Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود بهشتی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات انجام شده برای پذیرش و درمان بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان امام سجاد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: در اولین اقدام برنامه مدونی را برای درمان بیماران برنامه ریزی کردیم تا تریاژ این بیماران پس از مراجعه به بیمارستان امام سجاد (ع) کاملا دقیق و علمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر بیماری که به اورژانس بیمارستان مراجعه می‌کند به وسیله پرستار تریاژ معاینه شده و در صورت ابتلا به علائم اولیه، توسط پزشک مستقر در اورژانس آزمایشات اولیه از او گرفته می‌شود.

او با بیان این که آزمایشات و عکس‌های اولیه در همان بخش اورژانس انجام می شود ادامه داد: اگر چنانچه بیمار مشکوک به کرونا باشد از همان جا نتیجه آزمایش و نتیجه گرافیکی سینه او به پزشک مشاور متخصص عفونی ارجاع داده می شود. پزشک متخصص نیز با توجه به علائم اولیه بیماری تشخیص میدهد که فرد مبتلا به کرونا است و یا نیاز به بررسی های بیشتر دارد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: اگر پزشک در تشخیص بیماری دچار تردید باشد بیمار را برای انجام سی تی اسکن ارجاع می دهد. برای انتقال بیمار از اورژانس به رادیولوژی یک پروسه مشخصی تعریف شده است. فرد مشکوک به بیماری، با لباس و گان مخصوص و با رعایت موارد بهداشتی و از یک مسیر مشخص به سمت سی تی اسکن هدایت می شود.

او اضافه کرد: پس از انجام سی تی اسکن نتیجه آن به متخصص عفونی ارسال می شود و چنانچه ابتلای فرد به ویروس کرونا قطعی باشد او را به رعایت موارد بهداشتی برای بستری و در صورتی که علائم محدود و نحوه معالجه بیمار سرپایی تشخیص داده شود با دستورات مدون بیمار را مرخص و توصیه های لازم به او انجام می شود.

بهشتی در خصوص اقدام دیگر معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در بیمارستان امام سجاد توضیح داد: یک بخش 25 تخت خوابی نیز آماده و سیستم تهویه نیز در آن تعبیه شد؛ هر اتاقی به صورت جداگانه با چند تخت ایزوله آماده و در حال حاضر با نام بخش ایزوله مشکلات تنفسی آماده شده است.

او با بیان این که آی سی یو بیمارستان سجاد را تا جایی که می توانستیم خالی نگه داشتیم اظهار کرد: تلاش کردیم تا حد ممکن از پذیرش بیماران غیر کرونایی در ICU جلوگیری کنیم تا افرادی که در بخش ایزوله تنفسی به صورت کامل پذیرش شدند اگر نیاز به امکانات ICU داشتند به این بخش منتقل شوند. بخش آی سی یو در حال حاضر با 9 تخت مجهز به دستگاه های ونتلاتور بوده و آماده پذیرش بیماران است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی درباره اقدامات در سطح دانشگاه نیز توضیح داد: از اواسط اسفند جلساتی را تشکیل و تصمیاتی مبنی بر جلوگیری از شیوع ویروس کرونا گرفته شد. گند زدایی تمام محیط دانشگاه در این جلسات مصوب و در حال جاضر نیز که قرار است یک سوم کارمندان در دانشگاه حضور پیدا کنند یک نفر را در مجتمع مستقر کردیم تا ورود و خروج کارمندان را با تب سنج دیجینالی اندازه گیری کند. اگر مورد مشکوکی وجود داشت ثبت و به معاونت علوم پزشکی اعلام می شود.

بهشتی به اقدامات معاونت علوم پزشکی دانشگاه در واحدهای دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از اقداماتمان آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی شیوع بیماری ویروسی کرونا و توصیف این بیماری از طریق طراحی پمفلت‌های پیشگیری و انتشار آن در فضای مجازی دانشگاه‌های آزاد اسلامی آذربایجان شرقی بود.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در پایان گفت: همچنین برای مقابله با کرونا و امکان خدمت‌رسانی به مراجعان، همه فعالیت‌های اِلکتیو(غیر اورژانسی) بیمارستان امام سجاد(ع) تعلیق شده است تا بیمارستان آمادگی کامل از نظر نیروی انسانی و تجهیزات لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/

341 / 167 محمود بهشتی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد تبریز بیمارستان امام سجاد کرونا بخش ایزوله مشکلات تنفسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمود بهشتی بیمارستان امام سجاد کرونا علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد بیمارستان امام سجاد آذربایجان شرقی بخش ایزوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود شهامت ظهر دوشنبه در آئین تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید بیمارستان شهید جلیل یاسوج افزود: روزانه ۳ نفر در استان به شکل میانگین به سرطان مبتلا می‌شود.

وی ابراز داشت: تغذیه، محوری ترین مسئله در بحث سرطان است.

شهامت با تاکید بر نظارت بر تولید محصولات غذایی، تصریح کرد: مواد غذایی که به عنوان ضد سرطان و آنتی اکسیدان مطرح است، خود عامل سرطان است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: چرا در بخش سلامت فقط دانشگاه علوم پزشکی محور است و باید دید نقش سایر بخش‌ها و دستگاه‌ها به چه شکل است؟.

شهامت تصریح کرد: نقش جهاد کشاورزی ما و بخش‌های متولی در سلامت غذایی چگونه است؟.

شهامت خواستار تشکیل کارگروهی در محور سلامت شد و ابراز داشت: کمبود این کارگروه در استان احساس می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان خاطرنشان کرد: در بحث مطالبات بیمه‌ای باید اقدامات مطلوب و مناسبی شکل بگیرد و مشکلات و موانع برطرف شود.

شهامت با اشاره به تلاش برای رفع مشکلات معوقات پرنسل بیمارستان‌ها، گفت: در بخش کارانه ها و معوقات بروزرسانی از مواردی است که هدفگذاری شد.

کد خبر 6085206

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • راه‌اندازی چهارمین قطار مسافربری قم ـ مشهد
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند