Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-16@20:53:55 GMT

تفاوت آلرژی فصلی و کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۸۶۱۴

علائم حساسیت بهاری شامل احتقان بینی، سرفه خشک و... شبیه علائم خفیف کووید-۱۹ است. بنابراین شاید تفکیک علائم این دو عارضه از هم مشکل باشد.

داکتر کلیفورد باست، متخصص آسم و حساسیت از دانشکده طب دانشگاه نیویارک، می‌گوید: «اگر به ویروس کرونا مبتلا شده باشید، از دست دادن ناگهانی اشتها، سردرد، تب، گلودرد، مخاط رنگی و درد بدن را تجربه خواهید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به یاد داشته باشید که این علائم با مصرف آنتی‌هیستامین‌ها (داروهای ضد حساسیت) تسکین نمی‌یابند.»

به گفته داکتر باست، خارش بدن، نشانه بارز حساسیت است و بعید است که در صورت ابتلا به حساسیت بهاری دچار گلودرد شوید، چون این علامت مخصوص سرماخوردگی و سایر عفونت‌های تنفسی است.

داکتر راشل میلر، رئیس بخش ایمونولوژی بالینی در دانشکده طب ایکان نیویورک، می‌گوید: «هنوز ثابت نشده که حساسیت بهاری می‌تواند سیستم ایمنی را ضعیف و فرد را مستعد ابتلا به عفونت کووید-۱۹ کند. این نقص سیستم ایمنی است که افراد را مستعد ابتلا به عفونت‌های ویروسی می‌کند. نقص سیستم ایمنی بسیار متفاوت از حساسیتی است که در آن، سیستم ایمنی بدن به آلرژن‌ها واکنش بیش از حد نشان می‌دهد.»

منبع: دویچه ووله

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سیستم ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۸۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛ باهدف ارائه طرح‌های کاربردی و برگزیده خاتمه یافته فصل زمستان در شورای پژوهشی دانشگاه، نشست فصلی ترجمان دانش با حضور محققان و اعضای هیات علمی در سالن جلسه‌های معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه برگزار شد.


طراحی و ساخت جلیقه کاهنده استرس حرارتی در حین کار، بررسی تاثیر همزمان همه گیری کرونا و آلاینده‌های هوا بر بیماری‌های تنفسی و قلبی، اثر ان-استیل سیستئین بر وضعیت متابولیک، نیتریک اکساید، بیومارکر‌های استرس اکسیداتیو، افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس و بررسی دانش، نگرش، و عملکرد نسبت به کرونا ویروس جدید (کووید-۱۹) در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ شهرستان ایذه، عناوین طرح‌های ارائه شده در این نشست بود.


دکتر آرش سلحشوری، استادیار آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، دکتر سیداحمد حسینی، استاد بیوشیمی بالینی، دکتر بهزاد فولادی دهقی، استاد مهندسی بهداشت حرفه‌ای و دکتر محمدجواد محمدی، استادیار مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ارائه دهندگان این طرح‌های تحقیقاتی بودند.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • ساز ناکوک آلرژی در بهار
  • دردسرهای آلرژی در زیباترین فصل سال!
  • بیماری‌های شایع فصل بهار
  • ۳ بیماری شایع فصل بهار
  • بیماری‌های شایع فصل بهار/ از سرماخوردگی تا آبله مرغان
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟ | عوامل و علائم آلرژی را بشناسید
  • آیا تغییرات اقلیمی در افزایش حساسیت بهاری نقش دارد؟
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟