Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@05:18:11 GMT

راه‌اندازی خط تولید ماسک در ۱۰ واحد تولیدی خراسان‌جنوبی

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۷۵۲۳

راه‌اندازی خط تولید ماسک در ۱۰ واحد تولیدی خراسان‌جنوبی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از راه‌اندازی خط تولید ماسک در ۱۰ واحد تولیدی خراسان‌جنوبی خبر داد و گفت: همچنین اولین مجوز تولید ماسک N95 به تعداد 300 عدد در روز در استان صادر شد.

غلامرضا آهنی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیرجند، اظهار داشت: با توجه به نیاز استان و کشور و همچنین کمبودی که در زمینه ماسک وجود داشت و با پیگیری‌های حوزه ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو مجوز تولید مواد ضدعفونی‌ کننده صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: از زمان شیوع ویروس کرونا در استان تاکنون بیش از 70 نمونه ماسک تولیدی استان برای کارشناسی و تأیید به این معاونت رسیده که تعداد زیادی از آن‌ها حداقل استانداردهای لازم را نداشته و به متقاضیان راهنمایی‌های لازم برای افزایش کیفیت محصولات ارائه شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اعلام کرد: در مجموع از محصولات ارائه شده تاکنون تعداد 10 واحد متقاضی تولید ماسک با ظرفیت تولید روزانه 25 هزار عدد ماسک موفق به اخذ مجوز شدند و این کارگاه‌ها باید ماسک‌های تولیدی را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند تا با برنامه‌ریزی و براساس نیاز در سطح مراکز توزیع شوند.

آهنی با اشاره به اینکه یک فقره مجور تولید لباس کاور ال و گان در شهرستان بیرجند با ظرفیت تولید روزانه 300 دست لباس صادر شده، اضافه کرد: به‌منظور انجام اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه و با توجه به تفویض اختیار صورت گرفته از سوی اداره‌کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو اولین مجوز تولید ماسک N95 به تعداد 300 عدد در روز در استان صادر شد.

وی از خرید اولیه بیش از 10 هزار لیتر الکل توسط معاونت غذا و دارو و تولید بیش از 13 هزار و 500 لیتر مایع ضدعفونی دست در استان خبر داد و مطرح کرد: تاکنون بیش از 60 هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده دست توسط شرکت تیزپاک در قالب 182 هزار عدد بطری در سطح داروخانه‌های استان توزیع شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 500 هزار ماسک سه‌لایه و بیش از 26 هزار عدد ماسک N95 برای مراکز درمانی و بهداشتی استان تأمین شده که حدود 70 هزار عدد ماسک سه‌لایه از طریق داروخانه داوطلب کمک بدون دریافت سود بین مردم توزیع شده است.

آهنی از تهیه و توزیع 14 هزار و 127 لیتر مایع ضدعفونی دست بین مراکز بهداشتی و درمانی استان خبر داد بیان داشت: تاکنون بالغ بر یک میلیون و 300 جفت دستکش برای استان تأمین و تهیه شده که از این تعداد بخش مهمی در اختیار مراکز درمانی و بهداشتی و درمانی، 250 هزار جفت در سطح داروخانه‌ها برای مردم و اصناف توزیع و به‌زودی 200 هزار جفت نیز تأمین و توزیع خواهد شد.

انتهای پیام/69039/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی تولید ماسک واحد تولیدی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند معاون غذا و دارو الکل مواد ضدعفونی توزیع دستکش ملزومات بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تولید ماسک غذا و دارو هزار عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۷۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی از میانگین کشوری فراتر رفت

 محمدی فرد سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: براساس گزارش اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در سال ۱۴۰۲ با شاخص اهدای عضو (PMP) ۱۶.۸۷ در این زمینه بالاتر از میانگین کشوری قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ این شاخص ۱۱.۳۰ اعلام شده بود افزود: سال گذشته طی هماهنگی‌های انجام شده و اخذ رضایت از خانواده‌های بیماران مرگ مغزی استان خراسان جنوبی، مقدمات اهدای اعضای ۱۴ بیمار مرگ مغزی فراهم شد.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: سنت نیکوی اهدای عضو بیماران مرگ مغزی اقدام بسیار مهم و حائز اهمیت است که باعث نجات جان عده زیادی از انسان‌های دردمند می‌شود.

وی گفت: اینکه یک خانواه به اهدای اعضای بدن بیمار مرگ مغزی رضایت بدهند واقعا تصمیم سختی است، اما این اقدام خداپسندانه که سلامتی و زندگی دوباره افراد دیگر و شادی خانواده‌های آنان را رقم می‌زند، اوج بخشش و ایثار است و بی شک اجر عظیم دارد.

محمدی فرد تصریح کرد: این اقدام اهداکنندگان عضو ماندگار بوده و رضایت خانواده‌هایشان نیز ارزشمند و قابل قدردانی است.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در راستای ترویج فرهنگ اهدای عضو در خراسان جنوبی گفت: ارتقای شاخص اهدای عضو در سال گذشته جلوه‌ای از تلاش مستمر و شبانه روزی دست اندرکاران این اقدام خیرخواهانه در مجموعه دانشگاه، بیمارستان‌ها و واحد‌های تابعه سطح استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • افزایش بیش از ۵ درصدی شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی
  • شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری
  • وضع برخی از قوانین، موجب سنگ اندازی در تولید می‌شود
  • وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود
  • کارگاه تولیدی لامپ‌های LED در اوین راه‌اندازی شد
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی از میانگین کشوری فراتر رفت
  • راه اندازی ۱۱ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • ثبت بیش از ۱۱ هزار درخواست اشتغال مددجویان خراسان‌ جنوبی
  • راه اندازی ۹ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی