Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه ماه مبارک رمضان آسیب‌دیدگان کرونا بیشتر از همیشه در اولویت هستند. مخاطبان فارس من ایده‌های متنوعی برای کمک به آن‌ها ثبت کردند. این گزارش درباره همان ایده‌ها است.

به گزارش خبرگزاری فارس؛ کرونا از نفس افتاده؛ استادگی ایرانی‌ها آدم‌کُش چینی را گوشه‌ی رینگ فرستاد. مبارزه‌ای که البته خالی از هزینه نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین روزهای قرنطینه مشکلات فراوانی ایجاد شد. خاصه برای آن‌ها که ناگزیر از تعطیلی کار و کاسبی برای قطع زنجیره‌ی بیماری شدند. ماه مبارک پیش رو است. فکری لازم است. به‌ویژه برای مستمندان؛ کارگران روزمزد و صاحبان مشاغل آزاد. مطلبی که موضوع بسیاری از سوژه‌ها در «فارس من» هم بود؛ ببینیم.

 

اول| کمپین «کمک مؤمنانه» برای دستگیری از نیازمندان

ایده از سخنرانی نیمه‌شعبان رهبر انقلاب شکل گرفت؛ وقتی که معظم‌له با اشاره به صدمات اقتصادی اقشار آسیب‌پذیر ناشی از کرونا، خواستار اجرای رزمایش «کمک مؤمنانه» در آستانه ماه مبارک شدند. ایشان فرمودند: «خوب است یک رزمایش گسترده برای مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه شکل بگیرد. برای اثبات ارادتمان به امام زمان(عج) جلوه‌هایی از جامعه مهدوی را که جامعه ای همراه با قسط، عدل، عزت، علم، برادری و همیاری است، به‌وجود آوریم.»

ایده «کمک مؤمنانه» خیلی زود مورد توجه قرار گرفت. نیکوکاران و گروه‌های مختلف مردمی برای اجرای منویات رهبری پای کار آمدند. برنامه‌های مختلف اعلام شد. یکی از بهترین برنامه‌ها را ولی بدنه عظیم بسیج مردمی ارائه کرد. شبکه‌ی گسترده‌ای از جوانان انقلابی در اقصی‌نقاط کشور که همیشه برای تحرکات جهادی پای کارند. سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین روز جمعه در جریان یک نشست خبری، این برنامه‌ها را تشریح کرد. جزئیات بیشتر این‌جا.

در «فارس من» هم ده‌ها کمپین مختلف با انگیزه‌های خیر در آستانه ماه مبارک تشکیل شد. مثلاً این کمپین با ده‌ها امضا که از مردم می‌خواست برای پیوستن به کمک مؤمنانه پیش‌قدم شوند. امضاکنندگان معتقدند: «بسیج به‌عنوان تشکیلات مردمی می‌خواهد با محوریت ۵۴هزار پایگاه، رزمایش سراسری «کمک مومنانه» را برگزار کند. از همه مردم نوع‌دوست دعوت می‌شود باتوجه به در پیش بودن ماه مبارک و تنگناهای حاصل از کرونا، در این رزمایش شرکت نمایند.»

 

خیلی‌ها حتماً مشتاق پیوستن به این رزمایش هستند. راه‌های مشارکت در آن هم اعلام شده است. به گزارش فارس مردم می‌توانند از طریق شماره حساب ۵۱۵۱۸۱۸۰۸۶۰۱۱ و شماره‌کارت ۵۸۹۲۱۰۱۲۱۴۴۸۵۲۰۹ بانک سپه به‌نام سازمان بسیج مستضعفین در این کار خیر سهیم شوند. هم‌چنین مردم می‌توانند از طریق کد دستوری «ستاره هشتصد و هشتاد ستاره یازده مربع» کمک‌های خود را به نیازمندان اهدا کنند.

ماه مبارک پیش رو است؛ مبادا مستحقان و آسیب‌دیده‌های بیماری را فراموش کنیم. چه فرصتی بهتر از ساعت‌های طلایی این ماه برای انفاق و نوع‌دوستی. «فارس من» منتظر اخبار و تصاویر کمک‌های جهادی شما است.

 

دوم| از گرانی میوه و تره‌بار تا مافیای واردات لیموتُرش!

مردم این روزها در این کرونابازار بیشتر از همیشه میوه و تره‌بار مصرف می‌کنند؛ لیموتُرش و شیرین هم. هرچه نباشد تمام این مواد منبع غنی فیبر و ویتامین بوده و برای تقویت سیستم ایمنی بدن کاملاً لازمند. حالا در این شرایط بعضی برای جیب و سلامتی شهروندان کیسه دوخته‌اند. اخبار متواتری مبنی بر گران‌فروشی و یا بی‌انصافی برخی فروشنده‌ها متأسفانه به‌گوش می‌رسد. مطلبی که ضرورت نظارت هرچه بیشتر بر بازار اثبات می‌کند.

تواتر کمپین‌های ثبت‌شده در این‌باره در «فارس من» می‌تواند شاهد مناسبی برای اثبات این مدعا باشد. ده‌ها سوژه با محتوای انتقادی از قیمت‌های بی‌حساب‌وکتاب برخی فروشنده‌ها. مثلاً این کمپین باعنوان «به داد گرانی میوه و تره‌بار برسید، مردم توان ندارند». حامیان آن معتقدند: «از مسئولین تقاضا داریم به داد بازار میوه و تره‌بار برسند. مردم واقعا توان خرید ندارند. مردم واقعا افسردگی گرفتند. بیشتر از این روی این ملت فشار نیارید.»

 

یا مثلاً این کمپین که از انحصار واردات لیموتُرش در دست ۵ نفر انتقاد کرده و خواهان ورود دستگاه قضا به این مافیا است: «در این شرایط کرونایی که بعضی از میوه‌ها مثل لیمو‌ترش یا شیرین یک درمان برای بیماری است. من لیمو شیرین را کیلویی ۲۵۰۰۰ تومان بخرم. چرا؟ چون‌ 5 نفر، آن را در انحصار خودشان دارند و با جان مردم بازی می‌کنند. اگر امکان دارد رئیس قوه قضاییه این انحصار را نابود کند. ان‌شاالله که انحصارهای بعدی هم ریشه‌کن شود.»

همکاران من در گروه اقتصادی خبرگزاری البته از ابتدای بحران کرونا پیگیر مشکلات معیشت مردم هستند. با این همه رسیدگی به این مطالبه شما هم روی میز آن‌ها است. اخبار تکمیلی را در فارس بخوانید.

 

سوم| شرایط بغرنج راننده‌های تاکسی؛ چرا کسی به فکر آن‌ها نیست؟

همه گرفتارند؛ راننده‌های بی‌نوای تاکسی بیش‌تر. کسانی که روزانه ناگزیر از برخورد با صدها مسافر و لمس اسکانسند. چاره‌ای نیست؛ نمی‌شود تعطیل کرد. درآمد ثابتی هم که ندارند بتوانند تعطیل کنند. حالا بخاطر بحران هم طبعاً سهم عمده‌ای از مسافرانشان را هم از دست دادند. نگرانند؛ از این‌که این معاشرات روزانه آن‌ها را مبتلای به بیماری نکند. مطالبه دارند؛ حق با آن‌ها است.

کمپین‌های متعددی در این‌باره در «فارس من» تشکیل شد؛ مثلاً این باعنوان: «شرایط وخیم رانندگان تاکسی در شرایط کرونا». در این کمپین آمده است: «تقاضا داریم دراین اوضاع کرونایی کمی هم به فکر راننده‌های تاکسی باشند. حدود ۲ ماه هست از کار و کاسبی افتادیم. اصلاً مسافری نیست که بخواهیم سوار کنیم. به‌خدا داریم شرمنده زن و بچه‌هامون می‌شویم. ضمن اینکه خود ما هم خیلی در خطر ویروس کرونا هستیم.»

 

کمپین آن‌ها همین حالا ده‌ها حامی دارد. شما هم اگر با این مطالبه موافقید، از این پیوند حمایت کنید. اطمینان داشته باشید نگرانی‌های شما دغدغه‌ی اصلی همکاران من در خبرگزاری است. اخبار تکمیلی را در فارس بخوانید.

 

چهارم| یک‌پیشنهاد؛ کارمندان بخشی از حقوقشان را به نیازمندان اهدا کنند

کارمندان و مواجب‌بگیران اداره‌های دولتی کمتر از دیگران آسیب دیدند. حتی اگر تعطیل هم شده باشند، بهرحال حقوقشان سرِ بُرج پرداخت می‌شود. کارگران روزمزد و کسب‌وکارهای آزاد اما نه! چند ماهی است مطلقاً در ضررند. یا برای مبارزه با بیماری تعطیل کردند، یا اگر فعالند، مشتری ندارند. چاره‌ای نیست. حالا فرصت همدلی است. امروز باید سروده‌ی سعدی را ترجمه کرد: بنی آدم اعضای یک‌پیکرند...

گروهی از کاربران هم با همین دغدغه در «فارس من» یک کمپین تشکیل دادند. کمپینی که از کارکنان دستگاه‌های مختلف می‌خواست درصدی از حقوقشان را برای کمک به اقشار آسیب‌پذیر اهدا کنند. در این پویش آمده است: «پیشنهاد می‌شود ساز و کاری فراهم شود تا کارمندانی که تمایل دارند، بتوانند بخشی از حقوق ماهانه خود را در ماه رمضان به آسیب‌دیدگان کرونا اختصاص دهند. صدا و سیما هم در اطلاع‌رسانی برای جلب مشارکت فعالانه عمل کند.»

 

بعضی دستگاه‌ها البته پیش‌قدم شدند. مثل سپاه پاسداران؛ رمضان شریف از تصمیم فرماندهان سپاه برای اختصاص ۲۰ درصد حقوق ماهانه تا پایان بحران کرونا در رزمایش «کمک مؤمنانه» به افرادی که شغل خود را از دست داده‌اند، خبر داد. مسؤلین عالی قضائی هم به‌گفته آیت‌الله رئیسی هم‌قسم شدند ۲۰ درصد از حقوق ماهانه‌‌شان را تا ۳ ماه آینده برای کمک به اقشار آسیب‌پذیر پرداخت کنند.

 

اتفاق مبارکی است؛ کاش دیگر کارمندان و بویژه دستگاه‌های مُتمول دولتی هم برای این منظور پیش‌قدم شوند. بهرحال همیشه برای کار خیر و شرکت در ثواب آن فرصت هست.

 

«فارس من» حالا با ظاهر تازه و امکانات جدید در اختیار شما است. غیر از «مطالبه» شما می‌توانید تصاویر یا اخبار خود را برای «انتشار» در خبرگزاری ارسال نمایید. همه‌ی این اقدامات برای نزدیک کردن هرچه بیشتر خروجی‌های مختلف به خواست و سلیقه شما است. چرا که شما سردبیر فارس هستید!

 

گزارش از محمد آزادی

انتهای پیام/ ع

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من خبرگزاری فارس کرونا کروناویروس کرونا را شکست می دهیم کمک مؤمنانه رزمایش کمک مؤمنانه محمد آزادی میوه و تره بار کمک مؤمنانه ماه مبارک فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۳۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس

مهرداد انصاری گفت: با راه‌اندازی بارانداز ریلی مهیار که در ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ رقم خورد، افق جدیدی به روی حمل بار در راه‌آهن فارس گشوده شد و با تلاش شبانه روزی تمامی همکاران در حوزه‌های بازرگانی، عملیاتی و پشتیبانی موفق شدیم به رشد قابل توجه ۲ برابری در تناژ بارگیری محمولات در نخستین ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته دست پیدا کنیم.

او با بیان اینکه میزان تن کیلومتر مبدأ-مقصد نیز در همین مدت رشد ۶۳ درصدی داشته است، افزود: با تلاش شبانه روزی همکاران حوزه بازرگانی در تحلیل و جذب بار‌های ریل پسند استان و زحمات همکاران عملیاتی پیش بینی می‌شود تا پایان سال حجم قابل قبولی از بار‌های ریل پسند استان از طریق ناوگان ریلی فارس حمل شود.

مدیرکل راه آهن فارس در تشریح عملکرد این اداره کل در سال ۱۴۰۲ نیز اشاره کرد و گفت: پارسال از مجموع ۴۳۰ هزار تن کالای حمل شده توسط ناوگان ریلی فارس بالغ بر ۳۷۸ هزار تن بارگیری انجام شدکه رشد ۲۳.۵ درصدی تناژ بارگیری محمولات نسبت به سال ۱۴۰۱ را می‌توان از جمله مهم‌ترین دستاور‌های این اداره کل در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

انصاری با بیان اهم اقدامات حوزه حمل بار و مسافر و زیرساخت و بهره برداری راه آهن فارس در سال ۱۴۰۲، اظهار داشت: خدمات ریلی ایمن و بدون وقفه به صاحبان بار و نیز خدمات مسافری به شهروندان عزیز به صورت شبانه روزی در راه آهن فارس ارائه می‌شود.

او در مورد مهم‌ترین اقدامات حوزه حمل بار خاطرنشان کرد: رشد ۲۳ درصدی تناژ بارگیری محمولات، رشد ۱۵ درصدی تعداد واگن‌های بارگیری شده، رشد ۹ درصدی تناژ تخلیه، رشد ۷۴ درصدی درآمد‌های عملیاتی و خدمات ریلی ایمن و بدون وقفه به صاحبان بار از مهم‌ترین اقدامات حوزه حمل بار در سال گذشته بود. 

انصاری گفت: عملیات بارگیری شمش از فولادپاسارگاد به اروپا به مقصد صوفیه بلغارستان که از بهمن ماه ۱۴۰۲ آغاز شد گام موثری خواهد بود که در زمینه بار‌های صادراتی نیز در سال جدید رکورد جدیدی را به ثبت برسانیم.

مدیرکل راه آهن فارس اظهارداشت: محمولات پتروشیمی استان، محمولات سنگ آهن مورد مصرف فولاد مبارکه، حمل خودرو و گندم از جمله بار‌های عمده‌ای است که توسط ناوگان ریلی فارس جابجا شده است.

او افزود: بازاریابی گسترده با نگاه بر درآمد کیفی در جذب بار‌های ریل پسند و شناسایی مراکز تولید و جذب و حمل بار‌های صادراتی و عرضه بار‌های انبوه و هم چنین تعاملات صورت گرفته با این مراکز از جمله دیگر اقدامات حوزه حمل بار و بازرگانی بود.

انصاری بیان کرد: انجام پروژه‌های مکانیابی دهکده‌های لجستیک شیراز و جهرم و اخذ تأییدیه مکانیانی از ستاد عالی لجستیک کشور نیز از جمله مهم‌ترین اقدامات حوزه بازرگانی بود که در سال ۱۴۰۲ رقم خورد.

او درخصوص عملکرد حوزه مسافری راه آهن فارس گفت: در سال گذشته حمل بیش از ۵۵۰ هزار نفر مسافر توسط ۱۰۵۶ رام قطار به مقاصد تهران و مشهد و ایستگاه‌های بین راهی به صورت رفت و برگشت انجام و خدمات مسافری نیز به بهترین نحو به مسافران عزیز ارائه شد.

انصاری در خصوص اقدامات شاخص حوزه بهره برداری و ناوگان راه آهن فارس در سال گذشته یادآور شد: آغاز بارگیری محمولات سنگ آهن در ایستگاه مهیار، اعزام ۱۲۲۵ رام قطار باری، بساخت و راه اندازی بارانداز ریلی مهیار، رگزاری دوره‌های آموزشی ویژه پرسنل عملیاتی، برگزاری آزمون‌های ادواری مختص مشاغل فنی، تعویض ۵ دستگاه تراکشن موتور لکوموتیو، تعویض محور در ۹ واگن مسافری و باری، جذب پرسنل عملیاتی در قسمت‌های موردنیاز و انجام ۳۰۸ مورد تعمیرات ویژه واگن‌ها و اجرای ۶۵ مانور عملیاتی در بلاک‌ها و ایستگاه‌های راه آهن فارس از جمله اقدامات شاخص حوزه بهره برداری و ناوگان این اداره کل در سال گذشته بوده است.

او افزود: با توجه به نتایج ارزیابی مجموع عملکرد پدافند غیرعامل از ابتدای سال ۱۳۹۹ به عنوان ارزشیابی ادارات کل مناطق راه آهن در سال ۱۴۰۲، اداره کل منطقه فارس جزو ۳ منطقه برتر و حائز اهمیت در حوزه پدافند غیر عامل در میان مناطق ۲۱ گانه راه آهن جمهوری اسلامی ایران است.

مدیرکل راه آهن فارس در خصوص اقدامات حوزه فنی و زیربنایی گفت: فراهم آوردن امکانات و زیرساخت‌های ریلی برای حمل محموله‌های تولیدی استان و انتقال مواد اولیه به منظور کمک به تولیدات داخلی از جمله مهمترین برنامه‌های این اداره کل است که در کنار سایر ظرفیت‌های ریلی استان، با برنامه ریزی انجام شده در سال گذشته احداث بارانداز ریلی مهیار نیز به سرانجام رسید.

انصاری افزود: پیشرفت ۹۷ درصدی ساختمان ایستگاه مرودشت با اعتبارات واگذاری راه‌آهن تکمیل پروژه‌های فنس‌کشی محوطه سوخت ایستگاه آباده و احداث سایبان پارکینگ ساختمان کنترل شیراز، تکمیل تصفیه خانه فاضلاب شیراز، انجام بازدید‌های مستمر جهت شناسایی عیوب محور ریلی، زوال برداری ترانشه‌ها به میزان ۷۷۵ مترمکعب، ۱۲۵ مترمکعب لایروبی پلها، ۴۵۷۵۰ متر لایروبی کانالها، انجام ۶۶ بند عملیات جوشکاری، انجام سرویس دیزل ژنراتورهاف مناسب سازی مسیر نابینایان، راه اندازی و تجهیز اتاق مادر و کودک (شیردهی) و تصب و راه‌اندازی سخت‌افزاری مرکز ۱۵۰۰ شماره‌ای تحت شبکه آوا، نصب دستگاه‌های پوشش رادیویی در طول محور از جمله اهم اقدامات انجام شده در حوزه فنی و زیربنایی این اداره کل است که پس از تشکیل ۲۰ جلسه کنترل پروژه در سال گذشته به سرانجام رسیده است.

او همچنین گفت: با توجه به موقعیت ایستگاه شیراز و قرارگیری در منطقه غرب شیراز پیگیری احداث پیاده رو به طول یک کیلومتر با مشارکت شهرداری منطقه ۱۰ شیراز برای رفاه حال مسافران و مردم، مهم‌ترین برنامه خدمات مسافری بود که برای سهولت دسترسی به ایستگاه شیراز در سال ۱۴۰۲ و ایام نوروز ۱۴۰۳ به سرانجام رسید.

ضریب اشغال ۱۰۰ درصدی ناوگان ریلی فارس در ایام نوروز ۱۴۰۳

انصاری با اشاره به ورود بیش از ۱۲ هزار نفر مسافر به شیراز با خطوط ریلی گفت: در نوروز امسال بیش از ۲۴ هزار نفر مسافر بوسیله ناوگان ریلی فارس جابجا شدندکه نشان دهنده ضریب اشغال ۱۰۰ درصدی قطار‌های فارس در ایام نوروز ۱۴۰۳ است.

او اضافه کرد: این تعداد مسافر با ۹۰ رام قطار به مقاصد تهران و مشهد و ایستگاه‌های بین راهی به صورت رفت و برگشت جابه‌جا شده‌اند.

انصاری در خصوص ساعت حرکت قطار‌ها تا پایان فروردین ماه گفت: قطار‌های فارس در مسیر تهران به صورت روزانه ساعت ۱۸:۳۰ از مبدأ شیراز و ساعت ۲۰:۵۰ از مبدأ تهران و در مسیر مشهد ساعت ۱۴:۳۰ از مبدأ شیراز و ساعت ۰۶:۲۵ از مبدأ مشهد و ایستگاه‌های بین راهی به مسافران خدمات ارائه می‌دهد.

انصاری در خصوص برنامه‌های حوزه باری راه آهن فارس در سال جدید افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری برای دست یابی به شعار سال ۱۴۰۳، مهم‌ترین برنامه این اداره کل فراهم آوردن امکانات و زیرساخت‌های ریلی برای حمل محموله‌های تولیدی استان و انتقال مواد اولیه به منظور جهش تولید که قطعا با مشارکت مردم و مجتمع‌های صنعتی میسر خواهد شد، امیدواریم با برنامه ریزی انجام شده در سال جاری به رشد چند برابری در زمینه بارگیری دست یابیم. 

او، مهم‌ترین برنامه‌های زیربنایی سال ۱۴۰۳ را در کنار رشد قابل توجه حمل بار و مسافر در سال جدید را نیز عنوان کرد و گفت: بخشی از عملیات عمرانی ساختمان‌های نیمه تمام انجام شده است و تلاشمان را برای جذب اعتبارات لازم و به سرانجام رسیدن این برنامه در سال جدید تمام انجام خواهیم داد و تسهیل شرایط راه‌اندازی ایستگاه مرودشت در سال جاری در کنار سایر پروژه‌های زیربنایی انجام می‌شود. 

مدیرکل راه آهن فارس گفت: با جذب سرمایه‌گذاران مناطق ویژه شیراز و جهرم در صدد احداث دهکده‌های لجستیک مذکور هستیم که پس از اخذ موافقت‌های ستادی و استانی انجام خواهد شد.

او گفت: شروع عملیات اجرایی بارانداز مارال در صفاشهر، توسعه و فعال سازی گار باری مرودشت جهت حمل بار‌های پتروشیمی و فولادی استان، پیگیری اتصال پتروشیمی شیراز به شبکه ریلی پس از تأییدیه‌های هیئت مدیره راه‌آهن، پیگیری اتصال خط فرعی فولاد اقلید پارس به شبکه ریلی و پیگیری تأسیس شرکت حمل و نقل ریلی با حضور سرمایه گذاران استان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های توسعه‌ای راه آهن فارس می‌باشد که از ابتدای سال در دست پیگیری قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • اهدای یک هزار سند مالکیت در دو شهرک به مردم
  • افزایش ۱۱.۶ درصدی اهدای خون در قم
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد
  • اهدای قرآن ویژه فلسطین به هیئت آستان قدس رضوی در مالزی
  • پیشرفت ۲۰ درصدی اجرای قانون حدنگار در اراضی کشاورزی استان