Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزم نمایندگان جدید و قدیم مجلس شورای اسلامی برای تحقق هرچه زودتر شعار سال ۹۹ جزم شده است، در این گزارش به مرور اظهارنظرهای چند تن از نمایندگان جدید و قدیم اصفهان درخصوص «جهش تولید» می‌پردازیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، رهبر معظم انقلاب در حالی برای پنجمین سال متوالی نام‌گذاری سال جدید را با مفاهیم اقتصادی گره زدند که حدود سه هفته‌ای از شیوع کرونا در کشور می‌گذشت و تبعاً تعطیلی بی‌سابقه‌ای نیز در آن زمان در صنف‌های مختلف کشور رخ داده بود؛ اما استواری، پویایی و شجاعتی که از تعبیر «جهش تولید» هویدا است، امید به فردایی بهتر را در دل همگان زنده کرده و البته دست یافتن به آن آینده روشن را در گرو تلاش و همت تک تک افراد که نتیجه آن رسیدن به نقطه جهش تولید است، می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامه ۲۱۷ تن از منتخبان مردم به رهبر انقلاب

پس از گذشت چند روز از تحویل سال و انتخاب شعار «جهش تولید» توسط مقام معظم رهبری، ۲۱۷ تن از منتخبان مردم برای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب در سه بند به ایشان اطمینان دادند که در روزهای مانده تا شروع رسمی یازدهمین مجلس شورای اسلامی از طرق مختلف مانند مشورت با متخصصان و فعالان اقتصادی در جهت هرچه‌زودتر محقق شدن جهش تولید تلاش خواهند کرد. (برای خواندن متن این نامه و اسامی امضاکنندگان آن اینجا کلیک کنید)

یکی از منتخبان مردم اصفهان برای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، مهدی طغیانی، اقتصاددان و عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه اصفهان است که در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: اکنون به‌ طور متوسط، نزدیک به یک سوم سرمایه‌های موجود، کار تولید را انجام می‌دهند و اگر از کل ظرفیت موجود استفاده شود، به نظر من همان ۱۰ برابری که رهبر انقلاب در سخنان خود فرمودند «اقتصاد ایران ۱۰ برابر ظرفیت فعلی می‌تواند تولید انجام دهد» کاملاً قابل‌بحث و محقق شدنی است و در این صورت بسیاری از مشکلاتی که امروز به دلیل تحریم‌ها برای ما به وجود آمده و عرصه و معیشیت را برای مردم تنگ کرده است، می‌تواند به راحتی حل شود که در این  صورت از تحریم و فشارهای اقتصادی موجود برای خودمان یک فرصت ساخته‌ایم.(برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

رهبر معظم انقلاب بارها در سخنان خود به اهمیت مشکلات اقتصادی موجود در کشور اشاره کرده و تأکید داشتند که با حرف زدن‌ها مشکلی حل نخواهد شد و راه‌حل، اقدام و ابتکار عمل است؛ سؤالی که پیش می‌آید این است که طی این سال‌هایی که رهبر انقلاب در بیشتر صحبت‌ها و دیدارهای خود از اهمیت اقتصاد و لزوم تقویت تولید داخلی سخن به میان آوردند، اقدامات مسؤولان بیشتر بود یا حرف‌های بدون عمل‌شان؟

ایشان در دیداری که در سال ۱۳۹۴ به مناسبت روز جهانی کارگر با جمعی از کارگران سراسر کشور داشتند با بیان این‌که باید مشکلات مجموعه اقتصادی کشور را در درون کشور پیدا کرد تأکید کردند که ستون فقرات اقتصاد مقاومتی، تقویت تولید داخلی است؛ با گذشت نزدیک به پنج سال از این دیدار و تأکید بر اهمیت تقویت تولید داخلی باید سنجید که مشکلاتی که سر راه تولیدکنندگان وجود داشت بهبود پیدا کرده است یا خیر.

عباس مقتدایی، دیگر منتخب مردم اصفهان در یازدهمین مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان پیرامون نام‌گذاری سال ۹۹ به نام «جهش تولید» توسط رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: عنوانی که رهبر انقلاب برای سال جدید انتخاب کرده‌اند نشان دهنده این است که نقطه ضعف جامعه معطوف به چه نقطه‌ای است، همان‌طور که ایشان اشاره داشتند در این زمینه کار شده است اما فعالیتی که در زندگی مردم اثربخش بوده باشد انجام نپذیرفته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون ضرورت دارد تا همه توانمندی‌های کشور در ابعاد و عرصه مختلف به کار گرفته شود تا نه تنها حرکت صورت گیرد بلکه به شکل جهشی با سرعت چند برابر نسبت به گذشته اقدام به تولید کنیم؛ ما همچنان تا رسیدن به قله برای بهره‌گیری از بخش تعاونی در کشور فاصله داریم، بخش خصوصی به آن شکلی که باید و شاید مسیر خود را پیدا نکرده است. (برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

تحقق «جهش تولید» با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بلااستفاده

حمیدرضا فولادگر، نماینده مردم اصفهان در دهمین مجلس شورای اسلامی که روزهای پایانی خدمت خود در جایگاه نمایندگی مجلس را سپری می‌کند، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درخصوص نام‌گذاری سال ۹۹ به عنوان «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: انتخاب موضوع اقتصادی برای شعار سال از سوی رهبر انقلاب نشان‌دهنده این است که همچنان مسائل اقتصادی باید در اولویت کاری مسؤولان کشور قرار بگیرد؛ ایشان از واژه «تولید» استفاده کردند که این موضوع نیز نشان‌دهنده این است که افزایش تولید، راه برون‌رفت از مشکلات فعلی اقتصاد کشور است.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی ادامه داد: مقام معظم رهبری با استفاده از کلمه «جهش» می‌خواهند بر روی این موضوع تأکید کنند که داخل کشور ظرفیت‌های بلااستفاده زیاد است و اکنون باید با استفاده از همین ظرفیت‌ها تولید کشور را به صورت جهشی رونق دهیم. (برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

نامه رئیس مجلس به نماینده مردم اصفهان

علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز با ارسال نامه‌ای به حمیدرضا فولادگر به عنوان رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی ضمن ابلاغ بندهای ده‌گانه، بر اصلاح، تکمیل و ایجاد ظرفیت‌های قانونی به منظور جهش تولید در سال جاری، تأکید کرد.

حجت الاسلام احمد سالک دیگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بود که در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درخصوص نام‌گذاری سال ۱۳۹۹ به نام «جهش تولید» توسط مقام معظم رهبری، اظهار داشت: در سال ۹۸ شاهد بودیم که بسیاری از کارخانجات که خط تولید آن‌ها متوقف شده بودند به برکت نامگذاری سال ۹۸ مجدداً به عرصه تولید بازگشتند، اگر چه هنوز راه تا خودکفایی کامل و تنظیم رفع نیاز داخلی زیاد است اما حرکت بسیار خوبی را شکل داد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در سال ۹۹، پیرامون تداوم رونق تولید حرکت جدیدی را با دو کلید واژه اصلی جهش و تولید را مطرح کردند، ترکیب این دو کلید واژه تحول اقتصادی خوبی را به وجود خواهد آورد اما چند شرط و نکته دارد و نکته اول این است که مسؤولان کشور در دستگاه‌های مختلف مخلصانه برای جهش تولید وارد میدان شوند. (برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

رحمت‌اله فیروزی‌پور، منتخب مردم نطنز، بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نطنز با بیان این‌که اگر می‌خواهیم شعار سال عملیاتی شود، باید بخش خصوصی را تقویت و از کارآفرینان حمایت کنیم، بیان کرد: در صورت تحقق جهش تولید، ما دیگر مشکلی به نام بیکاری در کشور نخواهیم داشت و نرخ بیکاری پایین آمده و اقتصاد کشور رونق پیدا خواهد کرد.

منتخب مردم نطنز، بادرود و بخش قمصر در مجلس شورای با تأکید بر این‌که باید به سراغ واحدهای تعطیل یا نیمه تعطیل برویم و با رفع مشکلات، مجدد آن‌ها را به چرخه تولید و اقتصاد کشور بازگردانیم، خاطرنشان کرد: اعطای تسهیلات به کارآفرینان برای گردش کار و نقدینگی برای تهیه مواد اولیه شاید کمترین کاری است که ما می‌توانیم برای تولیدکنندگان انجام دهیم و باید مسؤولان اقتصادی کشور، به ویژه بانک مرکزی این شرایط را تسهیل کرده تا شاهد جهش تولید در کشور باشیم. (برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

به نظر می‌رسد عزم نمایندگان جدید و قدیم مجلس شورای اسلامی برای تحقق هرچه زودتر شعار سال ۹۹ جزم شده است و رسیدن به نقطه جهش تولید، به مدد الهی و به شرط تلاش روزافزون، انسجام تمامی دستگاه‌ها و ملت و همچنین جامه عمل پوشاندن به مطالب جالب‌ توجهی که این روزها درخصوص شعار سال بیان می‌شود، دور از دسترس نیست؛ این آینده روشن و تماشایی ایران است که ما را فرا می‌خواند.

انتهای پیام/۶۳۰۶۴/ص۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: جهش تولید نمایندگان مجلس اقتصاد مقاومتی تولید داخلی گفت وگو با خبرنگار فارس نماینده مردم اصفهان مجلس شورای اسلامی رهبر معظم انقلاب مقام معظم رهبری نام گذاری سال رهبر انقلاب جهش تولید شعار سال ظرفیت ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید

رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی گفت: مشارکت‌های مردمی از مولفه‌های اساسی توسعه پایدار و رونق تولید است و در جهت افزایش بهره‌وری و تولید ثروت نقش مهمی ایفا می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان می دهد امروزه مدلی که می تواند کشور را در شرایط تحریم و تورم به سمت تحقق عدالت اجتماعی و توسعه همه جانبه سوق داده و در خیزش عظیم اقتصادی قراربدهد مدل تعاون است.

سال هاست که موضوع توجه به رشد اقتصادی و تولید همراه با عدالت اجتماعی توسط مقام معظم رهبری مطرح شده است و تنها مدلی که می تواند کشور را به سمت توسعه همه جانبه سوق داده و تعاون است. رشد اقتصادی، فقرزدایی، اشتغال مولد، یکپارچگی اجتماعی، تقویت کارآفرینی و مدیریت، تمرکز سرمایه های کوچک در قالب سرمایه های متوسط و کلان از اهداف مهم تشکیل شرکت های تعاونی در کشور است. تعاونی ها از لحاظ اقتصادی به  عنوان یکی از جدی ترین راه های توسعه پایدار در برنامه های توسعه کشور قراردارند. نقش تعاونی ها در اقتصاد خرد و متوسط در صورتی که نگاه ویژه ای به تقویت و افزایش بهره وری در آنها صورت پذیرد افزایش خواهد یافت و آمادگی ورود و حضور در عرصه فعالیت های اقتصادی کلان برای آنها فراهم خواهد شد.

 هادی ابوی، رئیس اتاق تعاون استان خراسان رضوی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی نقش مهمی در توسعه جامعه و افزایش تولید به همراه دارد.

وی افزود: با تشویق به مشارکت فعال مردم در فرآیندهای تصمیم‌گیری و توسعه، می‌توان به ایجاد جامعه‌ای پایدار و متحد دست پیدا کرد.

ابوی خاطر نشان کرد: مشارکت در جامعه یعنی فرایند به‌کارگیری توانمندیهای فردی یا گروهی ذینفعان برای دستیابی به یک هدف گروهی. در این فرایند، رفتار آگاهانه، خواست جمعی، پذیرش جمعی، انتخاب و وجود نیازهای مشترکت اهمیت دارند. آنچه در یک فرایند مشارکت موفق مهم است احساس نیاز برای حل یک مشکل، شناخت آن مشکل و احساس نیاز به همکاری گروهی با توجه به میزان دانش و توانمندی افراد و شناخت آنان از توانایی‌ ها و امکانات موجود و حداکثر استفاده از آنهاست، که برای دستیابی و تحقق شعار سال میتوان تنها با تشکیل شرکت های تعاونی که خود متشکل از نهادهای مردمی است، به این مهم دست یافت. رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی یادآور شد: بیانات معظم له در دیدار با فعالان اقتصادی و تاکیدات دینی و اسلامی همه بیانگر اهمیت توجه به این نوع از اقتصاد ( اقتصاد مردمی – تعاونی ) در شرایطی است که وضعیت اقتصادی کشور نیازمند توجه بیش از پیش به واژگان عدالت، مردمی سازی، شفاف سازی، مشارکت مردم و جمع آوری و هدایت نقدینگی به سمت تولید است.  

وی گفت: شرکت‌های تعاونی به عنوان اجزاء تشکیل دهنده اکوسیستم تعاون از ویژگی‌هایی برخوردار هستند که در صورت توجه به این ویژگی‌ها و تحقق کارکرد‌های آنها در اقتصاد کشور می‌توانیم در مسیر شعار سال که توسط مقام معظم رهبری به نام «جهش تولید، مشارکت مردم» تعیین گردید، موفق باشیم. 

ابوی ادامه داد: بخش تعاون می‌تواند با سازماندهی و ساماندهی بنگاه‌های خرد، متوسط و کوچک و ایجاد صرفه جویی در مقیاس، هزینه‌های تولید را کاهش، رقابت غیر ضرور در بین تولید کنندگان را حذف و تاثیر روانی تورم بر تولید را محو و از تاثیر سفته بازی در اقتصاد بکاهد و جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزند. اقتصاد تعاونی این ظرفیت را دارد که با حذف واسطه‌های غیر ضرور به کاهش هزینه ها‌ی خانوار کمک نماید و با هدایت سرمایه‌های مردمی به بخش تولید علاوه بر ایجاد زمینه بهره مندی از سود حاصل از تولید با کاهش هزینه تامین مالی بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط و صرفه جویی در مقیاس هزینه‌های تمام شده کالا‌ها را کاهش و زمینه افزایش درآمد را فراهم آورد.

ابوی با بیان اینکه این مشارکت‌ها می‌توانند به رفع نیاز در جامعه منجر شوند، تصریح کرد: در مدل تعاونی این امکان وجود دارد تا تولید کالا‌ها را بر اساس نیاز منطقه‌ای مدیریت نمود و با تلفیق زنجیره ارزش و تامین با مدل تعاونی، بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی را ایجاد نمود که در فرآیند اقتصاد کشور بتواند گره گشا باشد؛ لذا آنچه مشهود است اقتصاد کشور در گام دوم انقلاب و در شرایط پیش رو باید به رکن دوم اقتصاد کشور در قانون اساسی که همان اقتصاد تعاونی است با رویکردی مثبت‌تر از گذشته نگریست و از ظرفیت‌های این مدل اقتصادی که می‌تواند مشارکت آحاد مردم در کنار باور‌های دینی و فرهنگی را در مسیر مردم سالاری اقتصادی هدایت کرد بهره وافی و کافی برد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • کاهش تصدی‌ دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید
  • کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • قالیباف : مشکلات مربوط به ارز برای مردم و اقتصاد کشور غیر قابل تحمل شده
  • باید بستر‌های مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم
  • باید بسترهای مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم/ از بازدید نماینده‌های مجلس از زندان‌ها استقبال می‌کنیم
  • مشکلات مربوط به ارز برای مردم و اقتصاد کشور غیر قابل تحمل شده است
  • مجلس به موضوع قطعی برق چاه‌های کشاورزی ورود کند