم را داشته باشند.

احمدزاده با بیان اینکه احداث سردخانه یکی از زیرساخت‌های مهم استان که مورد توجه نبوده، تصریح کرد: ظرفیت سردخانه ها تا 36 هزار تن لازم بوده با توجه به اینکه یک سردخانه 2هزار تنی زمینه ساز اشتغال برای 500 نفر است با احداث این میزان سردخانه زمینه اشتغال برای حدود 16 هزار نفر فراهم می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تولید مرغ و گوشت قرمز گفت: در ابتدای فعالیتم به عنوان استاندار به سراغ ظرفیت های مغفول مانده رفتیم که یکی از آنها سردخانه بود که با احداث این میزان سردخانه باعث شد تا تولید مرغ و گوشت از 200 تن به یکهزار و 300 تن افزایش یافت.

وی با بیان اینکه در زمینه امنیت غذایی در استان تحول ایجاد کردیم، گفت با اقداماتی که انجام دادیم ذخیره مرغ و گوشت استان را از دو روز به یک ماه رساندیم.

احمدزاده با اشاره به احداث چندین طرح زنجیره تولید مرغ در شهرستان های استان افزود: با بهره برداری از این طرح ها نه تنها نیاز استان به طور کامل تامین می شود بلکه می توانیم محصولات را به سایر استان ها صادر کنیم.

وی با اشاره به تولید محصول گوجه فرنگی در مناطق گرمسیری استان بر احداث کارخانه تولید رب گوجه تاکید کرد و گفت: احداث کارخانه رب گوجه فرنگی دومین مورد اولویت دار سرمایه گذاری در استان است و از سرمایه گذاران در این زمینه حمایت می شود.

احمدزاده در خصوص تولید زیتون در مناطق گرمسیری استان از جمله شهرستان چرام گفت: احداث کارخانه روغن زیتون سومین مورد اولویت دار برای سرمایه گذاری در استان است و حوزه اقتصادی استان طی نامه ای به وزارت صمت موارد اولویت دار برای حوزه سرمایه گذاری را اعلام کند.

احمدزاده بیان کرد: وزیر اقتصاد اردیبهشت ماه میهمان استان است که مواردی که قابلیت سرمایه گذاری دارند احصاء شوند تا از این سفر نهایت استفاده را ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • امحای ۱۱۳ تن فرآورده‌های دامی غیربهداشتی در آذربایجان‌شرقی
  • رشد تولید فرآورده‌های طبیعی در کشور جلوتر از افق ۱۴۰۴
  • رشد تولید فرآورده‌های طبیعی در کشور فراتر از برنامه ۱۴۰۴
  • هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی
  • عرضه سهام بیواتانول باشت در بورس
  • معدوم کردن ۶ تن فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در خمینی شهر
  • دو هزار و ۹۶۹ کیلوگرم فرآورده خام دامی در لرستان معدوم شد
  • ۴ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در زنجان معدوم شد
  • معدوم سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی در مازندران