Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نانه‌ای خطاب به وزیر ارتباطلت و فناوری اطلاعات خواستار رسیدگی به مشکلات دانش آموزان مناطق محروم در خصوص آموزش مجازی شد.

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نامه‌ای خطاب به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستار رسیدگی به مشکلات دانش آموزان مناطق محروم در خصوص آموزش مجازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

جناب آقای آذری جهرمی وزیر محترم ارتباطات و فناوری

با توجه به شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا، ناچارا برای جلوگیری از انتشار این ویروس مدت طولانی است که مدارس و دانشگاه‌های کشور در روند آموزش حضوری دچار اختلال شده است، لذا با توجه به ضرورت بیش از پیش آموزش به‌صورت مجازی برای پیشبرد اهداف آموزشی برای دانش آموزان باید در این زمینه همت گماشت.

همانطور که مستحضرید اکنون کلاس‌های درسی دانش آموزان به صورت مجازی برگزار می‌شود اما دانش آموزان مناطق محروم، بی‌بضاعت و بی‌سرپرست که برخی تنها درآمدشان یارانه است از خدمات آموزشی مفید در این ایام بی‌بهره‌اند.

از شما خواستاریم که در ایام قرنطینه مشکلات متعدد دانش آموزان، خصوصا دانش آموزان مناطق محروم را با دقت بیشتری بررسی کنید تا آن‌ها هم همچون سایر فرزندان ایران زمین بتوانند از آموزش‌های مجازی استفاده کنند و از تحصیل و آموزش باز نمانند و در ایجاد صحنه‌های افتخارآفرین آینده، نقش‌آفرینیِ تحسین‌برانگیزی داشته باشند.

بعضی از مشکلات دانش آموزان به شرح زیر است:

۱.دانش آموزانی که امکان خرید اینترنت را ندارند، لذا می‌توان با برقراری اینترنت سالم برای استفاده از آموزش‌های مجازی و شبکه‌های داخلی، به این دانش آموزان کمک کرد.

۲. برخی دانش آموزان در روستا یا مناطقی زندگی می‌کنند که در آن مناطق به شبکه‌های اجتماعی و اینترنت دسترسی ندارند یا سرعت اینترنت آنقدر کم است که برای مشاهده فیلم‌ها و فایل‌های پرحجم کاربردی ندارد.

۳. برخی دانش آموزان هم خودشان و هم خانواده‌هایشان به تلفن همراه دسترسی ندارند. ما دانشجومعلمان متعهد، نمی‌توانیم چشمان خود را بر پاره‌های تن این ملت ببندیم و به چشم موضوعی گذار به آن بنگریم لذا در این ایام که ایام همدلی و رافت است، از شما و همکاران محترمتان خواستاریم که اقدامات لازم را در این زمینه مبذول فرمائید.

و من الله توفیق

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: بسیج دانشجویی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دانشگاه فرهنگیان محمدجواد آذری جهرمی دانش آموزان مناطق محروم مشکلات دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند

حسین اسداللهی، دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش در ارتباط تلفنی با برنامه صبح و گفتگو رادیو گفت و گو در مورد توزیع شیر مدارس در ۱۴۰۳ ضمن تبریک سال نو گفت:  طرح توزیع شیر در مدارس پس از توقف ده ساله از سال گذشته مجددا احیا شد.در این طرح بیش از ۸ میلیون دانش‌‌آموز دوره ابتدایی تحت پوشش شیر رایگان قرار گرفتند. امسال نیز این طرح با برنامه منسجم تری پیگیری می‌شود.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ میانگین توزیع ۲۸ نوبت وعده شیر رایگان در اختیار دانش آموزان ابتدایی مدارس قرار گرفت و در نیمه پایانی سال تحصیلی از پس از تعطیلات عید نوروز، توزیع شیر در مدارس آغاز شده و تا پایان امتحانات نیز شاهد توزیع میانگین ۱۵ نوبت شیر در مدارس خواهیم بود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: این برنامه در سال تحصیلی جدید منسجم تر و قوی تر از گذشته برگزار می‌شود و امیدواریم زنگ مهر و مدرسه با زنگ شیر آغاز شود.

وی افزود: از ۲۳ مهر سال گذشته وزارت آموزش و پرورش تمام زیرساخت‌های خود را برای اجرای این طرح فراهم كرد و شركت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای كسب آمادگی فرصت خواستند. در برخی از استان‌ها شاهد توزیع شیر از دی آغاز شده اما ۷۰ درصد كشور از آذر تحت پوشش قرار گرفت.

وی با بیان این كه بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانش آموز ابتدایی مدارس دولتی كشور شیر دریافت می‌كنند، گفت: در كشور ۵۰۰ واحد تولید لبنی وجود دارد و استانداردهای شیر مدارس بسیار سختگیرانه از شیر بازار است. از بین ۵۰۰ شركت ۸۴ شركت واجد شرایط شدند كه براساس رتبه بندی و تمایل آن‌ها ۲۰ تای آن‌ها وارد طرح شده‌اند. برخی از شركت‌های لبنی نیز در صف انتظار قرار دارند تا در صورت عدم توانایی شركتی در تامین شیر، این مسئولیت بر عهده شركت دیگری نهاده شود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش بابیان این که عمده چالش در تامین شیر مدارس، تامین پاكت استریل است؛ تصریح کرد:  سهم تولید شیر مدارس در كشور تنها ۲۰۰ میلیون پاكت استریل است.  در حالی  كه برای تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاكت استریل نیاز داریم.

وی افزود: به واسطه تامین شیر مدارس، چند واحد لبنی كه با ظرفیت كمتری كار می‌كردند به ظرفیت آن‌ها اضافه شده و تولید پاكت نیز افزایش یافته است. به دلیل كمبود این پاكت‌ها در هفته‌های منتهی به سال ۱۴۰۳ در شهر تهران به جای توزیع شیر در پاكت ۲۰۰ سی‌سی از پاكت یك لیتری استفاده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره دختران آفتاب در شهرستان گچساران
  • تنها استان محروم از استخر دانش‌آموزی برخوردار شد
  • تاثیر۵۰ درصدی نمرات امتحان نهایی در کنکورسراسری
  • بررسی مشکلات حوزه ارتباطات شهرستان سیاهکل با حضور معاون وزیر
  • وزیر ارشاد: سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد/ ارز مبادله‌ای برای زائران حج تمتع تخصیص یافته/ امسال مناطق محروم در طرح یارانه خرید کتاب دیده می شود
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • جشن تکلیف دانش آموزان دختر خوانساری
  • برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان دختر هندیجان